Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fudbal je najbolji ikada, nema mu premca 😀

Modeli su perverzija, sasvim realno preneti iz stvarnosti 🙂

Do you even lift? :d

5403185d768a5.jpg

Poslednja izmena:
Zanima me jedna stavar dali fifa ima nesto kao master ligu u pesu posto sam prvi put resio da predjem sa fife na pes

Ima nešto daleko nolje od master lige, ima ultimate team, doduše rezervisan je samo za online igranje.

Ti nisi trebao da mrdas dalje od PES 6 ili FIFA 2015. Tastatura je digitalna i kada sa igracem menjas pravac izgleda kao da igras sa robotom. Zato ljudi igraju na pecurkicama.

Za igrice kao što je PES dovoljna tastatura ili krstići kako Boris igra 🙂🙂

Za FIFU, za svaki duel u igri, bio on na zemlji ili vazdušni duel, za igru gde se oseća težina igrača u svakom tom duelu, ne može se drugačije nego sa analozima, a još ako se igra kako treba, sa pogašenim pomoćima pri šutevima i dodavanjima i gde lopta ide gde ti zamisliš i zadaš, a ne gde ti AI odredi da lopta treba da ide, nema bolje simulacije fudbala.

Poslednja izmena:
Ja mislio da ljudi koji igraju na tastaturi ne postoje vise 🙂

ma ja picim samo SP, sa onim osnovnijim komandama, ne volim finese i zezanja, ovako mi je najvece uzivanje 🙂

mada cak i sa samo tim redukovanim kontrolama, sam drao PES i FIFU, kad sam igrao preko Hamachi-a ili GameRangera jedno vreme 🙂

Ti nisi trebao da mrdas dalje od PES 6 ili FIFA 2015. Tastatura je digitalna i kada sa igracem menjas pravac izgleda kao da igras sa robotom. Zato ljudi igraju na pecurkicama.

Jedine PES-eve za koje mogu reci da sam ih igrao su PES 4, 6, 9 I 11, sve ostalo FIFA, pogotovo od 12-ce, I evo igrao sam na tastaturi sve FIFA-e, pogotovo ove novije, I pobedjivao sam bez problema. Na pecurkama sam probao par puta, pogotovo na Xbox-u, ali brate ne da ne mogu, nego nema teorije da odigram kako treba, pa se uvek vratim na krstice, I samo zbog toga vise volim DS nego Xbox pad.

@rAMA ja sam probao u 14-ci da odigram bez ikakvog assista, ali to je bilo tragi komicno, nikako da naciljam igraca, a lopta ode bolje da ne kazem gde :d

Offtopic: Nego mogli bi da organizujemo neki turnir, kad izadje 15-ca, naravno ko je u Bg-u, da se dogovorimo u koju igraonu da odemo, a da imaju next-gen konzole I da cepamo, naravno free-to-play, haha 😀

Treba malo vremena da se naviknes da igras na pecurkama (meni je trebalo 2-3 nedelje), ali je mnogo bolji osecaj igrati fifu na pecurkama.

Vrhunski fudbal nema sta, danas radim preorder.

S obzirom da sam PES fan imam pitanje da li je Srbija licencirana kao reprezentacija u ovoj FIFI? Dresovi igraci i to? Online takodje?
Prijanto sam iznenadjen kako dobro igra izgleda, po prvi put igram FIFU posle PES to dovoljno govori, cekamo PES pa da mozemo da uporedimo...

Najbolji fudbal za igru u dvoje je po meni PES 13 definitivno, sa najnovijim pesedit pečom to je to, ali ako PES 15 bude kao 14, kupovina FIFE mi ne gine. 🙂

Bice malo poboljsan pes u odnosu na proslu godinu to je sigurno, ali isto tako to nikoga ni ne interesuje, jer se pes isplati samo u narodnoj verziji, kad smo kod toga, ovaj lik preko koga sam teo da odradim preorder je previse digao cenu za fifu 15, tako da bih zamolio nekog od clanova koji je vec uzimao preko one fore za meksiko da mi posalje pm da i meni preorduje jedan uz neku nadoknadu naravno

Ne znam sta se ljudi zale na performanse. Na procesoru starom pola decenije ide 110 FPS prosjek max settings. Ne spada ispod 100. Pa ne moze se na digitronu igrati. Kako tek ide na 4770 i GTX780, na hardveru koji zagriseni gejmeri imaju. Ovdje ima potencijala za deset puta bolju grafiku i fiziku. Nije ni cudo sto mi je svaki PES i FIFA meh.

