Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

[YOUTUBE]2yBLqnokjPM[/YOUTUBE]

Laguje lajk a madafaka, nema im spasa

Nije mi se gledao video ali ga odgledah, sta konkretno laguje? Sem galerija sto uspori jednom? Ja ne vidim dobro onda sigurno.

Ko zna sta je ovo, niti zavrseno niti optimizovano kako treba.

Ne sviđa mi se ovaj netransparentan status bar...on na Android L-u valjda treba da menja boje zavisno od aplikacije u kojoj se nalaziš? Ruzno ako ovako ostane...i notifikacije nisu nesto...ali neću praviti pitanje kad se pojavi :) odmah flash :) a lag će tek da se ispravi...to je tek alfa verzija...

Ali zato možeš da uvrneš fotku da bi se vratio nazad

Nije mi se gledao video ali ga odgledah, sta konkretno laguje? Sem galerija sto uspori jednom? Ja ne vidim dobro onda sigurno.

Ko zna sta je ovo, niti zavrseno niti optimizovano kako treba.

Kalkulator otvara otprilike 8 sekundi, galeriju 4. Ponovo se ponavlja scenario iz onog vs iPhone speed testa, nestaje mu rama jako brzo, i to se primeti. Posle par otvorenih app sve posle se vuku u otvaranju.

Samsung mora sto pre da se trgne i da napusti tw. Vidite sta je lg npr uradio. Od najgoreg moguceg skina na bilo kom androidu ( pricam o g2) do opste prihvatljivog i to za god dana( g3 i njegov skin)
Zasto nesto slicno ne uradi samsung ? Pa taj tw je skoro isti evo vec 4god.

Nije ni priblizno isti, pogledaj S1/S2 i Note 4.

Poslednja izmena:
Samsung mora sto pre da se trgne i da napusti tw. Vidite sta je lg npr uradio. Od najgoreg moguceg skina na bilo kom androidu ( pricam o g2) do opste prihvatljivog i to za god dana( g3 i njegov skin)
Zasto nesto slicno ne uradi samsung ? Pa taj tw je skoro isti evo vec 4god.

Nazalost tw na s1 i s2 je bio mnogo bolji nego ovaj danas. Od tada su napravili os unutar os-a.

da, s2 je bio spor ali prihvatljiv, nije imao moćne rendžere. ružnjikav ali to je to. od s3 kreće lagano pa onda s4 i s5 užasi

Ja bi samo rootovao. Znaci dovoljan je samo taj towelroot? A sta se desava posle updatea sistema, ostaje li root?
Ako je kao kod S3-ke, neće hteti da se update-uje sam nakon root-a...moraćeš ti ručno da ubaciš najnoviji softver...ako to uradiš preko mobile odin-a onda ostaje root, ako uradiš preko odin-a za komp onda bi morao ponovo da ga root-uješ...kažem, ako je kao na Galaxy S3...

Moze li neko da mi da link gde bi mogao da skinem towelroot koji radi sa s5. Ja skinuo neku verziju 3 de nije suportovan s5

Moze li neko da mi da link gde bi mogao da skinem towelroot koji radi sa s5. Ja skinuo neku verziju 3 de nije suportovan s5
Jedna je verzija druze to sto nece da ti rutuje je problem sto imas ponovi kernel od juni mjesec ta aplikacija rutuje samo telefone koji imaju postari kernel od juni treba da fleshujes stari stock kernel pa da rutujes pa posle da fleshujes orginalni kernel za tvoj rom i wi fi ce ti raditi bar tako je na note 3 a sigurno je isto i na s5

Auuu krhko je znanje. Komplikovano je to za mene. Kad je radio do sad bez roota radice i sad. A mozda i izbace noviji towelroor :) hvala u svakom slucaju!

Auuu krhko je znanje. Komplikovano je to za mene. Kad je radio do sad bez roota radice i sad. A mozda i izbace noviji towelroor :) hvala u svakom slucaju!
Tesko da ce da ima drugi towelroot, posto towelroot rutuje samo telefone sa taj stari kernel momak je otkrio dupku u kernera i rutuje sve telefone bez da se otklucaju botloadere i slicno a sada su svi vise izbavcli novi firmveri i popravili tu dupku i nema vise nacina da naprave pak takav propust :)

Tesko da ce da ima drugi towelroot, posto towelroot rutuje samo telefone sa taj stari kernel momak je otkrio dupku u kernera i rutuje sve telefone bez da se otklucaju botloadere i slicno a sada su svi vise izbavcli novi firmveri i popravili tu dupku i nema vise nacina da naprave pak takav propust :)

Momak je dobio posao u google-u tako da i nema ko vise da pokusa

Zna neko na šta bi ličio copper gold ako bi se stavio poklopac baterije bilo koje druge boje, jer mi je ova ocajna?

350€ u kutiji sa garancijom baš zbog boje.
Maskirao sam ga u nekom crnom silikonu

Našao sam ja gde cu da kupim poklopac, nego nisam siguran koju boju da uzmem u kombinaciji sa ovom ljakse gold

Nazad
Vrh Dno