...
Što se http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6/city-turing-10/x-sport-deore#.VDrViEFrncs tiče,
rečeno mi je da je ručuca kočnice ujedno i ručica menjača, šta god to značilo.
...
Ne moras bas garmina ipak je to vec neki premium brend sa istom takvom cenom, ali recimo gledaj, Mio, sigmu rox, Bryton i sl...u opste ne kostaju mnogo.ja bi isto voleo imati garmina svidja mi se 810 i to zbog mape ali sve to kosta, da je zanimljiva spravica jeste... a sad za bajs meni se svidja minimalisticki princip badboy-a i za bajs po gradu mozda i sa opremom za neke drumske ture kontam da je ok, video sam verziju sa 2x8 pogonom zadnje brzine u glavi, znaci zasticeno, al opet nedo bog da ode nesto na putu u bedaku si...
dobar dan novi sam u ovoj sekciji za bicikle mozete li mi preporuciti bicikl koji je brz a da nije skup.
jel solidan capriolo eclipse sa 15% popusta uzeo bih taj jer novca nemam vise od 20.000-23.000rsd hvala.
@masic
I ja bih ti predložio da pogledas nešto polovno umesto te nove gvožđurije od 200e. Mislim da su ti kapricozo bicikli straaaasno precenjeni. Ako hoćeš reci koliko si visok pa ćeš dobiti neke preporuke iz oglasa.
Mislio si da ćeš da se ogradiš s ovim "subjektivno"?! :dSubjektivno gledano: današnji light MTB (koji uglavnom veze sa planinama nema) predstavlja najuniverzalniji tip bicikla (nekadašnji Pony), a drumaš najspecijalizovaniji
Evo ti idealne prilike:videcu i na ciklo berzi moze i polovno za coveka oko 180cm.
Mozda neki cube?![]()
Priznaj da si se zaneo sa ovim primerom.(...)bajs koji radi sve što radi MTB, plus može da se vozi po vodi (...) nema veze što pontoni, ili šta već, smetaju, dodaju 20kg i u svakom smislu uništavaju upotrebljivost van vode.
To nije primer, to se zove reductio ad absurdum. I odlično funkcioniše!Priznaj da si se zaneo sa ovim primerom.![]()
Da, potreba tržišta za jeftinijim biciklom. :dnije industrija odredila MTB kao univerzalni tip, nego baš potrebe tržišta
Caneta za predsednika.
Slazem se totalno. Jednostavno vecina ne zeli da postane "ozbiljan biciklista" , vec zeli da ostane rekreativac.
http://forum.benchmark.rs/showthrea...ička-sekcija&p=3931366&viewfull=1#post3931366
Ja sam mislio da ja filozofiram ali vi ste to podigli na drugi nivo. Da vozite koliko ****** gde bi vam kraj bio![]()
@bahati sta smatras pod cx a sta pod mtb?
Možda imamo neki problem u komunikaciji.Neces da shvatis da nece svako da izvlaci neki maximum iz voznje biciklom, da mu nije bitno koliko brzo ide itd vec da mu je bitno da moze sa svojim bajsom da obavi sve sto radi bez problema.
Znači da dođe neko i pita koji mi bajs treba za ivičnjake ti bi rek'o MTB? Ne bi mu rek'o da može bilo koji, ali da mora da digne dupe, a ako ne digne neće ga nijedan spasiti? (Možda ima neka MTB varijanta gde ne mora, ispravite me)Ja npr ne zelim da silazim sa bajsa pred svakim ivicnjakom, jer ih u standardnoj voznji imam bar 20. Bajs sa kojim to ne moze da se uradi nije za mene. Sitnica, ali bitna i tu je kraj.
Reci ti meni koliko bi ljudi koji traže kola za po gradu savetovao da uzmu Ladu Nivu? I ne znam odakle ta priča sa bezbednošću? Po čemu je MTB bezbedniji od nečeg drugog? Da se pravimo, na trenutak, da nemamo pun thread dokaza da kad se vozi kako i gde treba može da bude jako gadan. :dReci mi koliko je ljudi koji voze drumasa direktno uzjahala njega, a koliko je njih doslo preko MTB koji im je doneo odredjena iskustva. Kao kada bi novopecenog vozaca kola savetovao da odmah uzme nizak sportski auto sa 200hp i da krene u avanture. Ozbiljan problem i bezbednosne prirode, jer povecava mogucnost pada i kada se to desi mnogo ozbiljnije posledice u odnosu na MTB. Sve u svemu dobro savetujemo ljude kada kazemo da prvi bajs treba da im bude MTB, a koga razvojni put vodi dalje menjace bicikl i tada mu verovatno nece trebati savet koji tip bajsa da kupi. Svako mora proci svoj razvojni put i okrenuti ga u smeru koji ide ka njegovim interesovanjima i zeljama.
Nikako. Niti mislim da treba da počne sa određenim bajsom, niti mislim da mora da se završi (osim, jelte, kad se i svi drugi putevi završe), a kamoli na određeni način. Ali ti misliš da treba da krene od MTB-a, a ja nikako da razumem zašto. Ako već unapred kaže čuveno "99% po drumu", a ti vrlo dobro znaš da to ustvari znači 100%.Cini mi se da mislis da se razvojni put svakog bicikliste treba zavrsiti na drumasu, a to nije tako.
E što mi žao. Ja sam planirao da idem, al iscimaše me sa svih strana i nisam stigao da se naspavam. Tačnije bio budan do 6, a kao treba da vozim 100km od 8. Čak bi pre iš'o preko Smedereva, *** kad nemam drumaša... :dSve u svemu bila je dobra tura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari