Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledao sam samo prvu Homeland, skoro da je bila dobra epizoda. Bar napadaju celu stvar sa dronovima, a neko definitivno treba to da radi.

Iskreno više sam očekivao od Šerloka...
Nije to onaj tip serije kada pogledaš 2-3 epizode da te vuče odmah da staviš u listu i narednih 5.
A i glavni glumac je kao na drogama, mada je serija u principu ok 🙂

Možda je do mene pa imam prevelika očekivanja, ali baš su mi serije nešto "tanke" u poslednje vreme .

Poslednja izmena:
The Strain E13, poslednja u ovoj sezoni...
Ukratko, sve sto ne valja u seriji na jednom mestu...

Zavrsio sam pre par dana sa Rome [HBO]. Kakva serija! Steta sto su morali prekinuti sa snimanjem trece sezone...

Razmisljam da mozda krenem da gledam Game of Thrones, sa obzirom kakav hype se vrti oko serije. Odgledao sam samo prvu epizodu kada je izasla i to je to. Jel vredi gledati ili je overhyped POS? Takodje i Hannibal(a) vec dosta dugo razmisljam da skinem, ali imam osecaj da moja srcka nece dugo izdrzati 🙂.

^^^

Obe vrede da se gledaju

Iskreno više sam očekivao od Šerloka...
Nije to onaj tip serije kada pogledaš 2-3 epizode da te vuče odmah da staviš u listu i narednih 5.
A i glavni glumac je kao na drogama, mada je serija u principu ok 🙂

Možda je do mene pa imam prevelika očekivanja, ali baš su mi serije nešto "tanke" u poslednje vreme .

Pa Serlok po meni ne spada u klasicne serije koje se emituju trenutno na tv-u, ipak epizode traju po sat i po i nema ih puno. Ja ih ne gledam vise od jedne dnevno.
Sto se tice glumaca svi su mi dobri (nisam ih zapazio u nekim ranijim ulogama), lik sto glumi Serloka mi je u pocetku bio skroz cudan, ali navikao sam se. A i ovaj sto glumi Morijartija mi je ekstra. 🙂

A vrhunskih serija fali, posle zavrsetka ovih par ekstra serija koje su se emitovale. Mada sigurno postoji neka malo starija serija a dobra koju nisi pogledao 🙂 (GoT i B.Empire me ne privlace da ih gledam)

Poslednja izmena:
Prvo odgledah The Strain, bezveze btw, a onda odmah i 4x01 Homeland-a i opet ovaj iz Strain-a, samo ćelav ko što i jeste (perika u Strain-u).

The Strain po meni nit smrdi nit miriše - gledao sam mnogo boljih serija ali sam isto tako gledao i dosta lošijih...

The Strain po meni nit smrdi nit miriše - gledao sam mnogo boljih serija ali sam isto tako gledao i dosta lošijih...

Upravo tako. Puna mana ali nekako gledljiva i na trenutke zanimljiva. Mislim da Strain pati od malog budzeta jer su efekti i sminka losi. Gluma na trenutke ocajna, vecinom mediokritetna.
Mozda druga sezona bude kvalitetnija.

ima itekako. TP je jedna od onih starih serija koje ne izazivaju efekat dosade i poredjenja modernog i proslog kao sto je recimo meni Bladerunner film. Odgledao sam pre godinu i kusur sve epizode i serija zahteva razumevanje americkog ruralnog/predgradskog mentaliteta malog mesta, nalik na True Detective ali malo drugacije (u TD su u pitanju southern rednecks, dok je u TP u pitanju ruralna kalifornija) i serija je vrhunska. gluma je preterana.

Ako ponovo budu pravili odnosno nastavili, nadam se da ce fenomenalni genijalni Ray Wise da se vrati u ulogu Leland-a jer je covek podcenjen kao glumac, a jedan od onih koji u svemu oduseve. njega stavljam medju najbolje podcenjene glumce uz Mark Pelegrino-a, Titus Veliver-a, i Ian Mcshane-a.

Šta ti imaš protiv tog filma? I ne znam kakvo upoređenje starog i novog. Kad je u steampunk fazonu.

Bladerunner ima najsporiji tempo od svih SF filmova ikad, i meni je negledljiv. Gledao sam brdo filmova cija je sustina izneta kroz konverzaciju i neki od njih su mi cak i u top 10, ali Bladerunner mi je najsporiji najdosadniji film koji sam ikad gledao, bez obzira na misljenje vecine kako je u pitanju neko groundbreaking filmsko ostvarenje. Mom ukusu ne odgovara. Al to nije tema, tema su serije.

Ako sam je i gledao kao klinac, uopste se ne secam nicega.. Dal bi imalo smisla sad sve pogledati?
To ti je situacija kao sa Blade Runner-om.
Dobrom procentu ljudi je Twin Peaks legendarna serija tako da vredi da joj daš šansu i pogledaš par prvih epizoda.

@Miskonius
Nadam se da će Linč ostati na nivou i da neće pokvariti stvar pod stare dane.

Zaintrigirali ste me,stavio TP u dl listi da vidim o cemu se radi...

Crosboness - jos jedna piratska serija koja mi bolje lezi od black sail-a 8/10

The Strain prava dobra tresina od serije i tako treba i da ostane. 😛

Sa mnom nešto nije u redu. Pokušao sam da je odgledam skoro, gledao nekoliko epizoda, sviđa mi se ali ne gleda mi se. Nekako, ne vuče me da odgledam.

To je problem sa novim formatom serija jer smo navikli previse na cliff hangere.. ovo je ozbiljan problem doduse, mogu da se propuste neki dragulji samo iz tog razloga. Skinuo sam prvu TP pa cu da overim..

Je l se zna sta se desava u ta 3 extra minuta sto su dodali u flashu?

Kakva je druga sezona od Agents of S.H.I.E.L.D. vidim da je krenula stigli do 3 epizode ?

Ako sam je i gledao kao klinac, uopste se ne secam nicega.. Dal bi imalo smisla sad sve pogledati?

Ja sam je gledao kao klinac i secam se uglavnom svega sto sam video sto opet nije mnogo i to uglavnom zato sto me je serija prestravljivala, mislim da sam izdrzao max 20 minuta po epizodi.
Ne znam sta je bilo strasnije dal ona muzika, dal onaj limb/san sa kepecom ili pak same sume. :d
Odgledao sam je ponovo pre 2 godine i iako mi vise nije toliko strasna i dalje radi radnju. 😉

Pogledao sam prvu. Iako se vidi kvalitet i verovatno cu sve pogledati, takve stvari se moraju gledati u to vreme. Nije to to sad.
Drugo vreme, drugaciji ljudi itd..
Ja to poredim i sa zivim prenosom, ako ne pogledam utakmicu, trku, uzivo, bolje da uopste ni ne gledam.. iako nisam saznao rezultat 🙂 Kao i neke igre koje su mnogo smesne ako ih sad igras a izasle pre 15 godina.. To je mozda bolje poredjenje..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno