Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa aktuelna u to vreme. Bila je ove godine FIFA 14 za PC na popustu pocetkom godine.

Ajde u januaru prosledi i nama ako vidis za 10e pa svi da kupimo. Ja to nikad nisam video .

Pa nista, onda cu od sledece nedelje da krenem da jurim neki preorder, nego moram i 2k15 da uzmem pa me to unistava finansijski 😀. A sto se tice golmana ja sam primetio bag, npr igrac sutne i golman odbrani ali ne uhvati loptu vec se lopta odbije negde u kaznenom, e tad oni polude, 2x mi se desava da se kao zakuca u igraca ili da ne moze uopste da uhvati loptu, neka ludnica nastane u kojoj protivnicki igrac uvek izadje kao pobednik i da gol

veuma kreativan trejler :d

Nikako ne mogu da podesim igru da mi radi kako treba. Isto mi secka i na najslabijim podesavanjima kao i na najjacim. A ne verujem da je do konfiguracije jer mi FIFA14 na max podesavanjima leti na full hd kao i metro redux koji opusteno moze da se igra na medium na 1080p. Jedino ne znam da ovoj fifi mozda samo 2gb rama pravi problem ali opet mi je cudno da vuce puno vise od metroa i fife14. Ima li neko neki predlog?

Nikako ne mogu da podesim igru da mi radi kako treba. Isto mi secka i na najslabijim podesavanjima kao i na najjacim. A ne verujem da je do konfiguracije jer mi FIFA14 na max podesavanjima leti na full hd kao i metro redux koji opusteno moze da se igra na medium na 1080p. Jedino ne znam da ovoj fifi mozda samo 2gb rama pravi problem ali opet mi je cudno da vuce puno vise od metroa i fife14. Ima li neko neki predlog?
Kolko ja vidim ti imas 2gb ram-a i dual core cpu a minimum je q6600 quad core i 4gb ram-a. Pokusaj da limitiras fps na 60 u podesavanjima.

Kolko ja vidim ti imas 2gb ram-a i dual core cpu a minimum je q6600 quad core i 4gb ram-a. Pokusaj da limitiras fps na 60 u podesavanjima.

Limitiran je fps ali nije do toga. Probacu ovih dana da dodam jos 2gb jer mi se ipak cini da ram pravi najveci problem.

Ja nista ne kontam... skinuo sam igru i pokrenuo settings, prvo mi izbaci .NET Framework Error. Odradim windows update i opet nista. Izguglam malo i skinem po uputstvu dxcpl programcic, podesim po uputstvu i pokrenem igru :S: kakve performanse... katastrofa, pola frejma u sekundi :d, CPU zakucan na 90+ RAM uzima 2.4GB. Izadjem ja napolje izguglam jos i podesim sve sto sam nasao da poboljsam performanse.
U fifa 15 settings stavim sve na low, fps lock na 60 nVidia control panel sve iskljucim ukljucim vsyinc i triple buffering, pogasim sve zivo, iskljucim ingame origin opciju i opet nista 1FPS!

A upravo sam skontao da mi je GPU usage na 1-5%, u pitanju je GTX260 SP216, jel moguce da ova kartica uopste ne moze da pokrene igru?
Inace imam Win 8.1 64bit.

Pa nista, onda cu od sledece nedelje da krenem da jurim neki preorder, nego moram i 2k15 da uzmem pa me to unistava finansijski 😀.
Ista situacija i kod mene. Planirao sam da uzmem 2k15 i FIFU 15 za Sony, da se ne zezam da instaliram na kompu ionako nema pečeva za njih i slično (ima ali u mnogo manjem broju). A PES lepo za komp i kada izađe peč to je to. Ali kod nas za originale deru. Idem početkom oktobra u Italiju pa ću da pogledam tamo kakva je situacija sa cenama. 🙂

Ja nista ne kontam... skinuo sam igru i pokrenuo settings, prvo mi izbaci .NET Framework Error. Odradim windows update i opet nista. Izguglam malo i skinem po uputstvu dxcpl programcic, podesim po uputstvu i pokrenem igru :S: kakve performanse... katastrofa, pola frejma u sekundi :d, CPU zakucan na 90+ RAM uzima 2.4GB. Izadjem ja napolje izguglam jos i podesim sve sto sam nasao da poboljsam performanse.
U fifa 15 settings stavim sve na low, fps lock na 60 nVidia control panel sve iskljucim ukljucim vsyinc i triple buffering, pogasim sve zivo, iskljucim ingame origin opciju i opet nista 1FPS!

A upravo sam skontao da mi je GPU usage na 1-5%, u pitanju je GTX260 SP216, jel moguce da ova kartica uopste ne moze da pokrene igru?
Inace imam Win 8.1 64bit.
Cudi me da si uopste uspeo da pokrenes na GTX260 jer FIFA 15 zahteva DirectX11 sto se tice minimum GPU naglasen je GTX650, a recommended GTX460.

