- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
E sad zezaš...ali stvarno..Bez uvrede Dark Side, al imam utisak da ti želiš da ga kupiš a ne tvoja suprugaŠta će ženi telefon tolikih dimenzija (a ti si na Note-u trenutno)? Mislim da bi ispao car kad bi je "odgovorio" od kupovine, ili umesto toga neka uzme Note 4
![]()
Iskreno od kada sam video Iphone 6plus još više sam počeo da cenim ovaj Note 3 koji imam jer mi pruža više od 6+.
Ali ja moram da pratim teme o iphone jer moja supruga kupuje( a to znači ja plaćam) uvek apple tablete i Iphone.Tako da kada treba servis Iphone(podešavanja i ******) onda mi samo izruči iphone i ja se smaram.Iskreno, samo mi se 20 nanometarski A8(hebe kevu pa otkida) sviđa i apsolutno ništa više.Više mi se sviđa iphone 5s.
Moje mišljenje je da su debelo promašili sa 6plus ako se gleda skok androidaša na drugu paltformu.Svako će pre kupiti note 3 ili 4 jer daleko više pružaju u korisničkom smislu nego ogromni 6plus.
ps. da odgovorim fensera od jabuke? SIZIFOV POSAO.Pokušavao sam.Njoj ne treba mnogo korisnih smart funkcija kod telefona i IOS joj odgovara.A jabuka je tu da se izdvaja u društvu.Lepo objasnih da je čak i iphone 5 lepši ali ona kaže" ali i phoine 6plus je 6plus..."...tako da pucam kintu bezveze ali mora se.. :S:
Poslednja izmena: