Desava se sledece, ovi iz NS vide da je pogresna adresa i vacaju na aerodrom pa ovi sa aerodroma ponovo salju(ako ne pogrese, anece drugi put) u postu carinjenja u GPC Beograd onda se zavrsi ako ima neko carinjenje i ako ti lupe PDV a trebali bi(po zakonu je) i onda salju u tvoju lokalnu postu, donese postar i cao(mada negde postari ne donose, ali su u obavezi da dnoose da znate pa mozete i da se zalite i donosice vam, ovo kazem iz iskustva)Datum Mesto Faza Status Potpisnik
10.10.2014 07:02:15 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
10.10.2014 07:53:35 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
13.10.2014 07:48:14 62200 CARINA GPC NOVI SAD - Otprema
13.10.2014 14:34:00 20200 PC Novi Sad - 20200 PC Novi Sad Otprema
Posiljka je otisla za Novi Sad, adresa je u Beogradu, sta se desava?
ja bi tu evu, znate vec sta. ako do 50 evra nema carine, znaci racun je nula, otkud onda pdv na nista ?
citao sam i njihove zakone. mozes da tumacis kako hoces, ako si vlast !
Planiram da uzmem Lot od 10 led rozetni 3x1w (a taman mi i treba toliko), pa rekoh da pitam za iskustva sa carinom?
Znam da su nekima dozvolu z uvoz trazili
A ja bas sa dva komada ne mogu da rešim osvetljenje u dnevnoj sobi![]()
@zeljko
Evo npr ovako nesto http://www.aliexpress.com/item/new-...ng-LED-Spot-light-led-ceiling/1829023405.html
Ne bih narucivao ponovo, mozda jos jedan lot za drugi deo stana, ako se ovaj dobro pokaže.
To sam i planirao. Narucicu ih tamo posle nove godine posto su termini jun i avgust. Inace za svadbe ima na aliju i od ptice mleko za smesne pare.
Pogledaj prvo ocene za predmet, jedni su narucili onaj buket (sto mlada baci) pa dobili micro verziju :d (steta nemam link al sam crko od smeha kad sam uporedio dimenzije istog)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari