Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
to ce se i desiti
ajde ne lupetajte. vi stvarno živite u nekom fantazi svetu.
pa samo isporuka iz kine bi danas koštala oko 0.5 btc-a.
carina 1 btc.
gotovo je sa prodajom i isporukama ičega.
Pa mogu i tamo da ih uvaljaju svojima, bez carine i velikih putnih troškova.
Počinje žurka![]()
Sad ce LTC na 20$ samo polako da krene da zalece... BTC cekam na 100$ pa da kupujemo kao ljudi![]()
Zar mislite da je sve u spekulativnoj ceni svih ~5 godina razvija i adaptacije, cim cena sutra krene gore ima da obrnete plocu za 2 sekunde a ovo sto ste pricali totalno zaboravite... naravno ni sad ne verujete totalno svojim recima ali zelite da zaradite... cccccccccc
Zar mislite da je sve u spekulativnoj ceni svih ~5 godina razvija i adaptacije, cim cena sutra krene gore ima da obrnete plocu za 2 sekunde a ovo sto ste pricali totalno zaboravite... naravno ni sad ne verujete totalno svojim recima ali zelite da zaradite... cccccccccc
u BTC je ulozeno daleko vise, pre svega ljudi....... a i pare nisu zanemarljive, sav kupljen HW itd ipak je to ceo crypto world
da nesto pukne bez imalo razloga je smesno i pomisljati, zamo zato sto neki zele da shortuju debelo u vakumu, ne da je smesno vec je tuzno ako neko poveruje u pucanje danas![]()
hahahahah covece na osnovu cega ti panicis, i sam si trgovac povremeno, znas da se veliki igraju sa ovim kako ruse tako i pumpaju dok mogu (dok su berze nesigurne da neko drzi veci kes...) takodje sve najave ubuduce najavljuju vecu sigurnost donekle tako da se ocekuje veci priliv samim tim i stabilnost veca... ja nevidim ni malo razloga za ikakvu paniku
Kakve veze sad sa ovim ima LTC, kad neko rusi BTC on je berzom direktno vezan za LTC i tu nema price dalje... klasicni berzanski hostopleri ce rusit cenu sve dok misle da mogu da shortuju i tu je kraj price... sve ostalo je panicno razmiljanje koje moze dovesti samo do minusa
najvise su izgubili amerikanci ..pola miliona BTC im cornuo Gox..jedini koji su u dobiti su oni retki na pocetku i proizvodjaci ASICa..jos pre 5-6 meseci sam stavio link na ovoj strani gde se tadasnji vlasnik KNCa hvalio kako su izvukli pola milijarde $ kesa iz pravljenja bitcoina...paRazvijaju se projekti i po 10 godina pa propadnu...ne bi to bilo ni prvi ni poslednji put...I to projekti u koje se uloze desetine milijardi pravih dolara/eura. Sta mislis koliko je kostao razvoj npr. YF23 aviona? I popusili na tenderu, cao zdravo...SmartForTwo, gubitak 3.35 milijardi eura, Fiat Stilo, gubitak 2.1 milijardi eura, volkswagen phaeton, skoro 2 milijarde eura, izgubili. evo ti link, http://www.statista.com/chart/1497/europes-top-10-loss-making-cars/. Ima takvih primera koliko hoces. Koliko je ulozeno u BTC? Mislim da su cifre smesne spram ovog sto sam nabrojao. Ako i propadne, na gubitku ce mozda biti par hiljada ljudi, od kojih, srecom, makar 95% Kineza.
Ne ruse cenu ljudi nego botovi...oni analiziraju stanje bez emocija...da se ljudi pitaju, cena bi odavno bila 10K za btc
Ma Buffett je uvek u pravu samo sto prodje nekada i 20 godina i ljudi uzmu milijarde pre nego sto on bude u pravuNece puci danas, daleko bilo. Puci ce uskoro. Bice smesno kad ispadne da je Buffett bio u pravu
pa ko stoji iza botov-acisti manipulatori, ti stvarno verujes da oni $$ posle dumpa vade sa berze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari