Šta je novo?

LG G2

Evo vratio sam na cloudy 2.0 i radi knock on i off ali kad vratim na stock bilo koji posle 15 min normalnog rada iz nekog razloga prestane da sljaka i knock on i off-jel zna neko zasto i kako se to resava?
Je l si probao onu opciju iz hidden menu?

Da ali ne kuzim do cega moze biti. Powersaving p da se procesor uspava ili sta. Jel ti u hladnoj prostoriji?

Da ali ne kuzim do cega moze biti. Powersaving p da se procesor uspava ili sta. Jel ti u hladnoj prostoriji?
Nije-evo sad radi ok-mozda je bio neki problem u kdz-ovanju neznam. Ali i kad sam vratio na cloudy posle par sati opet.gremlini mozda [emoji1] . Sinoc sam kdz na jelly pa sam prikljucio na suppor tool i sam je uradio na 20 g i zasad sve lepo radi-mozda je u tome bio problem -neznam
Jedina razlika u postupcima je bila ta da sam posle svakog kdz-a radio factory reset da bi video dali se pojavljuje ono rooted u download modu a sinoc nisam uradio nego odma sa jelly na 20 g -mozda u tom grmu lezi zeka [emoji1]

Poslednja izmena:
Droid turbo je motorolin flagship.
Izguglaj,odusevices se :)

Evo sad sam video-zaljubio sam se [emoji1]
Skroz dobro

Samo ne znam kako ce se dopremati u eu posto je verizon ekskluziva.
Mozda Bender ima neki info :)

Po meni je turbo trebao biti n6. Barem u jednoj varijanti pa biraj. Na ebay 850-1000 dara n6 preorder :)

Bas je turbo :). Da li ima informacija oko slow motion-a?

Poslednja izmena:
370 € ти је Г3 што је врло примамљиво узимајући у обзир цене других "водећих" телефона :)

I note 3 je dobar ima 3gb rama, ali isti chip je pa se nesh razmisljam. A i g3 ima adreno 330 koji je brzi za 133mhz i sve to na 2k rez pa ne znam

Ma zbog kamere mi najvise i rama :D, e ali slow motion je tako los na svim androidima u odnosu na iphone

Pa dobro ako telefon ima quad core procesor i 3x veci ram onda mora da ima i dobar slow a ne da secka

Pa dobro i optimizacija za sve, nego odakle mi 800e za iphone 6, on baca u antutu oko 50k :)

Vrh Dno