Šta je novo?

Nokia Lumia 930

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema sta da me ubije. Da se cimam oko diode, ne bih ni uzeo ovaj fon. Ali trziste je prezasiceno, pa svako bira sta voli. 🙂

što me diraš u ranu 😀 više mi fali manuelni shutter speed -.- slepci jedni, onakav senzor, a nema manuelni ss

I tebe ovo nervira? Uh, mene izludi, uhvatio sam sebe kako više slikam sa G2 nego 808, i za sve je kriv ručni ss 😀

I tebe ovo nervira? Uh, mene izludi, uhvatio sam sebe kako više slikam sa G2 nego 808, i za sve je kriv ručni ss 😀
Mhm, izludjuje me. Totalno je bezveze... Mada sto ga vise koristim bolje ga znam u dusu, i znam kakav ce ss da bude ako stavim odredjeni ISO, pa onda podesavam exposure compensation da dobijem ono sto zelim, ali opet to toliko smara da reci nema

Poslednja izmena:
Vi preterujete sada 😛 kupite DSLR ako vam treba to

Dobro de, stavio sam smajlije. Ne zameri. I kome treba dslr pored 808? 😛

Ahahaha, realno, ne znam xD

Inače bez *****avanja, nosio sam neki Nikon na Gamescom, i toliko mi je ****** sa ****** podešavanjima i nezgodan posle Canon-a da sam kvalitetnije slike dobijao slikajući sa 5s...

Evo vako, što se tiče zvuka na sluškama i 930. Jutros u gym sam poredio sa mojim twikovanim G2. 930 je tiha, tužno i poražavajuće spram G2 (G3 rom i Dorimanx kernel). Momak kad je čuo G2 smorio se najžešće. Iste sluške smo probali na oba, Sennheiser CX 300 II i njegove neke sound magic (ne znam oznaku, ali su odlične). Kome je bitan zvuk na sluškama, bolje da zaobiđe ovaj model.

Uh, hvala :/

Jel je znacajno bolja kamera na Lumiji 930 od npr S5,G3... i do koliko novca dati za novu Lumiju 930 sa garancijom naravno?

Das para koliko neko trazi, nije da ih ima na bacanje pa da mozes da biras.

Ja sam moj platio 400e sa telenor garancijom 2 god. Tada su svi ostali kostali 440-450 na oglasu, ali sam naleteo na ok lika i spustio mi cenu. Telefon je bio stvarno 1 dan star.. 🙂

Od GS5 i Android kompanije nije mnogo tesko biti bolji, tako da kamera jeste bolja od tih gluposti, ali daleko od toga da je upotrebljiva. Idi na 1020 ako hoces kameru. Ili na, usudicu se reci 808 ako hoces stvarno dobru kameru.

Sto ee cene tice, ja za 930 stvarno ne bih dao vise od 300 evra, jer za 300 imas telefoncinu- 1020.

Svi su isti tu negde, jedino 1020 odskače. S5 ili 930 ili Z2 svi prave odlične fotke.

930 ima kamera aplikaciju, ostali imaju samo taster: slikaj.

Dogovorim se sa likom da vidim telefon i uzmem ukoliko mi odgovara, sve kul rekao mi zovem te ujutru, ja ustao u 8 čekam ga, nema lika, dva tri popodne, on mi piše, telefon je prodat.

wtf.

Verovatno nemaš tripod, pa lik mislio da si neozbiljan, jer drugačije ne može da se fotka.

Ko zna koliko puta samo neko kaže da će kupiti i ne kupi, ne javi se... Neko je pozvao, da li je sve kao na oglasu, jeste, kupujem... Ko pre devojci. Neće niko čekati nekog koga ne pozanje i odbijati kupca. Barem ja kada sam prodavao, ovde ako me neko kontaktira i znam člana onda može dogovor, čekanje kada on može da se nađemo... ali kada te zove neko koga ne znaš, uvek kažem ko pre dođe i donese novac on nosi.

Ja sam hteo odmah sutradan da se vidim, on mi je sM rekao, e ne mogu u pon, zovem te u utorak ujutru. Njegove uslove sam cekao.

Nebitno je na kraju 😀

Pročitao ceo sad kad sam našao vremena, dobar review. I naglašene mane o kojima tupimo ovde već mesecima. Kao da me je pitao šta da napiše 🙂

Kako stojte vi koji je imate sa baterijom, posto se primedbe najvise upucuju na skromnu bateriju ?

Ma ludaci bre.. Za nedelju dana kad vide da takav tip telefona nema veliku prođu eto ga na 320 što je realno.. Ista prica bila sa 920..

Ma ae slot.. Nego što eto niko konkretno da kaže kakva je baterija.. Ja imam ponudu da dam moj Note3 i 50e za novu 930 sa garancijom..
P. S. Note takodje u garanciji još godinu ipo..

Ne znam koliko puta bi trebalo da napisem, valjda ce se naci neko ko malo i lista teme. 🙂

A ne znam sto ti je bilo teško da kad već pišeš post, napises i jos 3 reči.. C c c

Pitaj konkretno sta te interesuje. Ja ne gledam u pasulj sta ko radi na telefonu i sta ocekuje.

Nazad
Vrh Dno