Šta je novo?

Mintpal

Cini mi se da neko kupuje sebi vreme,nadam se....

Nadam se da si u pravu. Dosta sredstava mi je ostalo na mjenjacnici.

Pa može se pristupiti i koristiti nalog samo treba biti uporan i kliktati (nisam pokušavao da prebacujem sredstva)...

Ja sam izvadio juce neke btc,tako da nije kriticno ali....

Upravo povukao sve sa Mintpal-a. Valute kod kojih nisam imao postavljene sell ordere bez većih problema, uz malo više kliktanja.

Valute sa sell orderima jedva. Najveći problem je bio poništiti ordere, trajalo više od pola sata, za dve valute iz milion pokušaja. Kad sam ih poništio, konačno, sve prošlo kao i sa ovima kod kojih nije bilo ordera.

Valjda će srediti problem i proraditi normalno, ipak su mi nekako dragi... :)

Povukao sam BTC odma cim su najavili V2 znao sam cim se to nesto mjenja da tu moze biti problema.

Moze da izazove, da. Ja sam nakupovao drk nazad u poslednjem trenutku. Kada krene V2 moze svasta da se desi, bolje je da budem spreman ;)

As a result of this delay, we are extending our fee free trading window to 60 days. This means that all trades will be fee-free until December 3rd, 2014.

evo za one kojima je fee bitan :)

"What's left is mostly an automated process, we're keeping an eye on things and as soon as we're ready, we'll launch."
Evo kreću...samo što nisu....još malo...čim budu spremni...:d

Polako, trebalo im je par dana da dignu sve novcice, konvertuju u dolare i zapale :D ... evo sad ce, samo sto nisu :)
A ono na Tweeteru kuca sa Maldiva :D

Poslednja izmena:
Kakvi komentari, licite na one dedice sa balkona iz Muppet Show-a. Koliki posao rade pravo je cudo da sve presele na novu IT platformu za dan... Nije to copy/paste, to je miigracija svih baza + koda.

Ako stvarno bude dzabe trgovanje dva meseca to ce da bude super.

Kakvi komentari, licite na one dedice sa balkona iz Muppet Show-a. Koliki posao rade pravo je cudo da sve presele na novu IT platformu za dan... Nije to copy/paste, to je miigracija svih baza + koda.

Uopšte nije problem koliko to traje već deadline-ovi koji sami sebi postave i probiju debelo.

Pa ?

Moze se sve bez problema odraditi za dan ako rade u timu i ako su se DOBRO prirpemili za taj dan migracije...

Kod ovakvih migracija UVEK, ali UVEK se desi nesto sto niste ocekivali.

Pa ljudima je dosadno dok čekaju da se "nešto" desi i normalno je da će se našaliti na njihov račun jer ova odlaganja deluju neozbiljno. Na kraju krajeva niko ih nije tukao po ušima da obećavaju brzu migraciju... ("Wednesday 1st October - 9:00PM UTC The migration to V2 has begun, and the site will be unavailable for up to 24 hours as a result.")
Evo danas je "3rd October"...nije ni 24h što je nekad bilo :-devil-::d

Pa ?

Moze se sve bez problema odraditi za dan ako rade u timu i ako su se DOBRO prirpemili za taj dan migracije...

Ko god je u zivotu radio ovakve stvari zna da ma kakva priprema bila nikad ne znas sta ce da te saceka iza krivine. Nije to neki jednostavan servis, to je kompletna berza napisana ispocetka na drugoj platformi i problemi na koje se naleti moraju da se resavaju u hodu jer nemas textbook na koji mozes da se oslonis. Naravno, uvek sa nekim ko ti stoji nad glavom i pita: "Jesmo stigli?" svakih pet minuta k'o klinci u onoj reklami.

Ko god je u zivotu radio ovakve stvari zna da ma kakva priprema bila nikad ne znas sta ce da te saceka iza krivine. Nije to neki jednostavan servis, to je kompletna berza napisana ispocetka na drugoj platformi i problemi na koje se naleti moraju da se resavaju u hodu jer nemas textbook na koji mozes da se oslonis. Naravno, uvek sa nekim ko ti stoji nad glavom i pita: "Jesmo stigli?" svakih pet minuta k'o klinci u onoj reklami.

Niko ne spori da je migracija komplikovana stvar nego to što su rekli da će odraditi za kratko vreme. Inače u poslovnom svetu kad se rade ozbiljni poslovi uvek se sebi da "lufta" za slučaj da nešto ne krene kako treba.....Sledeći put neka kažu "klincima" da će stići za 1 sat a ne za 5 minuta pa ih neće cimati svakih pet minuta sa pitanjem "Jesmo li stigli?" ;)

Niko ne spori da je migracija komplikovana stvar nego to što su rekli da će odraditi za kratko vreme. Inače u poslovnom svetu kad se rade ozbiljni poslovi uvek se sebi da "lufta" za slučaj da nešto ne krene kako treba.....Sledeći put neka kažu "klincima" da će stići za 1 sat a ne za 5 minuta pa ih neće cimati svakih pet minuta sa pitanjem "Jesmo li stigli?" ;)

Tu si u pravu, preterani optimizam nije bio na mestu. Inace to da im kazes da dodju za sat sa menadzerima ne vredi, opet dolaze na pet minuta iznad glave i cujes "Jesmo stigli?" ;) Kao da ce time nesto da pomognu a ne da odmognu ;)

Kada i ako se sredi ja ću prvi povući mojih bednih 0,035 BTC-a

Ja imam 5000 BC-a tamo i ne brinem... za sada :)

Nazad
Vrh Dno