I kolega koji se zalio na DX10 i DX 11. Nije najslabija DX11 karta jaca od najjace DX10. Stvar je starih karti koje ne podrzavaju DX11 render. Nema veze sa jacinom. Kao sto je mantlle podržan samo od strane AMD karti a ne od nvidie.

Poslednja izmena:
S obzirom da nas nije bilo u prošloj, to niko ne može da ti kaže.
Ali uvek mogu da se skinu iz igre timovi koje pravi zajednica.

Ima li neko problem sa naglim zamrzavinjama koja traju oko pola sekunde? Takodje povremeno mi zastuca igra. FPS je sve vreme preko 200 a onda odjednom mi se zamrzne slika i nastavi normalno.

Ima li neko problem sa naglim zamrzavinjama koja traju oko pola sekunde? Takodje povremeno mi zastuca igra. FPS je sve vreme preko 200 a onda odjednom mi se zamrzne slika i nastavi normalno.

imam to imaju svi, bagovit je engine sredice to preko patcheva 😀 danas gledam arsenal siti i ne mogu da verujemj koliko je fifa postala kao tv prenos ovo je sigurno najbolji fudbal ikada 😀

Ti zvucis kao SNS bot samo za igre 😀 "Ne mogu da verujem da konacno imamo pravog vodju, ova drzava konacno ide napred!" 😀

Ljudi ne mozete Fifu igrati na 200 fps, iskljucite Origin in game, lock fps na 60, disable aero i ukljucite preko control panela za graficku vsync.

imam to imaju svi, bagovit je engine sredice to preko patcheva 😀 danas gledam arsenal siti i ne mogu da verujemj koliko je fifa postala kao tv prenos ovo je sigurno najbolji fudbal ikada 😀

nemaju to svi, ja lepo napisah da mi igra nikad nije ni stucnula... sve klizi na full, ko vruc noz kroz puter...

Par golova:

[youtube]Flbp_EHvzvM[/youtube]

[youtube]RW8SqflkzmM[/youtube]

[youtube]8YtqrE5mHRs[/youtube]

Koja je ovo pesma iz prvog videa? pola interneta sam pretrazio al slaba vajda, odlicna je!

Kako ljudi uspevaju da daju bre te golove sa 30+ metara, i felsirane iz vece daljine? Ja kao nesto isprobavao ali ne mogu da sutnem kako treba...
Nisam seo da igram fudbal ima sigurno tri godine, ispao sam dosta iz fore, i nije mi jasno to oko sutiranja kod Fife... Jel bolje assisted, ili semi? Moze neki savet?

Kada šutaš solo, bez kombinacija dugmadi, to je power šut. Kada cuvas RB dugme (desno gornje iznad trigera) prilikom šuta, onda je finesse shot. Tehnički šutevi. Bilo ovi preko golmana sa 30m ili da je "zavrnes", felš kao gore na klipu kod Mesija.

Zavisi od pozicije, trenutnka kada ošutaš i igraca.

Hvala puno za pesmu, ja sam vise tip koji voli sam da pronadje 😀

Da li se samo meni cini ali kao da moze malo svetliji ambijent da je bilo da je dan ili noc.
Kao brightness da je spusten.
U ostalim igrama mi je ok tako da nije do mojih podesavanja. 🙂

Igram protiv kompa i kad krenu da se dodaju nemoguce im je nekad uzeti loptu, tj. u slucaju na legendary da ja prvi dam gol, ja cu pobijediti, a ako oni prvi daju gol toliko se dodaju da to nije normalno, u taktici high pressure i igraci sa kojima racunar igra uopste ne prave pritisak nego samo bjeze od lopte, a ja sa jednim ne mogu uzeti loptu bez da citava odbrana ne pomaze. Usput dao sam par golova sa tridesetak metara golmanu kroz noge, a desavalo se da golman odbrani nemoguce stvari. Zatim, golman kad god brani odbije loptu do protivnickog igraca i gotovo svaki gol koji sam primio bio je na taj nacin, pa jos imao sam problema sto je i ofsajd par puta sviran, a nije postojao, vjerovatno neki bag. Valjda ce ispraviti sve to, igra je pored svega ovog odlicna i mislim da ce biti igranja ove godine.

Nazad
Vrh Dno