Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

@musmula Jesam od muke kad videh prsli Z3. :S:

Poslednja izmena:
Ima cene u telenoru, evo

Prilozi

• note4.jpg
    note4.jpg
    85.6 KB · Pregleda: 200
Ja se i dalje smejem onoj listi sa ocenama kamera videvsi da se N3 nasao na istoj... :D

600e uz 2k paket ?! Ovoliko ce i ip6 verovatno kostati.

Ne smem da zamislim kakve ce cene biti u oglasima

Poslednja izmena:
Kakve cene, kao sto neko reče prenesi bubreg i plućno krilo pa još uz to pridodaj i bele bubrege.

Ne znam sto uopste gledate cene kod Telenora kad su oni i po 10-20000 skuplji od VIP-a i MTS-a.

Ne znam sto uopste gledate cene kod Telenora kad su oni i po 10-20000 skuplji od VIP-a i MTS-a.
Pa nije bas tako. I tvoj voljeni vip je krenuo da udara po usima. Baci pogled na galaxy alphu u standard paketu od 2k. Maltene isto kao u telenoru.

Dzabe se nadas,neces kupiti iphone 6 za 400e u vipu..

Ko kupuje smart pakete ? Stavi cenu za standard. Cene uz smart su smanjili jer ih niko ne uzima,logicno

Pricam ti o galaxy alphi. Svi su poceli da kace iste cene. Razlika max 2k din

Poslednja izmena:
Ah pa treba biti specijalan pa uzeti smart paket. Ja to ni da mi daju dzaba ne bi potpisao

Ja imam smart 700 + 1gb :)

Nemoj sad ko kupuje, jel dve crvene ili nije?

Ko ne kucka poruke smart je odlican + neograniceni net + jeftiniji telefon. win win win kombinacija.

Koji neogranicen net ? Uz smart paket ? I koliko trenutno kosta taj paket uz dodatih 1gb protoka ?

~2090 nisam siguran

Proveri malo bolje :)
I o kom neogranicenom netu pricas ?

Cuj proveri znam koliko placam. 1590 je smart 700 + 500 dinara 1gb.

Smart ima neograniceni net kad se potrose smartovi, standard nema.

Pitam te za cene sada a ne sta ti placas vec godinu ipo.. :)

Pa i sad je smart 700 1590 :)

A 1gb paket ? Pitam te jer iskreno ne pratim. A cenim da je preko 2100 :)

Koliko košta alpha uz tu tvoju kombinaciju?

mislim da vise ne moze tako da se smanjuje cena kao ranije.. znaci 52k din. u prevodu iphone 6 oko 65k din :D

znaci to je jos skuplje nego u mtsu za 2k din. tamo je alpha 46k. toliko o vipu..

Poslednja izmena:
Ja ne znam sta je ovo sa vipom raspalim, aj sto im je mreza iza telenora i mts nego bar su imali solidne pakete. Ja sam na standard 700 (po 700 min, sms, Mb) koji sam uz promocije placao 1658 din pre kulovskog poskupljenja u aprilu a sa ovim novim paketima za te pare mogu da racunam mozda na 300 smartova ukupno :d :d

I mts je unakazio pakete ali uz 50% popust za crvenu mesecno bar imam 600 min, 1000 sms (ne treba mi ni 400 al nema veze) i 1Gb neta + mnogo bolja mreza u zapadnoj zerbiji.

I eno pojavio se tel na ms oglasima...skromnih 800€; svi koji ste cekali i kukali sto ne stize,ne morate vise da cekate!!

Ohrabriuje to sto mu je pocetna 800e. Realno je da padne na 600e do Nove godine, mozda i na 550.

Smem da se kladim da ce biti 500-530e nov, do krajem decembra, na KP kod proverenih prodavaca iz NS. U stvari ne bih se bas kladio :d ali je vrlo moguce.

Nazad
Vrh Dno