Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Ja IPT sam generalno slabo koristio, sve sto mi je trebalo je imalo i na TD (ali to su isti vlasnici), od kada sam se registrovao na Filelist dosta koristim i njega, ali smara malo zbog ovih miksovanih prevoda sa filmovima.

Ja ću prekinuti na neko vreme, dok se situacija malo ne raščisti.

Doduše aktivan sam samo na IPT (ratio over 20 sa UP 1,3TB) i ST.

Ako može da se drži AHD bez SeedBoxa mogao bi deo seeda da prebacim tamo, pa ako neko ima pozivnicu neka javi.

Problem je što ne postoji neki drugi general tracker sa takvom kombinacijom količine raznovrsnog materijala u raznim kvalitetima od koga je solidan procenat freeleech (i to najvažnije, filmovi i serije) i lakoće održavanja ratia. Svima drugima nešto fali iz tog ugla, TL je nezgodan za početnike, na SCC-u je freeleech sekcija odlična, ali van toga je teže skidati, Filelist je super za filmove, za serije je tanji ... Da bi se IPT potpuno izbacio moraju da se koriste 2-3 druga trackera zajedno.
Ja sam za prestanak aktivnosti na IPT-u i TD-u. Nećemo mi odavde oštetiti njih, ali barem ne moramo da im pružamo podršku.

Poslednja izmena:
Ne samo što im nećemo davati podršku nego ćemo se solidarisati sa napadnutim i čestitim trackerima.
Ja imam da ponudim:
1xTL
3xHDT
5xHDSpace

Poslednja izmena:
Dobro je da nisam uzalud nabacio 10 tera za mesec dana na FL :p

screen-shot-2014-10-27-a.png

Znači otišao IPT u penziju.
Nepada mi odluka lako, ali ću ga sigurno izbaciti iz upotrebe. Moram već danas menjati sve lozinke na drugim trakerima.

Tražim: sceneaccess

A kako znate da bas vlasnik iptorrents-a stvarno napada te sajtove? Misllim kako mozete da budete sigurni samo na osnovu tudjih optuzbi?

jao ja ne mogu prestanem a IPT imam mnogo dvdr serija i crtaca koja mi trebaju a imam i drugara od preko tamo...jel bas mora?

Citat iz onog saopstenja sto je okacio sdejan :
"and the paypal accounts he holds to channel the massive profits he pulls in from his tracker network."

Ovo njih najvise boli. To sto im on isisava profit pa za njih nema ko da donira. Ko im je kriv sto i oni ne naprave sajt kao sto je IPT pa uzimaju i oni profit kao vlasnik IPT. Sve je to lova u pitanju i nista drugo. Bore se za trziste i sto bolju poziciju za otimanje love od svojih clanova. Tako da mi ne pada na pamet da prestanem da koristim IPT, pre svega jer je dobar torent sajt, a posle i iz razloga koje sam naveo gore.

Citat iz onog saopstenja sto je okacio sdejan :
"and the paypal accounts he holds to channel the massive profits he pulls in from his tracker network."

Ovo njih najvise boli. To sto im on isisava profit pa za njih nema ko da donira. Ko im je kriv sto i oni ne naprave sajt kao sto je IPT pa uzimaju i oni profit kao vlasnik IPT. Sve je to lova u pitanju i nista drugo. Bore se za trziste i sto bolju poziciju za otimanje love od svojih clanova. Tako da mi ne pada na pamet da prestanem da koristim IPT, pre svega jer je dobar torent sajt, a posle i iz razloga koje sam naveo gore.

Tako je, mogli bi i oni da DDoSuju druge trackere i da lažiraju broj seedera umesto što kukaju...

Da, mogli bi. Jesi li siguran 100% da ih vlasnik IPT napada? A sto se dupliranja sidera tice to nije nista novo, to radi na primer i Zamunda.

Da su negativci PTP, SCC, BTN itd. onda bismo bili svedoci DDOS napada na IPT i ekipu a ne obrnuto.

Ljudi koji takve stvari zapodenu su najobicniji sljam i najmanje sto obican korektan korisnik moze da ucini jeste da barem sebe dislocira iz takvog okruzenja.

Kako staffovi napadnutih trakera znaju ko ih napada? Pa lako, ovaj im je zapretio ddos-om ako ne prihvate neki ultimatum ili ako mu ne aminuju pravo na krsenje nekih dogovorenih normi. Takve gnjide to tako rade, vazno im je da pokazu "nadmoc".

Smatram da sve to nema ama bas nikakve veze sa borbom za donatore jer npr. Karagarga samo jednom godisnje omogucava doniranje i to iskljucivo u visini troskova za narednu godinu, cim postignu cilj zatvaraju donacije do naredne godine. Normalnim trakerima je to normalan pristup, pokriti troskove svog hobija i time biti zadovoljan. Jedino supak, kao taj sa IPT moze cak i svesno da ljude nezasluzeno demotuje i stavlja u poziciju da im je jedini nàcin za vadjenje donacija.

