Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poenta je da ne drzis dugo stranu/ugao gde hoces da sutnes. Inace otkad sam kupio Harta konacno i golman tj. on reaguje kako treba, cak brani cesto onako rukometno sto se kaze. Ali i dalje ne mogu da se otmem utisku da je fifa mnogo arkadnija nego prosla. Jel i vama nece da zapamti postavke ostalih dzojstika vec samo za prvi?

Spremni za market crash? Trebalo bi da počne... upravo od ovog momenta.

Hocete da okacite vase timove iz UT, cisto da vidim kako drugi razmisljaju
Edit: usput sta je sa serverima? svaki sekund puca veza

Poslednja izmena:
Preopterećeni. Nisu očekivali toliku navalu, valjda, svake godine ih iznenadi, kao sneg naš GSP.

vidim da niste preterano zadovoljni Fifom, sem tehnikalijama... ja sam odgledao jedan gameplay klip novog PES-a i deluje mi prirodnije, realnije, nekako jako glatko i prijatno deluje... zaostaje prilicno u tehnikalijama za Fifom, ali u gameplay-u nije iskljuceno da je pokida... videcemo...

Ja stvarno ne znam kad ce ovi maj*uni iz EA da isprave malo ovaj impact engine znaci pa jedno 50 puta mi se desilo uzmem loptu sa odbramebenim igracem pozadi i onda me slucajno zakaci protivnicki igrac kad mu uzmem loptu ovaj moj padne prevrne se jedno 10 puta kao prase sa epi napadaom dok protivnicki napadac lagano pokupi loptu ima kontru i u 90% slucajeva tako primim gol. Jeb* ih moj impact...

koja podesavanja (setup) namestiti za fifu15 pc ako posedujem ovakav racunar
amd fx6100 6 core processor 3.4ghz
8gb rama , graficka gtx560 1gb gddr5 , hdd 1tb
kada kazem podesavanja mislim na ona rendering quality, msaa i ostalo..

hvala

Evo ga moj tim. Za sad tri sezone, tri titule 🙂

Pogledajte prilog 150517

Odakle ti toliko coina *** :d ja isto tri sezone tri titule, ali rezerve samo jedan zlatni I to lik koga pokusavam da prodam, jedino u napadu da kazemo da imam koliko toliko zvucna imena (Mandzuka, Joveta I Henry), ostalo prosek, ali zlatan 😀 Igras li SP UT ?? Ako igras, da li ti se trose contracti, tj utakmice kod igraca, nesto mi se ne pocinje, nemam dovoljno contracta 😛

@stefanm sve na full druze, to radi bez problema I na mnogo slabijem 😀

Ja imam 45000, i jos Depay-a Leroy Fer i Wijnaldum-a.
Treba oko njih sada da napravim tim, ali me mrzi.

Ne znam za vas ali u UT sam 4-5 utakmica izgubio za redom, gdje sam na kraju meca imao 15+ suteva a protivnik 5-6. Znaci poludio sam, nema sanse da dam zicer. Zadnju utakmicu sam imao preko 20 suteva a protivnik je vodio 2-0 iz 4 suta. Na kraju je to tako komicno postalo da me namjerno pustao da dodjem u sansu, nema sanse da ga dam, sve pored gola 🙂 Iskoristim svaku 7-8 sansu mozda a u fifi 14, realizacija mi je bila ubitacna. Uh trebace ovdje dosta navikavanja.

Care, imas PM...

koja podesavanja (setup) namestiti za fifu15 pc ako posedujem ovakav racunar
amd fx6100 6 core processor 3.4ghz
8gb rama , graficka gtx560 1gb gddr5 , hdd 1tb
kada kazem podesavanja mislim na ona rendering quality, msaa i ostalo..

hvala
Sve na najjace, osim sto gluposti tipa MSAA, AA, ... mozes isljuciti. I naravno lock 60fps. 🙂

Ja imam 45000, i jos Depay-a Leroy Fer i Wijnaldum-a.
Treba oko njih sada da napravim tim, ali me mrzi.

