fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
Bilo je pitanje vremena,ceka se novembar da se potvrdi.
Shadow of Mordor je pokupio odlicne review-ove, a za one koji nameravaju da odigraju PS4 verziju nek znaju da igra radi u 1080p60 na toj konzoli.
OMG. Kratak prikaz kise na 8min, i ludacki prikaz voznje po susnezici i snegu na 9:20.
Kakve igre cemo dobiti za 4 godine ako vec sada 1st party pravi ovakve naslove? 😀
Pocetkom slederce godine cu uzeti PS4, sada samo rekreativno igram. Ne mogu vjerovat da su onako goli analozi, jeftina plastika, da nije gumirano kao na prethodnim modelima. Cim se malo oznoje palac uzasssno klizi, doslo mi par puta da ga razbijem od nervoze 🙂 Kad uzmem PS4 sigurno necu koristiti default gamepadove nego kupiti neko Logitech resenje bez trigera posto me i oni bas nerviraju 😀 Najvise igram fudbal pa zbog toga.Bitrade, moje iskustvo govori da dzojped jeste jako problematican, ali da te to ne treba odvratiti od kupovine. Prednosti posedovanja PS4 daleko nadmasuju taj jedan nedostatak. Stavi odmah navlake na analoge (diskretne, ne one odvratne sa bodljama) i trudi se da budes pazljiv u koriscenju.
Haha da, kod druga u igraonici dje se bukvalno djeca ne skidaju sa sony-a po citav dan 🙂Cek kako mislis goli od plastike... da nisu vec oguljeni skroz tamo gde si probao? Ako si igrao u nekom trznom centru, onda mora da je to 🙂 Ima gumu, ali je loseg kvaliteta i brzo se ishaba i pokida. Kupio sam novi dzojped POSEBNO ali vidi se iz aviona da je isti shit.
Je li pala cena konzole preko severne granice,na KP se prodaje PS4 za 360,bundle za 380-Novi sad,proveren prodavac
Znaci ne moze ko prije sto je moglo npr neki Logitech da spojim na PS4?
A drive club osim grafike, sta ima za cekanje? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari