Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

lepo 13.12 drv pa sve namestiti i onda 14.92 (za ~10-12% ubrzanja)

meni na jednom rigu sa 280x 90 khs a na drugom 65 khs po karti, iste karte, isti miner, drajveri, podesavanja, sve isto.....

Meni 7970 i r280x daju oko 95, 1050/1400. Drajveri 13.12, win 7, 4 gb ram.

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer.exe --neoscrypt -g 3 -I 13 --worksize 16 -o stratum+tcp://coinotron.com:3337 -u xxx-p xxx

(iako mislim da ovo g 3, i13 , worksize ne funkcionise, posto isto to imam u conf fajlu)

a conf je:

{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://coinotron.com:3337",
"user" : "xxx",
"pass" : "xxx"
}

]
,
"intensity" : "14,14,14,14",
"vectors" : "1,1,1,1",
"worksize" : "48,48,48,48",
"gpu-engine" : "0-0,0-0,0-0,0-0",
"gpu-memclock" : "0",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"log" : "5",
"neoscrypt" : true,
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "30",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}

Pa što tako kontra držiš ***? :D

Ne diram nista sto radi :D
Napravio sam Frankenstajna koji funkcionise :d

Da li je uspeo neko da osposobi 270/270x da bacaju vise od 40 kh/s...Ako ima takvih neka okace .bin i podesavanja...hvala

i 14 w 32 g 2

Poslednja izmena:
Probao da kompajliram za windows ovaj cgminer za neoscrypt sa https://github.com/ghostlander/cgminer-neoscrypt i nisam uspio.
Toliko je bug-ova da sam ih krpio skoro 3 sata da bi na kraju dobio nefunkcionalan miner. Pokusao sam za bazu da koristim cgminer 3.11 posto mi je on uvijek dobro radio, a ne ovo cudo koje je autor koristio.

Ne znam meni se licno cini da ovo uopste nije kod minera koji mi koristimo jer toliko ima gresaka u kodu, prvo u nekim naredbama koje nisu dobro "gramaticki" napisane npr. llroundl umjesto llround i slicno. Na kraju su mi ostala 2 bug-a koja nisam rjesio. Mozda neko moze da proba na linux masini ako nije problem.

Da li je uspeo neko da osposobi 270/270x da bacaju vise od 40 kh/s...Ako ima takvih neka okace .bin i podesavanja...hvala

Da odgovorim sam sebi ,a mozda jos nekome zatreba...Vojkan mi je poslao njegov bin za 270 i sada kartice na 1050/1450 bacaju 55 kh/s...Ako nekom zatreba poslacu mu, ili okaciti na box ceo miner...
Hvala Vojkane... :)

cekam ceo dan da mi posalje ftc na btce, za sad se nakupilo oko 150 komada, treshold mi na 25

cekam ceo dan da mi posalje ftc na btce, za sad se nakupilo oko 150 komada, treshold mi na 25

Pa sta bese na kraju sa slanjem na btce?
Ja imam oko 400komada sto sam napravio od sinoc al mi jos stoje na coinotronu

Da odgovorim sam sebi ,a mozda jos nekome zatreba...Vojkan mi je poslao njegov bin za 270 i sada kartice na 1050/1450 bacaju 55 kh/s...Ako nekom zatreba poslacu mu, ili okaciti na box ceo miner...

ja sam naterao 270x da bacaju 65 ali to su final fantasy clockovi:D

I ovih 55 u odnosu na onih 35 od juce su vrh... :)

Radi slanje otkad sam javio da je proradilo, malopre prošla još jedna isplata.

Pa sta bese na kraju sa slanjem na btce?
Ja imam oko 400komada sto sam napravio od sinoc al mi jos stoje na coinotronu

Sve radi, ja sam u medjuvremenu otvorio novi nalog na coinotronu misleci da ne mogu da dobijem novcice na staru btc-e adresu (i tamo sam otvorio isto novu FTC adresu i spojio je sa novim nalogom), i danas mi stizu novci i na staru i na novu FTC adresu (sa starog i novog coinotron naloga). Tako da sve funkcionise kako treba, sem walleta koji ne zeli da se sinhronizuje, ali mi to sad ne treba :)

ima li neko problema sa velikim procentom rejected i koliki je kod vas?

Poslato 100 FTC-a :wave:

stigli
hvala druze

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer.exe --neoscrypt -g 3 -I 13 --worksize 16 -o stratum+tcp://coinotron.com:3337 -u xxx-p xxx

(iako mislim da ovo g 3, i13 , worksize ne funkcionise, posto isto to imam u conf fajlu)

a conf je:

{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://coinotron.com:3337",
"user" : "xxx",
"pass" : "xxx"
}

]
,
"intensity" : "14,14,14,14",
"vectors" : "1,1,1,1",
"worksize" : "48,48,48,48",
"gpu-engine" : "0-0,0-0,0-0,0-0",
"gpu-memclock" : "0",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"log" : "5",
"neoscrypt" : true,
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "30",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}

kad imas conf uopste ti ne treba bat fajl niti ga vise miner koristi, samo startujes na cgminer.app (exe)
EDIT:

ove dve setx vrednosti ukucas u command prompt i one ostaju stalno zapamcene tako da ih ne moras imati u svakom bati fajlu koji ti usput i ne treba...

Poslednja izmena:
Ovo se i ja pitam... ko je testirao u odnosu na monero juce i danas neka javi.

isplativost u odnos na monero je veca solidno.
U odnosu na x11 je opet veca al ne drasticno.
ALI kad stavis teoriju u praksu i kad ti usled raznih kiksova kod hardwarea
legne 20% manje od propagiranih i kad ti masine povremeno zaglavljuj,bolje
ne prelazi.Pogotov je glavobolja za vise masina.
Inace meni je u praksi oko 40ak posto bolji od monera a za dalje ne znam,od sinoc gledam

meni na 950/1400 daju toliko pa cak i malo vise

Da li se isplati ubaciti zadnje drajvere tj 14.9 i da li se na njima normalno generise bin fajl?

Meni stigli ftc na btce od kad ih je coinotron poslao za 10ak minuta

postovani, moze li mi neko reci gde da skinem miner? hvala unapred

Nazad
Vrh Dno