Kako skupite toliko coina, ja nikako ne mogu da prebacim par hiljada coina, a poslujem ko Partizan, sto manje ulozi, za dobre rezultate :d Smorim se kada igram protiv onih sto imaju zelene I plave ili one crno-zlatne igrace (mislim dobijem ja njih ako se ispostavi da nemaju pojma, ali mnogo je *******o 😛), pomozite mi da skupim coine, da I ja imam generalnog sponzora kao I vi, haha 😀

Upravo sam dobavio rossija za 950, serveri opet popucali pa valjda niko nije stigo da biduje, al mi zato isto tako promako markovic za 300

uzeo sam je za PC mada sam mislio za PS prvo a i nemam toliko prijatelja na psn kad skontam tako da 🙂

Ja jos uvek cekam da mi neko posalje prvi request
Edit: Dobih i markovica za 1000, zalim one koji su postavljali igrace na aukciju, jer odlaze za smesne sume,zbog servera

Poslednja izmena:
Ja jos uvek cekam da mi neko posalje prvi request
Edit: Dobih i markovica za 1000, zalim one koji su postavljali igrace na aukciju, jer odlaze za smesne sume,zbog servera

Poslao sam ti ja jos juce 😀

Moj tim trenutno planiram da dodam Van Persie-a, Depay-a, i Van Rihjn-a... Inace sto se tice CM-a Vilhena mi vise odgovara od Fer-a nzm. sto.
1.jpg

Oh boze, pa ja sam imao jedno 5-6 rikvestova 😀, pa nije stigla nikakva notifikacija pa nisam ni izvalio
@rolo mnogo mi se svidja tvoj tim, i ja sam hteo neke dutch-mane da skupim medjutim skupi su, pogotovu vingeri, tako da sam sastavio neku italo-srpsku mafiju, okacicu sutra

Odakle ti toliko coina *** :d ja isto tri sezone tri titule, ali rezerve samo jedan zlatni I to lik koga pokusavam da prodam, jedino u napadu da kazemo da imam koliko toliko zvucna imena (Mandzuka, Joveta I Henry), ostalo prosek, ali zlatan 😀 Igras li SP UT ?? Ako igras, da li ti se trose contracti, tj utakmice kod igraca, nesto mi se ne pocinje, nemam dovoljno contracta 😛

@stefanm sve na full druze, to radi bez problema I na mnogo slabijem 😀

Pa Ramseya sam dobio u kesici, ostali su bas jeftini. Kupio sam i onaj Coin boost pa sam posle svake utakmice dobijao 1000 coina. U SP vazi sve kao i Online, trose se kontrakti i umaraju se igraci

pomozite mi da skupim coine, da I ja imam generalnog sponzora kao I vi, haha

Pa, za pocetak, moras kupiti sto vise menadzera koji daju % na contracte (1 ili 3%) kako bi ustedeo na primenjivanju ugovora. Na duge staze, tako ostvarujes finu ustedu. I napravi 2 tima, koja ces da rotiras dok je ovaj drugi na klupi kako bi ustedeo na fitness karticama. I nikako ne kupuj packove. To su ti 3 zlatna pravila za FUT. Sve ostalo ti je - kako se snadjes u trgovini. A tu ti ja ne mogu mnogo pomoci, jedino da potrazis neke od youtube trading tutoriala.

U FIFI 14, mogao si opusteno da kupujes jako puno coina za malo para preko sajtova, sto su skoro svi radili sem mene jer nemaju strpljenja da grade tim. Kupio si FIFU u trenutku kada svi imaju Beast FC. 😀

Probaj malo i World Cup, nije los, mozda izvuces neke solidne igrace.

Srecno!

Pa, za pocetak, moras kupiti sto vise menadzera koji daju % na contracte (1 ili 3%) kako bi ustedeo na primenjivanju ugovora. Na duge staze, tako ostvarujes finu ustedu. I napravi 2 tima, koja ces da rotiras dok je ovaj drugi na klupi kako bi ustedeo na fitness karticama. I nikako ne kupuj packove. To su ti 3 zlatna pravila za FUT. Sve ostalo ti je - kako se snadjes u trgovini. A tu ti ja ne mogu mnogo pomoci, jedino da potrazis neke od youtube trading tutoriala.

U FIFI 14, mogao si opusteno da kupujes jako puno coina za malo para preko sajtova, sto su skoro svi radili sem mene jer nemaju strpljenja da grade tim. Kupio si FIFU u trenutku kada svi imaju Beast FC. 😀

Probaj malo i World Cup, nije los, mozda izvuces neke solidne igrace.

Srecno!

Znaci da potpisem ugovor sa nekim dobrim menadzerom, sto se rotacije tice, trenutno samo u napadu imam jednog za rotaciju, ostalo sve bronzani I jedan je srebrnjak... Ma to je sve p2w I to necu iz principa, nije onda zanimljivo da se igra 😛 Sad sam poceo SP pa cu to malo da pikam dok ne skupim vise love da kupim kvalitetnog CAM igraca (Isco mi je meta, eventualno Diego), a sto se trgovine tice snalazim se, nalazim dobre igrace za male pare, a sto se packova tice to ni u ludilu, samo ako ovako dobijem preko nekih challenge-a ili tako nesto... A fazon je sto je 90% klubova protiv kojih sam igrao established u spetembru ili avgustu, tako da nisu neki profi igraci (hvala bogu :d) za sada 😀 Hvala ti na pomoci, I srecno I tebi!

@boris6 hvala I tebi na objasnjenju 😀

Znaci da potpisem ugovor sa nekim dobrim menadzerom

Ne, nebitno ti je sa kojim ces da potpises. Treba ti sto vise njih, nebitno kakvih, samo da im imas u klubu, kako bi ti davali bonus od max 50% kada primenjujes ugovore na igrace. Procenti se sabiraju do 50%, za svakog menadzera se sabiraju i nebitno je ko ti vodi ekipu (samo da ti daje chemistry na ligu ili naciju).

Ne, nebitno ti je sa kojim ces da potpises. Treba ti sto vise njih, nebitno kakvih, samo da im imas u klubu, kako bi ti davali bonus od max 50% kada primenjujes ugovore na igrace. Procenti se sabiraju do 50%, za svakog menadzera se sabiraju i nebitno je ko ti vodi ekipu (samo da ti daje chemistry na ligu ili naciju).

A to, znaci da bleje u klubu, I da mi daju te procente, uff zeznuto, odoh da trazim, valjda ce me sreca pogledati 😀 Hvala jos jednom 🙂

17b58759f3942bb0b6ec4d82a534404b.jpg

Za sad ovaj tim, još par hiljada na računu, uglavnom dobro se poslovalo. Odigrao nekih 20 utakmica, uglavnom online i bez poraza za sad, ali sa brdom primljenih golova.

Jel ima neke razlike u gameplay-u u odnosu na demo? Jel nesto poboljasano/pogorsano?

Bas sam odigrao 2 tekme online i pobjedio sam obe LOL nego da pitam imam osjecaj da imam inputlag i to vrlo primjetan delay koji se bas osjeti, do cega moze biti jer nevjerujem da moze biti do brzine neta, sta mislite?

EDIT: IGY auu ima i to ogromne, bar se meni tako cini, nekako mnogo sporiji gameplay uz drugacije ponasanje lopte i naravno sa mnogo vise animacija.

Poslednja izmena:
Ima li jos neko problema sa Tele kamerom?

Ide sve ok a onda odjednom malo krene da kasni za loptom i zatim se brzo koriguje. Ubija me to treskanje.

IGY auu ima i to ogromne, bar se meni tako cini, nekako mnogo sporiji gameplay uz drugacije ponasanje lopte i naravno sa mnogo vise animacija.

Da li neko moze da potvrdi ovo ili je utisak subjektivan? Osnovo sto sam igri zamerio je sto je bila prebrza ako je ovo istina to je odlicno.

p.s. gde mogu da kupim kljuc za origin sto jeftinije a da danas mogu da skidam odmah?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno