Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Bojane jesi li probao cmd wallet? Bilo da pročitaš postojeći wallet.bin, bilo da probaš ovo što ti je genijalčina predložio?

evo sad se kanim da probam i sa cmd-om...
javljam malo kasnije sta sam napravio ...

EDIT:

probao sa ovim CMD-om i tek onda shvatio da ja uopste nemam sifu walleta, mislim ona je unesena ali ja je se ne secam vise a ovaj moj GUI wallet je nije trazio tako da sam ja to uspeo da zaboravim tako da :) je ovih zadnjih par dana kopanja verovatno propalo i to je to....

Poslednja izmena:
627813375449570.jpg

ja isprodavao sve po 0.0041 pre neki dan (osim ovih 12-13 sto mi pojeo wallet), sad cu da kupim LTC nek ima ....

Samo nam je jos to falilo xD sreca nije stvarno sve otislo u k.

I ja srecom zavaljao fazon trecinu na 41

Samo neka ga ovako lome na berzi i ostacemo i bez poslednjeg iole isplativog novcica za kopanje.

Ja se napunio do vrha XMRom na 315 pa ili pobednik il pokojnik ..nesto sumnjam u ovo pricu jer Devovi ne uzimaju ovu pretnju za ozbiljno...da je valjda hteo da napadne i uzme XMR trebao je odmah i onda uvali te XMRove za BTC.

Ima tema iz 2012 gde je isti lik pretio da će ubiti LTC :D
Timer otkucava, videćemo ubrzo :)

Ljudi na dwarfu je katastrofa.Ako ste tamo savetujem da se prebacite.
Do skoro mi je bacalo sasvim pristojno al vec par dana strasno.
Hash nula,kao da mi je neko ukrao 2riga,gledam po sto puta masine sve propisno fercera.
Jbm im m.... pa nisu normalni.Najjace imam dve masine koje caletu furam
i tu mi bar lako,dve masine imaju 2,55khs.
Kako pogledam,zadovoljan sam ako ima uopste 2kh.
Inace pre ovih dana je njemu bacalo 2.4-2.6khs bez pardona
Ja pobegoh sa dwarfa.
Jos smradove ne j... da odgovaraju na tickete!

a koji pool jos isplacuje direktno na menjacnicu, a da nije monero.rs?

Izašao je ima već nedelju dana, a i Claymore GPU miner v7.0 za windows platformu.

Probao sam na R9 290 kartici baš da vidim kako radi kontrola temperature i prijatno sam iznenađen da je koristio neki konvolucioni algoritam za kontrolu.
Konvergencija mu je relativno spora ali za 10tak minuta uskladi obrtaje sa zadatom temperaturom.

Ima li i prikazivanje temperature ili samo radi kontrolu u pozadini?

Ispisuje temepraturu [°C] i fan speed [%].

A brzina?cini mi se da je rekao da nije nista dirao ali opet....

VERSION HISTORY

v7.0
---------------------------------------------------------------------

- Added Linux support.
- Added GPU fan control ("-tt" option).

Samo ono što piše.

@Paradigma da li ti je hashrate manji sa novim minerom u odnosu na prethodni? Kod mene je novi miner pokazivao oko 5% manji hash.

Nije manji. Nije ništa menjao na tom planu. Dodao je samo upravljanje temperaturom.

Vrh Dno