Da, mogli bi. Jesi li siguran 100% da ih vlasnik IPT napada? A sto se dupliranja sidera tice to nije nista novo, to radi na primer i Zamunda.

Samo sto Zamunda ne uzima toliki profit. A sto se napada tice, takve stvari se ne mogu sakriti narocito sto ***** to otvoreno preti i priznaje.

Da su negativci PTP, SCC, BTN itd. onda bismo bili svedoci DDOS napada na IPT i ekipu a ne obrnuto.

Ljudi koji takve stvari zapodenu su najobicniji sljam i najmanje sto obican korektan korisnik moze da ucini jeste da barem sebe dislocira iz takvog okruzenja.

Kako staffovi napadnutih trakera znaju ko ih napada? Pa lako, ovaj im je zapretio ddos-om ako ne prihvate neki ultimatum ili ako mu ne aminuju pravo na krsenje nekih dogovorenih normi. Takve gnjide to tako rade, vazno im je da pokazu "nadmoc".

Smatram da sve to nema ama bas nikakve veze sa borbom za donatore jer npr. Karagarga samo jednom godisnje omogucava doniranje i to iskljucivo u visini troskova za narednu godinu, cim postignu cilj zatvaraju donacije do naredne godine. Normalnim trakerima je to normalan pristup, pokriti troskove svog hobija i time biti zadovoljan. Jedino supak, kao taj sa IPT moze cak i svesno da ljude nezasluzeno demotuje i stavlja u poziciju da im je jedini nàcin za vadjenje donacija.

+1

Samo sto smatram da svi imaju koristi od toga osim malih, nerazvijenih sajtova, iako tvrde drugacije.

Zanimljiv razvoj situacije, skoro pa triler :D
Ja imam nalog na TD i ST, i TD vise korisitim, uglavnom skidam sa njih scenska izdanja filmova i serija.
Imam dobar ratio pa gledam da trosim, a nema H&R pa ne razmisljam o tim nebitnim izdanjima. Kad skidam internale sa ozbiljnijih trackera, onda gledam da maksimalno ispostujem seed time kao i sam ratio za taj torrent.
Mislim, da je sad trenutno najboljetraziti pozivnice za TL i FL, kao general 0-day tracker.

Ima li neko pozivnice za HDT ? ili zna kada ce biti otvorena registracija ? :)

Ja imam nalog na TD i ST, i TD vise korisitim, uglavnom skidam sa njih scenska izdanja filmova i serija.
TD je meni bio super, brzine dobre, lep izbor, sve ok, ali mi to fejkovanje seeda prosto receno iznerviralo, na koji nacin mu prolazi pa sam odustao i poklonio nalog drugaru koji je na drugom kontinentu, a imao je lep buffer, mada sad ima jos lepsi... Ne koristis BTN za serije? Ja nikad u zivotu nisam vise gledao emisije, a mrzim serije jer obavezuju i oduzimaju vreme... Torrent Shack ti ne bi lose legao ako skidas RLS sa SCENE...

The invite system is currently closed.

Ponavljam poziv. Izbacio IPT i ubacio SCC

Halloween Giveaways

Pošto, zbog nedostatka vremena :(, u poslednje vreme površno pratim temu zahtevi se ostavljaju javno na uvid svima. Molim ostale članove da me upozore ako je neko "sumnjiv". Na PM ću kontaktirati samo one koji će dobiti pozivnicu. Ko nije kontaktiran nije ušao u izbor. Bez objašnjavanja. Naravno, sve iz prvog posta se podrazumeva.

btw, sve ispod trakere održavam na ratiu preko 5 bez SB na kućnoj xDSL liniji i 24/7 mašini

SCC- 1 kom (ističe za par dana) - 0-day scene - FL arhiva, Seed buffer, RSS - nije baš najjednostavniji za održavanje. Ako hoćete sveža izdanja treba vam Seedbox.
HDSpace - više kom - HD sadržaj 720p min (movie, TV, Doc, Anim, xxx, Audio) - FL, Seed bonus, RSS - lak za održavanje
TorrentVault - više kom - General - FL 7 dana na oko 2 meseca, Seed bonus, RSS - našao stvari kojih nema na drugim mestima

EUC - više kom - opšti - večina seeda na SB, FL, Seed bonus, RSS - must have za ex-yu prostor
CB - više kom - opšti - FL, Seed bonus - must have za ex-yu prostor
THR - 3 kom - opći - ima seed bonus - dosta sinronizovanih crtaća i serija sa ubačim titlovima

ode i poslednji scc invite useru mikiPSY...za sada nema vise...

Poslednja izmena:
Vrh Dno