Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moraju da uvaljaju asice, pa ce valjda dapumpaju cenu da bi ih uvalili

ajde ne lupetajte. vi stvarno živite u nekom fantazi svetu.

pa samo isporuka iz kine bi danas koštala oko 0.5 btc-a.

carina 1 btc.

gotovo je sa prodajom i isporukama ičega.

LTC je bio 0.03-0.035 u junu-julu 2013. kada je BTC bio oko 100$...

ajde ne lupetajte. vi stvarno živite u nekom fantazi svetu.

pa samo isporuka iz kine bi danas koštala oko 0.5 btc-a.

carina 1 btc.

gotovo je sa prodajom i isporukama ičega.

Pa mogu i tamo da ih uvaljaju svojima, bez carine i velikih putnih troškova.

Poslednja izmena:
Sad ce LTC na 20$ samo polako da krene da zalece... BTC cekam na 100$ pa da kupujemo kao ljudi ;)

hahaha

ljudi stvarno veruju da će ltc da poleti kada btc padne.

hebote, sad znam da je sve otišlo u vražju mater.

Zar mislite da je sve u spekulativnoj ceni svih ~5 godina razvija i adaptacije, cim cena sutra krene gore ima da obrnete plocu za 2 sekunde a ovo sto ste pricali totalno zaboravite... naravno ni sad ne verujete totalno svojim recima ali zelite da zaradite... cccccccccc

Zar mislite da je sve u spekulativnoj ceni svih ~5 godina razvija i adaptacije, cim cena sutra krene gore ima da obrnete plocu za 2 sekunde a ovo sto ste pricali totalno zaboravite... naravno ni sad ne verujete totalno svojim recima ali zelite da zaradite... cccccccccc

123456789.jpg

"biće sve u redu!"

Realnost je da nekolicina muljatora drzi velike kolicine BTC da su berze "tanke" jer retko ko veruje 100% u njih (niko skoro ne drzi vecu kolicinu kesa na istima) i ti par muljatora su odlucili malo da se igraju (zato i dump krece u cetvrtap/petak)... sta je za njih da dumpuju 100-150K BTC i da se smeju kad ih kupe 2-3x nize...

Razvijaju se projekti i po 10 godina pa propadnu...ne bi to bilo ni prvi ni poslednji put...I to projekti u koje se uloze desetine milijardi pravih dolara/eura. Sta mislis koliko je kostao razvoj npr. YF23 aviona? I popusili na tenderu, cao zdravo...SmartForTwo, gubitak 3.35 milijardi eura, Fiat Stilo, gubitak 2.1 milijardi eura, volkswagen phaeton, skoro 2 milijarde eura, izgubili. evo ti link, http://www.statista.com/chart/1497/europes-top-10-loss-making-cars/. Ima takvih primera koliko hoces. Koliko je ulozeno u BTC? Mislim da su cifre smesne spram ovog sto sam nabrojao. Ako i propadne, na gubitku ce mozda biti par hiljada ljudi, od kojih, srecom, makar 95% Kineza.

Poslednja izmena:
u BTC je ulozeno daleko vise, pre svega ljudi....... a i pare nisu zanemarljive, sav kupljen HW itd ipak je to ceo crypto world
da nesto pukne bez imalo razloga je smesno i pomisljati, zamo zato sto neki zele da shortuju debelo u vakumu, ne da je smesno vec je tuzno ako neko poveruje u pucanje danas :)

u BTC je ulozeno daleko vise, pre svega ljudi....... a i pare nisu zanemarljive, sav kupljen HW itd ipak je to ceo crypto world
da nesto pukne bez imalo razloga je smesno i pomisljati, zamo zato sto neki zele da shortuju debelo u vakumu, ne da je smesno vec je tuzno ako neko poveruje u pucanje danas :)

