As a result of this delay, we are extending our fee free trading window to 60 days. This means that all trades will be fee-free until December 3rd, 2014.
Kakvi komentari, licite na one dedice sa balkona iz Muppet Show-a. Koliki posao rade pravo je cudo da sve presele na novu IT platformu za dan... Nije to copy/paste, to je miigracija svih baza + koda.
Ako stvarno bude dzabe trgovanje dva meseca to ce da bude super.
Kakvi komentari, licite na one dedice sa balkona iz Muppet Show-a. Koliki posao rade pravo je cudo da sve presele na novu IT platformu za dan... Nije to copy/paste, to je miigracija svih baza + koda.
Pa ?
Moze se sve bez problema odraditi za dan ako rade u timu i ako su se DOBRO prirpemili za taj dan migracije...
Ko god je u zivotu radio ovakve stvari zna da ma kakva priprema bila nikad ne znas sta ce da te saceka iza krivine. Nije to neki jednostavan servis, to je kompletna berza napisana ispocetka na drugoj platformi i problemi na koje se naleti moraju da se resavaju u hodu jer nemas textbook na koji mozes da se oslonis. Naravno, uvek sa nekim ko ti stoji nad glavom i pita: "Jesmo stigli?" svakih pet minuta k'o klinci u onoj reklami.
Niko ne spori da je migracija komplikovana stvar nego to što su rekli da će odraditi za kratko vreme. Inače u poslovnom svetu kad se rade ozbiljni poslovi uvek se sebi da "lufta" za slučaj da nešto ne krene kako treba.....Sledeći put neka kažu "klincima" da će stići za 1 sat a ne za 5 minuta pa ih neće cimati svakih pet minuta sa pitanjem "Jesmo li stigli?"![]()
Uhh,ja sam se izvukao pre mesec dana sve povucem ,ostane mi samo 4,5 ltc-a i propali wc oko 20000...Jesam ja jedini koji je ostavio novčiće u orderima tamo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari