Sve su to vrhunski ekrani, ako ti je ekran stvar oko koje ćeš da prelomiš onda neka bude veličina.
Ja bih pre pobegao od oba jer je to MS. Godine 2012. je izašla N808, obećana podrška do 2016 godine. Godine 2013. su ukinuli update za mape, samo godinu dana nakon što je izašao telefon. Godine 2014. su ugasili store, i sve moguće servise koji su od njih zavisili, vremensku prognozu, internet radio, zabranili su Skype aplikaciji da se konektuje. Sve što su mogli da zabrane server side zabranili su. Takvoj firmi da daš sudbinu u ruke? Da ti posle tamo gase servise i ne znam ni ja šta? Od toga treba bežati, samo da nađem ja dostojnu zamenu za 808, eno onaj Panasonik deluje dobro, ako ne to, onda Sony neki, ili šta god u budućnosti, izbaciće valjda nešto, neće doveka da budu slepci. I ne vidi mene više MS.
Sa druge strane, ako ti nije bitno da li će neko da ti okrene leđa posle godinu dana iako si kupio njegov najskuplji telefon, onda sa 930 možeš dobiti stvarno brz i pouzdan uređaj, kvalitetne izrade, finog ekrana, sa perfektnim besplatnim programom za navigaciju koji uvek ima najsvežije mape (ovo mogu da ukinu svakog trena doduše), i aj da kažem "onako" kamerom, boljom od sličnih.