Sad sam video... mislio sam da je to fazon recomended, ali sam sada video da je minimum DX11 :d, koji *****i, pa kako sam se samo iznervirao. Kao da igra izgleda kao Crysis ili nesto slicno, koliko sam video na klipovima (1080p) fudbal ko fudbal.
Inace generalno sam PES igrac, ali nije da nisam probavao FIFAe, i 12 i 13, pes sam posle sestice igrao samo 12 i 13, generalno su mi nekako plasticni bili pokreti u fifi pa sam ostajao na pesu (6 uglavnom) , a sada vidim da cu ostati i dalje jer ne planiram da menjam graficku, pa makar i pes2015 zahtevao DX11 :smoke:

Poslednja izmena:
Koji modeli igraca, na kojim drogama su ovi iz EA-a :d

Sad sam video... mislio sam da je to fazon recomended, ali sam sada video da je minimum DX11 :d, koji *****i, pa kako sam se samo iznervirao. Kao da igra izgleda kao Crysis ili nesto slicno, koliko sam video na klipovima (1080p) fudbal ko fudbal.
Inace generalno sam PES igrac, ali nije da nisam probavao FIFAe, i 12 i 13, pes sam posle sestice igrao samo 12 i 13, generalno su mi nekako plasticni bili pokreti u fifi pa sam ostajao na pesu (6 uglavnom) , a sada vidim da cu ostati i dalje jer ne planiram da menjam graficku, pa makar i pes2015 zahtevao DX11 :smoke:

Noviji render, u ovom slucaju DX11, ne znaci najbolja grafika. Zanci drugaciji pristup grafičkoj obradi. Nudi vise mogucnosti ili bolju optimizaciju. Kao mantle. Bolje iskoristene komponente.

Sto se klipova tice, nisu relevantni. Kompresovani su. Evo ti par screenova mada igra ima problem sa AA. Ne primjeti se tokom gameplaya ali vjerujem da ce do finalne biti popravljeno:

bd7jbmp3aiz31dwfg.jpg

ccd26bfqw9o0sw8fg.jpg

ulyb39aqlr42066fg.jpg

gi6ntqcqy49dx7ifg.jpg

fj6nt3lcd1y7yk0fg.jpg

4jyx1hojklay7zwfg.jpg

71q3monw1nisui0fg.jpg

m4uns98889m8h58fg.jpg

http://www.mediafire.com/convkey/4107/5oh1j55m9rirl54fg.jpg

http://www.mediafire.com/convkey/4fd2/n2i61i98y88cyxnfg.jpg

http://www.mediafire.com/convkey/6fee/muxeq19d3mvrkemfg.jpg

http://www.mediafire.com/convkey/fa62/1gawabjzz7bdfvdfg.jpg

Ako zaobidjemo taj problem sa AA po meni igra i dalje ne zavredjuje snagu GTX460/650 po ovome sto sam video iskreno... to je jel te deklarisani minimum?

Imali vama igra problema sa v-sync-om? kad stavim lock na 60 pada mi fps na 30 i ponekad cak na 20, kada stavim no limit onda je fps tokom igranja 200 ali zato ima tearing koji se ne moze izbjeci.

Vidim da se mnogi zale, mozda je samo kod nvidie problem... Kod mene nema nikakvih dropova ni na 60 lock ni na no limit. AMD User.

Imali vama igra problema sa v-sync-om? kad stavim lock na 60 pada mi fps na 30 i ponekad cak na 20, kada stavim no limit onda je fps tokom igranja 200 ali zato ima tearing koji se ne moze izbjeci.

Isti problem mi se javlja, samo sto kad je na fps lock ne pada mi na 30-20 vec na oko 50 na 1-2 sekunde, a kad je na no limit onda mi se takodje javlja tearing

Iskljuci vsync i limitiraj fps na 60 u radeonpro-u.

ja sam odma stavio lock na 60fps i sve je klizilo sjajno i konstatno, doduse nisam upalio fraps da vidim koje su tacno brojke...
probao demo, odigramo par utakmica, isprobao kamere... najvise mi se svidela tele broadcast... i obrisao demo, dovoljno sam video sve sto me zanima do full verzije...
jedino sto me je iznerviralo su retardirane kontrole... prvo FIFU nikad ne bi igrao sa misem, a drugo, tasteri sa tastaturu su najretardiranije moguce rasporedjeni i cisto sumnjam da neko igra sa takvom postavkom, a kad sam zeleo da ih promenim, il mi nije dozvolilo da stavim neke tastere za neke funkcije il mi to nista nije prihvatilo u samoj igri, ne znam sta je fora... nadam se da ce to biti mnooogo bolje odradjeno u full verziji... imam dzojped, ali ne mogu igrati sa njim, jako mi je neugodno... naviko sam samo na tastaturu...
i bas me zanima da vidim taj PES kad izadje gde stoji u poredjenju sa ovim, jer ga hvale tamo iz marketinskog odeljenja, fazon - samo probajte i videcete o cemu pricamo... pa bas da vidim kolko su iskreni...
bice fora da FIFA ima bolju grafiku, a PES bolji gameplay... pa da se nadamo da nekad neko napravi Frankestajna izmedju ta dva 😀 [sto je naravno nemoguce]

Ja mislio da ljudi koji igraju na tastaturi ne postoje vise 🙂

veceras bogdanovicccccc cisto kao suzaaa !!! Ajmo SRBIJA :banana::banana::banana::banana::banana: u ignite ENGINU opaaaaaa 😀

Ja mislio da ljudi koji igraju na tastaturi ne postoje vise 🙂

Ja isto odkad znam za sebe igram na tastaturi, navika je cudo 😀 mada igram i na gamepad-u kada odem sa drustvom u igraonu ili kod nekog kuci 😛 ali tastatura zakon i standardne kontrole "WASDQE i strelice", i nista vise ti ne treba 😀

Ti nisi trebao da mrdas dalje od PES 6 ili FIFA 2015. Tastatura je digitalna i kada sa igracem menjas pravac izgleda kao da igras sa robotom. Zato ljudi igraju na pecurkicama.

Ja nikad nisam mogao da igram na tastaturi, znam neke koji su odlicno igrali, cak me i pobedjivali 🙂 Jedino sam igrao preko krstica do pre dve godine, ali od kada sam se naviko na pecurke nema sanse da se vracam na krstice.

Offtopic: Ovu kosarku moram da prestanem da gledam, nije dobra za zdravlje 😀

Nazad
Vrh Dno