Nece puci danas, daleko bilo. Puci ce uskoro. Bice smesno kad ispadne da je Buffett bio u pravu

hahahahah covece na osnovu cega ti panicis, i sam si trgovac povremeno, znas da se veliki igraju sa ovim kako ruse tako i pumpaju dok mogu (dok su berze nesigurne da neko drzi veci kes...) takodje sve najave ubuduce najavljuju vecu sigurnost donekle tako da se ocekuje veci priliv samim tim i stabilnost veca... ja nevidim ni malo razloga za ikakvu paniku

Nesto se debelo muti...i to ne samo sa btcom, nego sa mnogo mnogo bitnijim stvarima kao sto su nafta, zlato itd. Ko zna sta ce se izdesavati narednih meseci sa btcom, uglavnom ko ima muda on ce shortovati, ko nema neka cuva to sto ima. :)

hahahahah covece na osnovu cega ti panicis, i sam si trgovac povremeno, znas da se veliki igraju sa ovim kako ruse tako i pumpaju dok mogu (dok su berze nesigurne da neko drzi veci kes...) takodje sve najave ubuduce najavljuju vecu sigurnost donekle tako da se ocekuje veci priliv samim tim i stabilnost veca... ja nevidim ni malo razloga za ikakvu paniku

Sta znaci panika? Sta je sigurnost? Jel sigurnost kad neko kupi za 600$ nesto a to mu vredi 300$ posle 3 meseca? Pa to je kao da mu je neko ukrao pola...Osim toga, jel pricas o BTC-u ili o onoj kineskoj kopiji? Posto je kod nje sigurnost jos bolje izrazena...

Kakve veze sad sa ovim ima LTC, kad neko rusi BTC on je berzom direktno vezan za LTC i tu nema price dalje... klasicni berzanski hostopleri ce rusit cenu sve dok misle da mogu da shortuju i tu je kraj price... sve ostalo je panicno razmiljanje koje moze dovesti samo do minusa

Kakve veze sad sa ovim ima LTC, kad neko rusi BTC on je berzom direktno vezan za LTC i tu nema price dalje... klasicni berzanski hostopleri ce rusit cenu sve dok misle da mogu da shortuju i tu je kraj price... sve ostalo je panicno razmiljanje koje moze dovesti samo do minusa

Ne ruse cenu ljudi nego botovi...oni analiziraju stanje bez emocija...da se ljudi pitaju, cena bi odavno bila 10K za btc

Razvijaju se projekti i po 10 godina pa propadnu...ne bi to bilo ni prvi ni poslednji put...I to projekti u koje se uloze desetine milijardi pravih dolara/eura. Sta mislis koliko je kostao razvoj npr. YF23 aviona? I popusili na tenderu, cao zdravo...SmartForTwo, gubitak 3.35 milijardi eura, Fiat Stilo, gubitak 2.1 milijardi eura, volkswagen phaeton, skoro 2 milijarde eura, izgubili. evo ti link, http://www.statista.com/chart/1497/europes-top-10-loss-making-cars/. Ima takvih primera koliko hoces. Koliko je ulozeno u BTC? Mislim da su cifre smesne spram ovog sto sam nabrojao. Ako i propadne, na gubitku ce mozda biti par hiljada ljudi, od kojih, srecom, makar 95% Kineza.
najvise su izgubili amerikanci ..pola miliona BTC im cornuo Gox..jedini koji su u dobiti su oni retki na pocetku i proizvodjaci ASICa..jos pre 5-6 meseci sam stavio link na ovoj strani gde se tadasnji vlasnik KNCa hvalio kako su izvukli pola milijarde $ kesa iz pravljenja bitcoina...pa
ko moze da izdrzi toliki odliv kesa..to je bilo sudjeno za cenu nizbrdo.

pa ko stoji iza botov-a :) cisti manipulatori, ti stvarno verujes da oni $$ posle dumpa vade sa berze

A sto ne bi vadili? Sto ne bi izvadili pola, a za pola kupili opet istu kolicinu? Ja sam u decembru izvadio pola, a sada imam vise kriptovaluta nego pred pump...Ne razumem sta je tu nejasno?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno