Vecinu stvari koju izgovara ili pise covek LAZE, naveo sam par primera, a ima ovde jos ljudi koji su to iskusili tako da nije spor samo izmedju mene i njega pa da ja izmisljam, cuvajte se ljudi, pazite sta radite sa doticnim, jer ocito Limundo nece reagovati ni pored nekih sitnih dokaza koje sam izneo ranije jer im odgovara da ovaj clan bude deo njihove zajednice, otvorite cetvore oci i nemojte da padnete pod manipulacije doticnog.
Ja cu da se pridruzim...izvinjavam se javno ako sam naneo neku stetu ili sam mozda oduzeo vreme moderatora zbog mojih postova...jednostavno smatrao sam, da ovo ljudi moraju da znaju i to je to. Meni je ovaj forum simbol postenosti, gde smo mi svi braca i drugovi na neki nacin. Obecavam da vise necu da se opterecem nikoga sa ovom temom, jer na zalost, ne vredi.
Moja zadnja poruka za ovu temu:
Posto ne zelimo spor sa moderatorima, necu vise o ujcemilki, niti pisati ovde bilo sta...ocigledno Limundo i jos koji clanovi, ni sam ne znam iz kojeg razloga ga tako brane, pored svih nasih dokaza, ali nemojte zaboraviti, mi smo ovde mirni i normalni ljudi, mi smo lepo izneli nase misljenje i imali smo volju da ovo resimo mirno, na normalan nacin, ali nismo mi svi isti, i posto se okrece kolo sreca,ja verujem da ovo ne moze da traje do besvesti, svaki dzak jednog dana pronadje svoju rupu...
Jer, da sam jedini slucaj...ali nisam...
Ja sam isto imao puno neprijatnosti zbog spomenutog clana, obecanje, prevare, pa nema ga nedeljama....moj post neka bude upozorenje za one koji nemaju ni volju ni zelju da se cenkaju sa prevarantima i da sami sebi naprave brdo problema...nisu pare u pitanju, ja za nekih 3-4 hiljada necu da se nerviram...u pitanju je pricnip.
Zamolio bi clanove da me ne prozivaju vise vezanog za ovu temu, nemojte niti citrirati niti odgovarati na ovu poruku, izneo sam svoje misljenje jos jednom, za kraj.