Mislio sam G3258 na 3,2GHz odgovara kom AMD APU procesoru i G3258 na 4GHZ jednako kom AMD APU po perfomansama ?
Noćas sam radio treću smenu pa zato dulpi postovi,izvinite. Ako je G3258 u rangu sa AMD A10-78XX po perfomansama onda je i sigurno bolja kupovina cenovnbradu videa retko koristim tako da bi i jeftinija grafika završila posao.
Hvala na odgovorima!
Hvala , pogledao sam , po meni testovi su jedno , a svakodnevni rad na racunaru je nesto drugo .Post iznad, klik na link.
Pa dobro , negde je jedan bolji, a negde je drugi bolji ,ali u generalnom skoru ocena je za A10 7.9 a za G3258 7.0 . U principu nisam ja obozavalac ni jednih ni drugih , jer nam daju napredak na kasicicu a gledaju da izvucu svaki dinar .Pa vidis da je i na vecini tih testova-igara bolji Pentium.![]()
Madredeuš !
Najgora tekovina internet demokracije je što potpune neznalice, posle dva klika, stiču pravo da ostave svoj post posle profesionalaca.
Dobri dive dobrivoje, da se ti ne bi brukao dalje, biću kratak -
Intel je na default taktu bolji od amd "kvada" koji je duplo skuplji.
Overklokovan je daleko bolji.
Integrisane grafike su jednako (ne)upitrebljive , tako da svejedno treba dokupiti posebnu.
Toliko od mene za ovo javljanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari