Šta je novo?

Nokia Lumia 930

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako podnosiš (rešavaš) nedostatak notification led-a, odnosno bilo kog načina obaveštavanja da se nešto desilo? Meni na N808 i svetli ekran i pokazuje šta ima, i svitka mi led. Za email je bug da mi ne pokazuje ni na ekranu, niti svetli led, i to me nervira do krajnje linije što moram da otključam da vidim, al ajd email i nije toliko važan, ne menja mi se rom zbog toga. 930 nema bre ništa!

Nema ni jedan wp led. Osvetljuje mi se ekran kad dobijam notifikacije. I mislim da mozes sve to da podesis u notif centre. Za svaku app koja ima push, kako da zvoni, vibracija itd

Odeš do kuhinje da napraviš kafu, shvatiš da ti nije čista šolja, opereš šolju, usput opereš još nešto, skuvaš kafu, vratiš se za komp i telefon ti svetli ako je stigla poruka pre 10 minuta kad si izašao iz sobe? Svrha tih tipova obaveštenja je da posle dužeg odvajanja od telefona ne moraš da ga pališ da bi video da li ti je nešto stiglo, šta mi znači što će ekran da bude upaljen par sekundi pa se ugasi. Kad sam za N808 napisao "svetli mi ekran" nisam mislio zasvetli, pa se ugasi, nego radi sve vreme, konstantno, pokazuje sat i obaveštenja. To 930 ne može -.-

Ne moze ni jedan wp.
Cekaj bre,zar taj mob nije od tvoje lepse polovine ? Ti kao da si joj izotimao taj mob za stalno 🙂

Svi znamo da na žalost nema Glance, ali tapneš dva puta i na zaključanom ekranu vidiš 5 propuštenih stvari koje sam odabereš, većina stavi i e-mail među tih 5, ako imaš više e-mail naloga onda ih povežeš u jedan pretinac da vidiš "sve u jednom", ostane ti za pozive, sms, wa, viber, ili po tvojoj želji..

Kome je život besmislen bez LED diode, za njega nije Windows Phone. :d

Ne moze ni jedan wp.
Cekaj bre,zar taj mob nije od tvoje lepse polovine ? Ti kao da si joj izotimao taj mob za stalno 🙂
Izotimao je pravi izraz :d Pa kad smo svaki dan zajedno, više ga ja čačkam sigurno. Ona samo priča sa njim i šalje poruke, mail, internet (nju ne nerviraju UC i IE), office, slikanje (za šta se retko koristi jer imamo 808), njoj bilo bitno da ne trokira kao Android, zato smo i kupili 930. I ne trokira, istina 🙂 Koristi ga standarno i zadovoljna je, ja ga mučim da vidim ša sve može, a šta ne, zezam se. Al džaba ti sve na kraju, kad nema notification led... Najviše mi krivo kad pođemo negde i ja ne ponesem 808, rekoh, aj i 930 može da posluži, pa se razočaram.

Poslednja izmena:
I dalje ne razumem sto se razocaras. Jeste bolja kam na 808 ali pricas kao da je ovo digitron. A za notif LED, zivot mi je bolji otkad ga nemam ahahaha :d Ne cimam se stalno da vidim sta je stiglo..

Sa 930 je mnogo lakše slikati macro jer ima manuelni fokus što povlači da je i macro video mnogo lakše snimiti, video snimanje na 930 je generalno lakše, Camera App je milijardu puta bolja i tu se priča završava 🙂 No da ne mračimo, istina je da nedostatak notification led-a ima i svoju sjajniju stranu.

Najnebitnija stvar, notification led. Mrzeo sam to kod XZ i HVALA BOGU, sto to nema iphone i 930... Da ima zestoko bih se smorio.

A da telefon koristim zbog posla, maila i ostalih ******, nikada ne propustim nista

Cak i kada bih ikada to koristio, nedostatak toga bi mi najmanje smetao.

Meni je veoma bitan mail na fonu. Ali tacno znam kad bi sta trebalo da mi stigne. I bolje mi je sto me ne cima led svaki cas :d

Sad sam skapirao da ni iPhone nema led 🙂

Ahaha, kad ocigledno negativnu stvar predstavite kao nesto odlicno.... :d eh, fanbojevi

Ja nisam, samo konstantujem da ni iPhone nema. LED notifikacija je po meni korisna..

Ahaha, kad ocigledno negativnu stvar predstavite kao nesto odlicno.... :d eh, fanbojevi

Da evo mene pjur fanboya hocu da uzmem wp telefon koji je ocigledno gori i imao jos 2 android telefona.

Bas ono na oci ne vidim koliki sam fanboy. Sve mi apple u kuci, cak i wc solja.

Anyway, mene licno iritira led notifikacija. Tako da mi to nije mana ni kod ove lumije. Ko je navikao na to, kontam da mu smeta, ali ipak mislim da nije toliko deal breaking stvar.

Poslednja izmena:
Ako je imas mozes da je ugasis, a ako je nemas ne mozes da je stvoris...

iPhone je nema, ali iPhone i ovako niko ne shvata ozbiljno....

Telefon nosim uz sebe, i cujem kad mi nesto stigne. Kad je na stolu, takodje stoji pored mene. Istina je to da ne mozes da je stvoris.. Ali ako mi je fon u torbici, ne pomaze nista :d

Poslednja izmena:
I nije neka kamera na 808 😀
Fali tu stabilizacija 😀

Ima, blic sija u toku dolazećeg poziva, može da se uključi/isključi.
da, baš je smor što na 930 blic ne može da se pretvori u notification led.

Zezaj, zezaj. Ali stabilniji OS trenutno nema. Sve im je top, izrada, displej, zvuk, kamera... imaš utisak premunum uređaja kada ga uzmeš, najvažnije možda drži cenu.
Moram malo, ko će ako neću ja 🙂
I nije neka kamera na 808 😀
Fali tu stabilizacija 😀
jes vala :d

što me diraš u ranu 😀 više mi fali manuelni shutter speed -.- slepci jedni, onakav senzor, a nema manuelni ss

Nije to ksenon da oslepiš od njega.

Ali je dual led blic, baš sija, probao jednom, plaši me dok treperi :s

jel moguće da te led diode svetle slabije ili jače, ili im je to to, samo jedan intenzitet imaju?

Normalno da može, bar na Androidu je moguće sa raznim aplikacijama...

eto, ne mora da sija da ti istera oči, može lagano da trepne svakih par sec.

^ sad si ih ubio 😀

Nekom kome je bitno onda ne gleda wp telefone. Meni lično znači, ali ne mogu da kažem da zbog toga ne bih uzeo iphone ili wp. Ima tu bitnijih stavki. Ruku na srce jeste odlično rešeno na nokia 808, piše na displeju bez tapkanja i ima lampica, može baš da se ispodešava. Na G2 imam lampicu napred plus pozad on/off taster što sija tokom poziva. Na iphone mi se ne sviđa jer blic bljesne, ako je fon u ruci neko pomisli da ga slikaš...

Nazad
Vrh Dno