Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je pitanje vremena,ceka se novembar da se potvrdi.

Stignuce sigurno i Playstation Now uskoro na Xperie [a posle toga i na sve ostale androide, milom ili silom].

Ko ima PS4 kameru i volju da modifikuje njen custom USB port u normalno stanje, sada moze da koristi tu kameru i na PC-u. Izasli su homebrew drajveri za PC/Mac/Linux.

Shadow of Mordor je pokupio odlicne review-ove, a za one koji nameravaju da odigraju PS4 verziju nek znaju da igra radi u 1080p60 na toj konzoli.

Juce sam se po prvi put malo ozbiljnije druzio sa PS4, tacnije igrao sam FIFU par sati i nenormalno se razocarao u gamepad. Pa je li realno da su one pecurke onako lose? Reko da nije do mene ali vidim i po internetu da se ljudi masovno zale. Pa *** na dual shock 2 su analozi bili pojam u odnosu na ovo.

Sta ti smeta kod njih? Ja igram PS4 dosta bas od EU launcha pa do danas, gamepad je i dalje bez ijednog problema.

Nije mi jasno zbog cega ljudi misle da niko nema problem, ako ga oni trenutno ne vide. Ne razumem potrebu da se brani i promovise defektan i lose dizajniran proizvod za koji je cak i Sony odlucio da prizna garanciju, sto znaci da problem objektivno postoji. Uzivaj dok ti traje, mozda nece jos dugo.

Potpuno mi je suludo da nisu promenili materijal u novim verzijama dzojpeda. Neko u Sony-ju nije pri cistoj pameti. Meni i drugaru se ogulila posle mesec dana pecurka na levom analogu a posle se i skroz pokvarila (ocajan mehanizam), dok za 15 godina koriscenja dualshocka 2 i 3 nisam nikada imao ama bas ni jedan problem sa dzojpedom.

Bitrade, moje iskustvo govori da dzojped jeste jako problematican, ali da te to ne treba odvratiti od kupovine. Prednosti posedovanja PS4 daleko nadmasuju taj jedan nedostatak. Stavi odmah navlake na analoge (diskretne, ne one odvratne sa bodljama) i trudi se da budes pazljiv u koriscenju.

Poslednja izmena:
Malo to zavisi čini mi se od gamepada do gamepada. Ja imam 2 koja koristim maltene identičan vremenski period na idemtičan način na idemtičnim igrama (jedan došap uz konzplu, drugi kupljen posebno. Na jednom su kao nove(kupljen posebno) a na drugom se vidi da su pohabane (kupljen uz konzolu), ima čak i pukotina na gumici isll. Stavljanje navlaka na gumice je isto kao stavljanje folije na telefon ili da ne kažem još neko životno poređenje. Koja je poenta onda. Pazi kako ga držiš. nemoj da igraš igre gde se puno koriste stikovi...dajte molim vas. Sve i da ne postoje ovi problemi, i ergonomski su lošiji od Xbona, ali da je Ps4 bolja makina i bolja kupovina tu nema priče.

Poslednja izmena:
Mislim da smo i utvrdili da je kontroler kupljen POSEBNO kvalitetniji, ili je cista slucajnost u pitanju. Od ljudi koji su odvojeno kupili nisam cuo ove zamerke ali za kontroler dobijen uz konzolu cuo sam svasta. Sasvim moguce da "stede" na jednim, dok se "razbacuju" na drugim.
Ja nemam nameru niti sam strucan da otvaram kontroler i tacno vidim prednosti i mane, kako u poredjenju sa ds3 tako i u poredjenju sa ds4 ali kupljenim odvojeno.
Na xbr je clan studiovpc otvarao, poboljsavao i jednostavno "ispravio" nedostatke sto po njegovim recima ne kostaju skoro pa nista vise, a opet se dobije sasvim kvalitetniji i osecajniji proizvod i samim tim on bi zasigurno znao reci jel su oni kontroleri kupljeni posebno zaista bolji od ovih "pride", ili je i to samo stvar srece.
Zato neko to lepo treba da otvori i uporedi i zaista kaze svoje "strucno" misljenje, a u svakom slucaju nadam se da ce Sony revizijom to popraviti, ali ovako ostati sigurno nece.

Sto se tice gripova/navlaka ili kako god zovete, od prvog dana sam stavio ali sam prvog dana i utvrdio da iako prvenstveno sluze zastiti, koji god oni kontroler izbacili sa kakvim god pobosljasnjima ja cu ih nastaviti koristiti jer mi je osecaj 5 puta bolji, a to bas zbog tih bodlja koje jeste da ruzno izgledaju ali mi savrseno prijanjaju kako zbog NE sklizavanja prsta tako i boljeg osecaja.
Individualno je SVE.

Poslednja izmena:
Je li igrao neko Pes 2015 demo? Po meni Fifa15 je mnogo mnogo bolje uradjena. Na Pes kad trci igrac imam utisak da ce ruke da mu otpadnu od tijela.

Bitrade, moje iskustvo govori da dzojped jeste jako problematican, ali da te to ne treba odvratiti od kupovine. Prednosti posedovanja PS4 daleko nadmasuju taj jedan nedostatak. Stavi odmah navlake na analoge (diskretne, ne one odvratne sa bodljama) i trudi se da budes pazljiv u koriscenju.
Pocetkom slederce godine cu uzeti PS4, sada samo rekreativno igram. Ne mogu vjerovat da su onako goli analozi, jeftina plastika, da nije gumirano kao na prethodnim modelima. Cim se malo oznoje palac uzasssno klizi, doslo mi par puta da ga razbijem od nervoze 🙂 Kad uzmem PS4 sigurno necu koristiti default gamepadove nego kupiti neko Logitech resenje bez trigera posto me i oni bas nerviraju 😀 Najvise igram fudbal pa zbog toga.

Cek kako mislis goli od plastike... da nisu vec oguljeni skroz tamo gde si probao? Ako si igrao u nekom trznom centru, onda mora da je to 🙂 Ima gumu, ali je loseg kvaliteta i brzo se ishaba i pokida. Kupio sam novi dzojped POSEBNO ali vidi se iz aviona da je isti shit.

Je li pala cena konzole preko severne granice,na KP se prodaje PS4 za 360,bundle za 380-Novi sad,proveren prodavac

Cek kako mislis goli od plastike... da nisu vec oguljeni skroz tamo gde si probao? Ako si igrao u nekom trznom centru, onda mora da je to 🙂 Ima gumu, ali je loseg kvaliteta i brzo se ishaba i pokida. Kupio sam novi dzojped POSEBNO ali vidi se iz aviona da je isti shit.
Haha da, kod druga u igraonici dje se bukvalno djeca ne skidaju sa sony-a po citav dan 🙂

Znaci ne moze ko prije sto je moglo npr neki Logitech da spojim na PS4?

Crew - meh......
Graficki na nivou PS3 , fore pokupljene iz Burnout-a.....
Ceka se Drive Club.....

A drive club osim grafike, sta ima za cekanje? 🙂

Mislim da to nije igra za volan i da ce simraceri biti razocarani.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno