Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

ipak ima tu i trenja u dzepu, pa se ugreje vise, pa jos ako je jako taak aluminium, ko zna

Prvo da sestra okači sliku, da vidimo jel moguće. :p

Temperatura topljenja aluminijuma je 660.3°C, a zamisli sad koliko mora da se ugreje da postane mekan, a plus zapitaj se koliko toplu stvar ti zaista mozes da drzis u dzepu :)

Sasvim normalna pojava :hair:
Uskoro će Kuk pred medijima da objasni kako se ustvari nose telefoni,kao sto je Jobs svojevremeno objašnjavao da je nepravilno držanje iP uzrok za loš prijem signala,pa se krivio tamo na bini prezentujući kako ustvari treba da se drži iP i gde kažiprst treba da bude da ne bi blokirao signal.
Većini je otvorio oči jer su živeli u neznanju jer im niko pre njega to nije tako stručno objasnio.
Biće ovo kao sa 3G(S) što se viđa po oglasima "standardne pukotine na leđima", samo će da stoji "standardno malo" ili "malo više" savijen.

Poslednja izmena:
Temperatura topljenja aluminijuma je 660.3°C, a zamisli sad koliko mora da se ugreje da postane mekan, a plus zapitaj se koliko toplu stvar ti zaista mozes da drzis u dzepu :)
Sad si sve pokvario, jer mi se mnogo više sviđalo topljenje aluminijuma na temperaturi tela od 37C° plus neki stepen vrućih, napaljenih pantalona. Uostalom niko ne nosi telefon u džepu pantalona. Nego ima slugu koji ga nosi u ruci. Gde opet ne sme žena, kao i za suši, jer su im generalno tople ruke, pa utiče na kvalitet.

Fora je kad se nosi tako veliki telefon u dzepu, a ja setam note od pocetka i volim veliki fon, nekad se zaboravis i sednes nezgodno, pogotovo u farmerkama, i telefon bas krcne, ja sam par puta pomislio - cao, jos ako si popio ili tako nesto, ne razmisljas o telefonu 24h, mozda prvih par dana se lozis a posle ti sve jedno. Cak i s2 je imao tih problema jer je bio veliki i tanak, a ja sam na s2 presao sa ip4 i stalno sam imao osecaj da cu ga slomiti zbog velicine a bio je 4.3 incha. Medjutim plastika krcka ali se i vraca u prvobitan polozaj. Dovoljno je samo jednom nezgodno da sednes, ali samo jednom i cao. Morao bi neki metal frame da ima za tolike dijagonale i tako tanke telefone, jer postojeci dizajn ocigledno trpi do 3.5 - 4incha..

Drugar i ja smo uzeli iPhone 6 u USA. E sad lik koji ide na 15 dana u NY, koji ce da donese uredjaje, se plasi da donese vishe komada, posto bi jos ortaka htelo. Da li ce biti trakeljisanja, imate li iskustva sa
donosenjem gedzeta iz USA ?
Prosle godine , drugarov cale mi je doneo iz NY iPhone 5s, on je doneo mislim 2/3 komada, opusteno ali ima US pasos, za razliku od ovog lika sto sad ide,
koji imas nash, pa mislim da ga zbog toga nisu gledali nesto posebno dal ima koji iphone viska u prtljagu.....

Imam utisak da velika većina ljudi koji ovde raspravljaju apsolutno ne želi da ima iphone i ne znam zašto troše energiju i vreme na tu raspravu. Pritom zagušuju temu onom ostatku koje ovaj uređaj zanima.

Druzina Task Killera..

Realno iphone 6+ u dzepu od farmerki moze da sluzi i da se nosi samo da se prikriju neki drugi nedostaci!! Jel ste gospoda,jel nosite telefone od 1000€,kupite brate torbicu luj viton ili za koju vam preostane para,stavite tel u nju i prestanite da smarate na 200+ strana. ;)
Jos samo cekam i neki test sa gradjevine kako lik na mesalici i sa betonon na ruci uspeva da izgrebe displej; onaj sa snajperom od dva metra je vec polozio!!!!!

Vala bas.. A jos ludje su ove slike iP5 koji se iskrivio kao stapic od sladoleda. MA NEMOJ! Nista kvalitetnije izradjeno nisam drzao od telefona..

upravo to.Ja i moj 5s nisam držao u famerkama kad sam sedeo,već je bio u jakni,prsluku,torbici...

Ovaj 6+ ne planiram ni da stavim u džep od farmerki.Jedino možda za zimovanje,u bočni džep od kombinezona,da mi služi ka štitnik za butine :)

Mozes i ovako

iphone-6-plus-pocket.jpg

Sleteci put Kuk na binu izlazi u trenerci i kaze da farmerke nisu odeca u kojoj se nosi iphone.

Kakav humor prsti ovde, skoro na nivou Vucic fora :d

Ko ti je taj?

Ne znam samo zasto vas to dotice toliko pa ga branite kao da vas u oko diraju, jedino ako nemate neki % od Apple :d . Ja cu ga na kraju imati jednom kao sto sam imao sve iphonove do sada, pogotovu ovaj + model jer mi ekran odgovara, tj vecina ljudi koji pisu ovde ce ga nositi. Samo ne vidim potrebu za ignorisanjem ociglednog propusta u proizvodnom procesu, i slepo worshipovanje uzvisenog parceta aluminijuma koje se ocigledno iskrivi ako ga malo jace stisnes :)

Poslednja izmena:
Ma ne znas ti sta valja sine.. Nesto mi se javlja lumia 520, najbolji i najkvalitetniji mobilni ikada napravljen.
Samo najzajebaniji i najzanimljiviji likovi su u stanju da ga iznesu to jest koriste.

Poslednja izmena:
upravo to.Ja i moj 5s nisam držao u famerkama kad sam sedeo,već je bio u jakni,prsluku,torbici...

Ovaj 6+ ne planiram ni da stavim u džep od farmerki.Jedino možda za zimovanje,u bočni džep od kombinezona,da mi služi ka štitnik za butine :)
Može da se nosi u bočnim džepovima vojnih pantalona i tom stilu inače---...
ipak ima tu i trenja u dzepu, pa se ugreje vise, pa jos ako je jako taak aluminium, ko zna
Koje bre trenje? Pa nemam ja tocilo u džepu.. QQ lele...
Mozes i ovako

Pogledajte prilog 150397

Sleteci put Kuk na binu izlazi u trenerci i kaze da farmerke nisu odeca u kojoj se nosi iphone.

Oni trebaju da odgovaraju na sudu na laž da ne pada fps na A8 chipu kao što pada na android telefonima.Zapravo cpu trotluje samo tako i obara fps.Uskoro izlaze testovi pa će te videti i sami..To je laž i toliko nisko od Apple da nemam reči... Sa druge strane uvek me je oduševljavala snaga njihovih čipova..To stoji..Ali da ne trotluju...malo sutra.-..*****ju za medalju.. :mad:
Ako su već pravili slabu šasiju onda su trebali da nagoveste da telefon ne može da se nosi u džepu pantalona.
Ekran i dalje ima plaventilo na beloj pozadini...njah...nisu mrdnuli baš daleko....:S:
To je poenta...lažni marketing za budale...:guitar:
Imam utisak da velika većina ljudi koji ovde raspravljaju apsolutno ne želi da ima iphone i ne znam zašto troše energiju i vreme na tu raspravu. Pritom zagušuju temu onom ostatku koje ovaj uređaj zanima.

Malo si pobrkao lončiće..Znači ovde ne mogu da postuju i diskutuju u vezi teme oni koji neće kupiti iphone? neće biti tako...

Poslednja izmena:
To mislis na te tvoje fore?

Da, jer su moje na tom nivou isto. Zabrinjava me koji low-level humor je dovoljan ljudima danas da se razvale od smeha, stavis im oklagiju i kao "iphone fixer" i nece mu biti dobro od smeha, a na fejsu ce dobiti 112 lajkova i "hahahah umirem" komentara.. tebe ne?

A sto si ti Borise tuzan/ravnodusan ili sta vec kad vidis oklagiju na kojoj pise iphone fixer? Nije ti malo smesno?

Editovao sam porku, ne zelim da idem vise u off. Pozdrav :)

Poslednja izmena:
Kakav fanboy, nisam nikad imao iPhone nit bi ga verovatno ikad uzeo zbog smarackog iOS-a. Ali postujem rad, pogotovo hardvera. Niti sam ista rekao za iPhone 6+ krivljenje, nije nemoguce, nista nije nemoguce, kao ni da iskrivis iP5, Nokiu 3310..

A ovo drugo, ne nimalo nije smesno..

Poslednja izmena:
Vrh Dno