Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Jel ste pitali na btctalku?

upravo sam pisao tamo na temi monero support
dobio sam odgovor

If your transaction is not confirmed and you have a back up wallet, you can use that back up wallet to recover your coins.

nisam pravio backup jer ne drzim novcice u novcaniku duze od dva dana ...:mad:

jesi li probao da obrises bin fajl (ostavis keys i address.txt), pa pokrenes simplewallet da ponovo skenira od pocetka... ?

sad cu da probam nemam sacuvane one reci za restore

edit:hvala brat novci su vraceni :)

Poslednja izmena:
jesi li probao da obrises bin fajl (ostavis keys i address.txt), pa pokrenes simplewallet da ponovo skenira od pocetka... ?

Pa objasnio covek ,poslao sam poruku ne samo njemu vec svima koji su naleteli na taj problem listajuci temu ,u slucaju da ne opaze resenje na samoj temi...ajde da ponovim...

obrisao sam ime novcanika.bin,simpleminer.txt,simplewallet.txt,poolstate.bin,p2pstate.bin

Neznam dali je bilo potrebe da brisem sve ovo,ali jesam i upalilo je,pokrenuo sam novcanik i isti je uradio rescan od prvoj bloka i vratio izgubljene novcice.

Kakve su vam postavke za dwarf pool, koji server i port?

Edit: namestio.

Da li je neko probao ClayM 7.0 ?

Poslednja izmena:
I ja sam pustio... nema ubrzanja.
Znam da je Omnik pisao da je najavljeno 5% ubrzanje...

Da još uvek se čeka ta verzija... nadam se da će poraditi malo i na modelima sa Elpida memorijom da poboljša.

Elpida i bice sasvim dovoljno ;)

Jeste prešli na xmr-eu. ili ste još na erebor....ima li neke razlike...

I mene interesuje na čemu se zasniva pretpostavka pada cene od nedelje, neka inside informacija ili čisto gledanje u pasulj? :p

Kada pustim dwarf idem na xmr-eu... radi lepo.

Nego pitanje za sve kopace:
Koliko dobijate novcica po kh u poslednjih par dana sa difom 125 , 120 , 115 i danas 110 ?

Od juče u 14h do danas u 14h 2.15 XMR na francuzu, 2400 hs u minerima

Pogledao sam u dwarfovom calcu tad diff i pisalo je da je bio 1.13 mlrd u ta 24h

Poslednja izmena:
ja presao na HashInvest.net za probu...ovaj dwarf mi pokazuje hashrate koji nema veze za logikom ...dobijam manje nego na diffu 150 znaci ujedaju koliko kradu

***a, znači (ako sam dobro razumeo prethodne postove) ovi što daju direktno na menjačnicu deru kožu s ledja (dwarf, monero), ostali to rade po malo, ponekad....Ako hoćeš da te manje kradu moraš se zahebavati sa budjavim wallet-om:S:

Poslednja izmena:
pa nije dwarf prestrašan... samo često ima neobjašnjive varijacije po danima kada diff uopšte nije toliko oscilirao. još je rbpps pool pa to tek ne bi smelo da se dešava. francuz mi se ipak više sviđa + je manji + donira developerima. bilo bi još bolje da se pojavi još neki da se decentralizuje mining ali vidim da ljudi uglavnom nisu zadovoljni ostalim poolovima i da se priča svodi na ta 3 najveća...
nije wallet neki bauk ako imaš 6-8 GB rama :D

Jel slao neko danas sa novcanika na poloniex, meni ne stize nista par sati...

jel kopa neko XMR na minergate????

iskustva???

Treba mi pomoc...
Rig sa 4x280x mi radi vec duze vreme i nisam imao problema, cak sam ga ostavljao i kad sam isao na odmor i nijednom nije zaboo.
U poslednjih 10ak dana je poceo da zabada skoro odma po ukljucivanju, kao zabode memorija na grafici br2, medjutim, probao sam i bez nje, isto se desava.
Na rigu nista nije menjano u momentu kad su poceli problemi, nakon toga sam probao razne vrste minera i drivera, cak i reinstalaciju sistema ali bez uspeha.

Meni se to desavalo sa jednig rigom 2x280x , bukvalno isto, dugo nisam mogao da provalim sta je u pitanju. Zamenio sam ekstendere i resio problem. Skroz ludo ali upalilo je.

Nazad
Vrh Dno