Zasto tako puno trosis net preko operatera ? Zar bas nigde ne mozes da naletis na neki besplatni wifi ?
Da ih ima malo vise u ponudi kod nas, bila bi druga prica za cene (tarifa) kod operatera![]()
Zasto tako puno trosis net preko operatera ? Zar bas nigde ne mozes da naletis na neki besplatni wifi ?
Odnosi se na sve vrste minuta i SMS, ali ne i na MB.A ovo da li se odnosi na min u mrezi i van mreze ili se odnosi samo na min van mreze?
Svaki SBB WiFi mozes da koristis besplatno ako imas SBB korisnicko, i dosta kafica ima svoj WiFi. Ja bas nailazim na puno wifi hotspotova koje mogu da koristim u centru, siguran sam da ih ima vise nego u celoj Srbiji zajedno cak.Ja u centru BGa nigde ne mogu da nadjem otključan wifi npr.
Nemoj nas drzati za rec, iako pise za minute, bez napomene za on-net minute (tako zovu minute u mrezi), verovatno je samo izostavljen taj deo na sajtu, tj. tesko da se minuti u mrezi prenose. Do sada nijedan MTSov paket nije prenosio minute u mrezi. (bilo je i ranije paketa sa minutima u mrezi, ali sa mnoooogo manje)Minuti i SMS poruke iz mesečne naknade koje niste iskoristili u toku jednog meseca, prenose se u naredni mesec. Preneta količina saobraćaja može se iskoristiti samo u mesecu u koji je preneta.
A ovo da li se odnosi na min u mrezi i van mreze ili se odnosi samo na min van mreze?
S3 Neo Duos 200e - to je najnizi nivo koji smatram dobrim Dual SIM telefonom, T3 nema mesta pored njegaSony Xperia T2 dual sim,6 inca IPS,quad core,13 mega camera,3000mah baterija,,,,u radnji sa fiskalnim računom 250 eura.
KO MOŽE DA KORISTI UNIFI MREŽU?
Svi mogu da koriste UNIFI mrežu i to potpuno besplatno do kraja godine!
Odakle taj info, Telenor prenosi megabajte 3 meseca, kao i MIN i SMS.Ilion, alfaunits hvala vam na odgovorima, sto se tice Telenora (kod njih sam bas dugo) ranije su se prenosili u paketima min van mreze, sms i mb a sada samo min van mreze i sms (koji su bitni koliko i njihova sekiracija za korisnika) bili su i ostali klošari takva im je genetika, jedino sto su pustili neki prepaid....neka sveća na kraju tunela... pa su razdvojili da se posebno trose u okviru promocije min van i min u mrezi i ako se uplati poslednjeg dana nova promocija sabiraju se novi i stari svi min,sms,mb. Nemoj te da me shvatite pogresno ne zelim da reklamiram Telenor jer nisam odusevljen sa njima.
Jiayu G4S. Ponosni vlasnik od jula meseca, 150€ sa sve carinomSvaki SBB WiFi mozes da koristis besplatno ako imas SBB korisnicko, i dosta kafica ima svoj WiFi. Ja bas nailazim na puno wifi hotspotova koje mogu da koristim u centru, siguran sam da ih ima vise nego u celoj Srbiji zajedno cak.
S' tim da sam imao user za SBB do skora, ali ovako mora da se kupi ne bas jeftin saobracaj za njihove wifi
Nemoj nas drzati za rec, iako pise za minute, bez napomene za on-net minute (tako zovu minute u mrezi), verovatno je samo izostavljen taj deo na sajtu, tj. tesko da se minuti u mrezi prenose. Do sada nijedan MTSov paket nije prenosio minute u mrezi. (bilo je i ranije paketa sa minutima u mrezi, ali sa mnoooogo manje)
S3 Neo Duos 200e - to je najnizi nivo koji smatram dobrim Dual SIM telefonom, T3 nema mesta pored njega
Ali sam mislio na ozbiljne samo, tipa M8, S5, S4, K900, K910 Dual SIM.
Treba biti dual SIM Full active, ne Dual Standby, i treba imati dovoljno memorije da moze stvarno da bude i dobar telefon pored dual SIM-a. 1GB je premalo za takve telefone.
Kome ne treba tako nesto (znaci nece nikad pokretati Facebook i Chrome), dosta mu je i jeftiniji od S3 Duos
![]()
Svaki SBB WiFi mozes da koristis besplatno ako imas SBB korisnicko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari