Sad si sve pokvario, jer mi se mnogo više sviđalo topljenje aluminijuma na temperaturi tela od 37C° plus neki stepen vrućih, napaljenih pantalona. Uostalom niko ne nosi telefon u džepu pantalona. Nego ima slugu koji ga nosi u ruci. Gde opet ne sme žena, kao i za suši, jer su im generalno tople ruke, pa utiče na kvalitet.Temperatura topljenja aluminijuma je 660.3°C, a zamisli sad koliko mora da se ugreje da postane mekan, a plus zapitaj se koliko toplu stvar ti zaista mozes da drzis u dzepu![]()
Jeste, koliko puta mi se samo desilo da se istopi aluminijumska folija u koju je umotana čokolada, zajedno sa čokoladom...To ti je isto kao kad drzis cokoladu u dzepu,![]()
Imam utisak da velika većina ljudi koji ovde raspravljaju apsolutno ne želi da ima iphone i ne znam zašto troše energiju i vreme na tu raspravu. Pritom zagušuju temu onom ostatku koje ovaj uređaj zanima.
Ej, ej, ej. Prvo rado bih imao iPhone do ove rugobe. Drugo, ne koristimo task killer-e, bar ne oni koji su dovoljno upoznati sa funkcionisanjem Android-a, i njegovog memory management-a.Druzina Task Killera..
Logicno pitanje je sada zasto si toliko opsednut rugobom i visis non-stop ovde?Prvo rado bih imao iPhone do ove rugobe.
Može da se nosi u bočnim džepovima vojnih pantalona i tom stilu inače---...upravo to.Ja i moj 5s nisam držao u famerkama kad sam sedeo,već je bio u jakni,prsluku,torbici...
Ovaj 6+ ne planiram ni da stavim u džep od farmerki.Jedino možda za zimovanje,u bočni džep od kombinezona,da mi služi ka štitnik za butine![]()
Koje bre trenje? Pa nemam ja tocilo u džepu.. QQ lele...ipak ima tu i trenja u dzepu, pa se ugreje vise, pa jos ako je jako taak aluminium, ko zna
Mozes i ovako
Pogledajte prilog 150397
Sleteci put Kuk na binu izlazi u trenerci i kaze da farmerke nisu odeca u kojoj se nosi iphone.
Imam utisak da velika većina ljudi koji ovde raspravljaju apsolutno ne želi da ima iphone i ne znam zašto troše energiju i vreme na tu raspravu. Pritom zagušuju temu onom ostatku koje ovaj uređaj zanima.
To mislis na te tvoje fore?
Ti potpuno promašuješ moju zabavu u ovome.Logicno pitanje je sada zasto si toliko opsednut rugobom i visis non-stop ovde?
Zasto gubis toliko vremena sa nečim što ti se uopšte ne svidja?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari