THR - 3 kom - opći - ima seed bonus - dosta sinronizovanih crtaća i serija sa ubačim titlovima
Ovo je no ratio tracker... imamo li mi neki no ratio? (stvarno sam bluz dibidus za domace)
Ne, ako misliš na srpske trakere.
IPT sam poslao u večna lovišta. Za sada nisam se loše obezbedio: rutraker, zamunda, filelist, torentleč, scc. Gft i ostale odavno nekoristim. Ako ima još koji perfektan general preporučite.
...: Slican broj poruka, registracija isti mesec... Gde si brate![]()
Da, da... Ne rece sta fali GFT-u?Da, i od toga nam je većina poruka na ovoj temi.![]()
GFT nema puno sadrzaja, uglavnom ima one najpopularnije, koje mozes da nadjes bilo gdje.
Da napisem ovde info za sve one koji ce da upadnu to jest traze pozivnicu za ovaj traker, posle par dana koriscenja HDBits da kazem da i nije bas jednostavan za odrzavanje ratia pogotovo na samom pocetku
...
Ovih dana cu diskove promeniti, neke manje za ove vece od 4TB pa ce ici to sve u Qnap NAS 2x4TB koji ima instaliran transmission 2.84
...
najjaci su, zaista za video No1 traker.
GFT nema puno sadrzaja, uglavnom ima one najpopularnije, koje mozes da nadjes bilo gdje.
Kakvog sadržaja najviše ima na CROBYTES, i dali je problem za održavanje ratio sa kućnom konekcijom
BTW, imam i ja par centi da kazem za GFT... malo kasnije...
"klaso" čekamo detaljno izlaganje.
A što se tiče TLa meni to nikako nije najbolji general traker. Ali ukusi i potrebe su različiti da ne-polemišemo nepotrebno.
TL fali internal izdanja. I neki bolji skin, od onako jakog kontrasta bole oci. Brzine vrh, pretime takodje jako dobar. Nema Hit and Run, gleda se samo global ratio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari