Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

ne verujem da će odustati od C serije i zato mislim da će se pojaviti 2 modela,s tim što će oba imati istu veličinu ekrana,a različit kvalitet izrade (plastika).

Pored toga,nisam se nešto nagledao fotografija 5.5 na netu,tako da verujem da od toga ništa za sad.

Zato i ja kazem, ako bude tako, onda ovaj sto smo imali prilike da vidimo ce biti 6c a 6 ce biti bolji :) tj kvalitetnije izrade, ne verujem da ce biti isti a samo drugi kvalitet izrade.

Nema šanse. To što smo videli je iphone 6, a 6c (ako ga bude) će biti plastična verzija 5s-a. Samo ne znam zašto vam je ovaj toliko ružan? Još ako bude imao safirno staklo, stvarno će biti telefon koji vredi imati

Samsung nije nešto uradio sa Note 4, tako da ako je Apple rešio da udje i u ovu trku, mislim da ne treba da kažem ko će odneti pobedu u prodaji.
O cemu ti to bre,pa n4 je realno izuzetan!!...doduse jos cekamo rezultate baterije ali ako ne bude zaostajao za n3 bice to rame uz rame sa apletom garant!! Da se razumemo i ja ne podnosim tw ali da imaju marketing i da rade punom parom ne mogu da osporim!!

Sačekajmo utarak i onda ćemo da kometarišemo. Znam samo jedno Samsung nikad neće moći da primiriše "Apletom" dok god Apple ima savršenu optimizaciju hardvera i softvera. Zašto Samsung nije krenuo sa 64bitnim procesorom a Apple ga već ima godinu dana, dopušta da HTC bude prvi Android sa ovakvim procesorom. Zašto nisu krenuli sa čitačem otiska prsta pre Apple-a, koja je danas godina a oni se hvale metalnim okvirom što Apple ima godinama unazad. Samsung zna samo da kopira, tako je i nastala Galaxy linija. Mrzi me više da nabrajam, a i nije tema o tome. Kao što rekoh brzo će utorak. ;)

Poslednja izmena:
Kao da je apple imao prvi alu i metal telefon pa sada treba svi da padnem na kolena i da se klanjamo.

Pa apple je kopirao otisak prsta od motorole atrix ako se ne varam.. Kopiraju se medjusobno,nema tu dobrih i losih momaka ;)

Pa apple je kopirao otisak prsta od motorole atrix ako se ne varam.. Kopiraju se medjusobno,nema tu dobrih i losih momaka ;)

Ako si koristio taj fingerprint scanner na Motoroli (ili bilo kom od Android-a) jasno ti je da se ne mogu staviti u istu recenicu sa senzorom otiska prsta na 5S-u. Ideja fingerprint scanner-a je postojala naravno i pre Apple-a i pre Motorole, problem je sto izvedba nije bila prakticna pa se zbog toga senzori otiska prsta nisu ni koristili. Velika je razlika izmedju ubacivanja senzora otiska prsta kao gimmick-a koji ce se zbog ogromne nepouzdanosti odmah iskljuciti i onog koji zaista radi i koristi se za nesto svrsishodno. 5S je doneo 64bitni procesor, iOS koji je prilagodjen istom, fingerprint scanner i istog trenutka konkurencija je pocela da najavljuje sopstvene uredjaje sa ove dve stvari. iOS 8 donosi Health, Homekit (koji je jos uvek SF za realnu upotrebu), Continuity, Handoff, i kod zna sta jos novo sa iPhone-om 6.

Poslednja izmena:
Dobro ,apple predstavlja najorginalniju firmu na svetu i andjela cuvara dok su ostali klasicni imitatori i djavoli..

Sta sada kada sutra apple izbaci iphone sa 1080p ekranom opet ce biti prica pa oni su to uradili kako treba,to ne moze da se poredi itd itd. Da ne kazem koja ce prica da krene ako izbace iphone koji je vodootporan.

Poslednja izmena:
Dobro ,apple predstavlja najorginalniju firmu na svetu i andjela cuvara dok su ostali klasicni imitatori i djavoli..

Sta sada kada sutra apple izbaci iphone sa 1080p ekranom opet ce biti prica pa oni su to uradili kako treba,to ne moze da se poredi itd itd. Da ne kazem koja ce prica da krene ako izbace iphone koji je vodootporan.

Nemam nameru da pokrecem Apple vs ostatak sveta temu samo sam komentarisao tvoj argument da je Motorola Atrix imala fingerprint scanner - jeste imala ga je ali nije imao nikakvu funkciju kao sto ni danas uredjaji konkurencije sa fingerprint scanner-om ne nalaze nikakvu upotrebu u njemu jer su nepouzdani i teski za koriscenje.

Necu ni ja.. Ja sam samo hteo da kazem da su te MNC sve iste. Nema tu dobrih lepih postenih losih.. Sve je to isto\veoma slicno

Nemam nameru da pokrecem Apple vs ostatak sveta temu samo sam komentarisao tvoj argument da je Motorola Atrix imala fingerprint scanner - jeste imala ga je ali nije imao nikakvu funkciju kao sto ni danas uredjaji konkurencije sa fingerprint scanner-om ne nalaze nikakvu upotrebu u njemu jer su nepouzdani i teski za koriscenje.

Da li ti pokusavas da nam predocis kako je citac otiska prsta na pametnom telefonu koji je nakacen na internet zapravo dobra stvar?

@Djilkosh_Ns, хахахаха врхунски али врхунски!!! :D

Prosle godine bio onaj Rus burzuj bese ljubicasta kosulja sa zlatnim kajlama, ali ovaj buca sa G3 je pobedio :d

Da li ti pokusavas da nam predocis kako je citac otiska prsta na pametnom telefonu koji je nakacen na internet zapravo dobra stvar?

Losa je stvar zbog? Kako si zamislio da se pristupi otisku prsta preko interneta?

Poslednja izmena:
Biće lajvstrim!

screen-shot-2014-09-04-at-2-00-14-pm.png

my-body-is-ready.png

Poslednja izmena:
Ja imam utisak, da ce tu biti iznenadjenja i te kako.

Prvi put ikad da su stavili countdown za event...

Samo da ne bude iznenadjenje 800e za osnovni model iPhone6...

u 100 marki da nece

Da li će moći da se dleda na iPad i kako? Malo sam nov u Apple svetu pa otud i glupava pitanja.... :)

Da, odes na link gore u utorak u 19h.

Koristim iPhone od 2008. godine (iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4), toliko sam navikao na njega da je sto strasno. Po meni jedan od najbolje i najkvalitetnije dizajniranih/napravljenih smartphonea, ako ne i najkvalitetniji ikad. Citam ovu temu cesto, mrzilo me da se ukljucujem ali evo da i ja napisem koju :)

Po meni je apsolutno svaka generacija iPhona skoro pa savrseno dizajnirana i napravljena (naravno OSIM iPhone 5C) tako da vjerujem da ce i sa ovim iPhone 6 modelom to biti slucaj. Ako je vjerovati glasinama i svim onim silnim 3D renderima kao i samim modelima iPhonea 6, mislim da se Apple vraca svom prvobitnom dizajnu iPhonea (2G) i to na velika vrata sto mi se bas dopada, iako ni prijasnjim modelima nista falilo nije (osim mozda maaalo vece dijagonale ekrana i opet iPhonea 5C). Jedva cekam utorak i tih 19h, bice to odlican event i nadam se da ce nas Apple sve zajedno necim neocekivanim i pozitivnim iznenaditi!

Ja se samo nadam da nece imati onaj ruzni prsten oko kamere. Sve ostalo je okej.

Kenzo,isti slučaj i isto mišljene imamo,s tim što mi se 2g model uopšte nije sviđao i imao sam sve sem tog.

Pored prstena oko kamere meni je odvratan i prsten oko dugmeta na belom 5s.

Nazad
Vrh Dno