Pa videcu ujutru da li se izmenilo nesto na trackingu..pa ako je u moju korist super..ako ne zvacu postu da ih pitam sta se dogadja :/Prc,mora jos jedan krug da obidje :d
Sad ozbiljno...ili su pogresno upisani podaci (Ulica i broj),pa su vratili na carinu,ili su pogresili nesto kada su stavljali taj status,pa ce sutra u toku dana da ti stigne...![]()
I ja sam pre pet dana i nijednu ne mogu da nađem.Narucio sam neke sitnice pre dve nedelje, ali ne mogu da pratim posiljku. Da li je to jer su u pitanju jeftine stvarcice (3$) ili nesto ne radim dobro?
I ja sam pre pet dana i nijednu ne mogu da nađem.
Pitaj ovde http://www.posta.rs/struktura/eng/kontakt/postavite-pitanje.aspDrugari, aj usmerite me da li postoji neki kontakt telefon gde mogu dobiti informaciju o posiljci, očigledno je zapelo negde jer nedelju dana nema nikakvih promena u statusu pošiljke.
![]()
Obično mi nakon dva dana nakon što stigne u Srbiju stigne pošiljka.
Može li neko da mi rastumači . Sume navodim pošto su male , pa da to nije razlog ?2014-09-15 03:14, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Pa dobro vidjao sam i stvarcice koje kostaju po par dolara, a za shipping hoce 70-80$nisam upućen u online trgovinu pa bi molio da mi neko odgovori zašto je sa aliexpresa za neko recimo kućište (mini itx znači nije preterano veliko ni teško) koje košta 50$ Shipping 100$ :shock:
opcija za Shipping je China post air parcel rok za dostavu 15-39 dana.
Pa koliko po tebi treba da kosta 5 kga preko pola sveta?![]()
kako god da gledaš jedan reflektor nije puno lakši od toga i ima free shipping preko pola sveta a ovo ajde i da košta shipping koliko i proizvod nego duplo, mislim da je preterano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari