Hvala.;-) Ako mi veruješ, do zadnjeg trenutka nisam znao šta je u kutiji kada sam video da je belac baš me je oraspoložilo. Upravo ga punim da bih mogao da odradim test baterije za forum. Onaj otvor za memorijsku karticu ima tendenciju laganog auto otvaranja u gornjem delu jer imam utisak da je za par mikrona širi nego što treba ali to ću lako rešiti sutra. generalno,osećaj u ruci je sličan kao kod iphone 5, koji je takođe beli kod mene u kući. dimenzije su slične. materijali su premijum na oba.baš me je neverovatno podsetio na iphone 5. moram da primetim i da je tastatura jako precizna, odnosno da je ekran u tom delu prilično dobro kalibrisan. Probao sam i kameru na brzaka na manuelnom modu i iskreno jako sam zadovoljan. jedino što ima tendenciju "oversaturation". Naravno još je rano da dajem bilo kakvo mišljenje ali obzirom da sam matoro dzangrizalo, odmah bih počeo da gunđam. međutim za sada, zaista, utisak je veoma pozitivan a osećaj premijum.na slici je poklopac koji se sam istisne posle minut a bez ikakvog pomeranja fona. Video sam tu situaciju često na youtube kod poklopca,a koji su malo širi u odnosnu na ležište. to vremenom legne kako treba kada se otvara i zatvara. Znači ovde nije situacija da se flap pojeo od otvaranja i zatvaranja, nego da je novo i da mora pritiskom jako da se ugura ali vremenom iskoči u gornjem delu.no ok.to je resivo.Da te lepo sluzi. Dobro je da si ipak uzeo beli
hvala. 🙂 Na tabletu sam, trenutno ,dok se napuni.Inace solidno brzo puni. ako vam padne na pamet sta da probam, dajte predloge pa da krenem sutra i podelimo iskustva.pozzzCestitam dark side 😉 krece uzivanje u Soniju,jedinstven dozivljaj 🙂
Steta sto nisu izbacili Z3c u onoj bakarnoj boji. Mada ko zna, mozda i ne bi legla ta boja kao na tanji Z3 sa metalnim ramom.
Sta kazes za taj gumirani okvir (ako je gumiran)? Kakav je grip u ruci, da li je manje klizav u odnosu na iphone ili neke slicne telefone koje si koristio?
Evo druže skinuh ga sada sa punjača i uzeo sam ove sonijeve slušalice da ih uporedim sa slušalicama od iphone 5. Veruj mi na reč, a nemam običaj da preterujem, sonyjeve slušalice su isto ****** kao i samsungove. odnosno skoro da uopšte nemaju bas tonova. Jedino što čuješ to su prenaglašeni visoki tonovi sa relativno pristojnim srednjim spektrom tonova. Kada sam stavio slusalice od iphone 5 razlika je bila 50 posto veća u korist kvaliteta apple. Odmah čuješ basove, srednje i visoke u onakvom odnosu, kakav karakteriše iole pristojne slušalice. Apsolutno ne preporučujem sony slusalice za bilo kakvo slušanje muzike a jednu svrhu i vidim u obavljanju razgovora. Pored testiranja na mp3 muzici iz telefona, probao sam sve to isto i preko radio aplikacije. naravno situacija je ista.duboki tonovi skoro da ne postoje.Ok, hvala, skapirao sam kakav je taj materijal otprilike. Bitno je da je kvalitetno odradjeno i da ne kliza..
Vidim da si dobio ove slusalice uz fon, nije lose posto na nekim trzistima dele neke obicne bubice od 10-ak evra a te su ipak dovoljno kvalitetne (imam takve samo crne) http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/stereo-headset-mh750/
Ako imas neke bolje slusalice (in/over ear) mogao si malo da testiras lossless muziku. Zna se vec da izlaz nije jak kao na htc/iphone ali treba cuti sto vise utisaka o kvalitetu zvuka. Zanima me da li je zvuk pun, sa ''warm'' karakteristikama kao na Z1. Mada ima tema na head fi o vecem Z3 gde su uglavnom dosta zadovoljni kvalitetom.
Ma imam i samsungove kuci.jer koristim Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition.isto njesra. A probao sam i AKG K702 na z3c. Njih koristim godinama.Zvuk je sasvim pristojan i zadovoljan sam sony izlazom.Samsung su gore od Sony.
Ma imam i samsungove kuci.jer koristim Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition.isto njesra. A probao sam i AKG K702 na z3c. Njih koristim godinama.Zvuk je sasvim pristojan i zadovoljan sam sony izlazom.
Hoces li ga zastiti sa necim i sta imas u planu da uzmes?
Ma ima na KP.sa svim prorezima.dock inače moram. Mnogo vremena provodim ispred računara. volim da mi telefon bude u takvoj poziciji da mogu da odlučim da li me pristigla notifikacija interesuje ili ne... Tako da dock varijanta je za mene interesantnaAko uzimas dock jedino resenje ti je case mate tough case jer jedino ta varijanta ima otvor za dock punjenje dok ostale moras skidati pri svakom punjenju sto nije prakticno.
sad sam gledao neki review i vidim da lik ima isti problem sa ne zatvaranjem "vratanca" http://youtu.be/oexu4Ap2wkw?t=3m20s
Ma ima na KP.sa svim prorezima.dock inače moram. Mnogo vremena provodim ispred računara. volim da mi telefon bude u takvoj poziciji da mogu da odlučim da li me pristigla notifikacija interesuje ili ne... Tako da dock varijanta je za mene interesantna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari