shoomyrovich
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.03.2014
- Poena
- 169
E pa toMa vozio sam vec Saletov rom, znam,provereno radiUpoznat sam sa celom procedurom
![]()
E pa toMa vozio sam vec Saletov rom, znam,provereno radiUpoznat sam sa celom procedurom
![]()
Ja dobio 3.02.0
Znaci da mozes da rootujes ali po nekom upustvu da neaktiviras KNOX brojac.
E pa toonda možeš i da podeliš iskustva sa nama neukima
![]()
Ne mož lakšePa nema sta,Sale je vec sve detaljno napisao http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-neatrom-v1-t2828562
Nije mi se gledao video ali ga odgledah, sta konkretno laguje? Sem galerija sto uspori jednom? Ja ne vidim dobro onda sigurno.
Ko zna sta je ovo, niti zavrseno niti optimizovano kako treba.
Samsung mora sto pre da se trgne i da napusti tw. Vidite sta je lg npr uradio. Od najgoreg moguceg skina na bilo kom androidu ( pricam o g2) do opste prihvatljivog i to za god dana( g3 i njegov skin)
Zasto nesto slicno ne uradi samsung ? Pa taj tw je skoro isti evo vec 4god.
Ja bi samo rootovao. Znaci dovoljan je samo taj towelroot? A sta se desava posle updatea sistema, ostaje li root?Rutuje se sa towelroot bez problema ako hocete samo root...Inace ,ne postoji za sada opcija da se flesuje custom recovery bez narusavanja Knox-a.
Ja dobio 3.0
Ako je kao kod S3-ke, neće hteti da se update-uje sam nakon root-a...moraćeš ti ručno da ubaciš najnoviji softver...ako to uradiš preko mobile odin-a onda ostaje root, ako uradiš preko odin-a za komp onda bi morao ponovo da ga root-uješ...kažem, ako je kao na Galaxy S3...Ja bi samo rootovao. Znaci dovoljan je samo taj towelroot? A sta se desava posle updatea sistema, ostaje li root?
U verizonu.Kako si dobio 3.0 ??
Jedna je verzija druze to sto nece da ti rutuje je problem sto imas ponovi kernel od juni mjesec ta aplikacija rutuje samo telefone koji imaju postari kernel od juni treba da fleshujes stari stock kernel pa da rutujes pa posle da fleshujes orginalni kernel za tvoj rom i wi fi ce ti raditi bar tako je na note 3 a sigurno je isto i na s5Moze li neko da mi da link gde bi mogao da skinem towelroot koji radi sa s5. Ja skinuo neku verziju 3 de nije suportovan s5
Tesko da ce da ima drugi towelroot, posto towelroot rutuje samo telefone sa taj stari kernel momak je otkrio dupku u kernera i rutuje sve telefone bez da se otklucaju botloadere i slicno a sada su svi vise izbavcli novi firmveri i popravili tu dupku i nema vise nacina da naprave pak takav propustAuuu krhko je znanje. Komplikovano je to za mene. Kad je radio do sad bez roota radice i sad. A mozda i izbace noviji towelroorhvala u svakom slucaju!
Tesko da ce da ima drugi towelroot, posto towelroot rutuje samo telefone sa taj stari kernel momak je otkrio dupku u kernera i rutuje sve telefone bez da se otklucaju botloadere i slicno a sada su svi vise izbavcli novi firmveri i popravili tu dupku i nema vise nacina da naprave pak takav propust![]()
E to nisam znaoMomak je dobio posao u google-u tako da i nema ko vise da pokusa
Verovatno na čergu...pa gde nadje taj zlatni da kupujes?Zna neko na šta bi ličio copper gold ako bi se stavio poklopac baterije bilo koje druge boje, jer mi je ova ocajna?
E pa to je u redu350€ u kutiji sa garancijom baš zbog boje.
Maskirao sam ga u nekom crnom silikonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari