Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Nista. Kod mene u autu ima 3 mesta :D. AKo se bude islo. Podele se troskovi uzme se po 3 kom :D i malo izadjemo iz zemlje ako je neko za akciju :D.

svatite jos jednu stvar,nike "samo" otici i podeliti troskove,vec treba i kupiti,a to znaci minimum jednu noc provedenu u redu.Govorim o prvih par dana prodaje.

Ако јабуке баш буде морала да светли..

To jednostavno nije tacno. Zadnja naplatna rampa prema Segedinu iz pravca BG je Srbobran. Od Subotice nema nikavih rampi do Segedina (sem granicnih :p )

Za tebe je onda super :) dobro je ziveti blizu granice pogotovo kada je tvoja drzava jadnija.

Пази, најидеалније би било да имаш 4S, 5 i 6 за тестирање али... пара кошта то...

Brzo se to isplati. iOS (i Android) se sada bas trazi, tako da tri telefona i nisu mnogo (polovni). Veci problem je dobar Mac, po mogucstvu sa retina rez. Telefoni mogu da budu i "cuknuti", ograbani itd. + da imaju 8/16 gb memorije.

Sve "sverceri" a niko nije razmisljao koji model ce da kupi i sta ce se traziti.

Sto se tice avion, sa swiss air moze da se kupi karta za 89chf do zeneve, povratna. Ja vec evo godinu dana putujem sa njima po tim cenama, jedino treba videti za jedno 2-3 meseca unapred, i obicno je to ponedeljak ili cetvrtak sa tim cenama
U zenevi isto ima apple store

Evo bas sad gleam let sa swiss air za 12 sept, 12:50 BGD-GEN 32 eur u jednom pravcu, i povratak 15. septembar 10:15 GEN-BGD za 30eur

Moze llink za ove rezervacije? Gledam nema nista ispod 180 eur.

Да ли си ти икада ишао преко београдског аеродрома негде (и слетао на исти)? Јер ако јеси знао би да су шансе да те наши цариници стартују за такве ствари врло мале... а и да те стартују за 3-4 неотпакована уређаја можеш да прођеш без проблема ако тврдиш да је за поклоне твојима (family discount) па си искористио прилику када си већ био послом у Швици. ;)
Mislio sam na Madjarsku granicu jer bi mi to bilo zgodno plus povrat AFA...

@n1tr0,

Могу само да ти кажем како смо буразер и ја радили (пре тога, ћале и ја) за прелазак из Мађарске у Србију, било Келебија или Хоргош... увек бисмо купили храну у метроу а пошто тамо не дају кесе, можеш лепо да понесеш одавде корпу неку у коју стрпаш ту храну (потрудиш се да храна буде разноврсна и да не изгледа као да си шверцер) а телефоне стрпаш на дно корпе.

Brzo se to isplati. iOS (i Android) se sada bas trazi, tako da tri telefona i nisu mnogo (polovni). Veci problem je dobar Mac, po mogucstvu sa retina rez. Telefoni mogu da budu i "cuknuti", ograbani itd. + da imaju 8/16 gb memorije.

Брзо се исплати - истина ако си добар iOS програмер који има клијенте. Такође, са куповином половне ретине 15 ти си опуштено морао да инвестираш барем 2000е.

Moze llink za ove rezervacije? Gledam nema nista ispod 180 eur.

odes na swiss.com , eve i link ali ne znam da li ce valjati, jer mozda ne moze ovako da se linkuje. Ali sve jedno na swiss.com ukucas Belgrade- Geneva, i odaberes datum kad bih isao, kliknes da ti pronadje letove, onda prvo izidje cena za odlazak , ja sam u linku odabrao 6.oktobar i odmah je cena izisla 32eur. Onda ides dole i kliknes na povratni let i posto za 9. oktobar koji sam ja odabrao cena je 175eur, onda gledas gore na istoj stranici imas datume i cene za povratak. odmah pored je petak i povratna karta je 40eur . Kad odaberes datum i cene ides na continue i onda vidis koliko je ukupno karta. Zatim imas neke opcije za let, ali to ti nista ne treba vec ides dole na continue , i tamo ces se registrovat kao gost ili korisnik ako imas nalog. i onda kupis kartu karticom, na mejl dobijes potvrdu da je placeno, i odmah dobije kartu, tj rezervaciju, odstampaj jer ce ti trebati na zenevskom aerodromu, i onda 24h pre polaska opet dodjes na sajt, i onda odaberes opciju check-in, tamo ces se morati ulogovati sa svojim imenom i prezimenom na karti, i upisati broj karte ili rezervacije, i onda mozes odabrati sediste i to je to. Kad to odradis, onda kliknes da ti posalju tu kartu na mejl, i kad stigne onda je ostampas ( to je karta koja ima onak code bar, i to ti je to, nemoras nista vise da radis na aerodromu, vec jednostavno samo odes do gejta za zenevu i cekas da udjes u avion. Tako isto u povratku, ako nemas internet, onda sa onom odstampanom rezervacijom, ces cekirati kartu na zenevskom aerodromu. http://www.swiss.com/gb/en/Book/Out...ldren-0/infants-0/class-economy/al-LX/sidw3qh

Offtopic, ali što više vas traži let sa istim datumima odlaska i povratka čak i bez kupovine, to će cene letova biti više.

da, zato sam i rekao da mozda ovaj link nece vaziti za sve. vec samo za mene.

У праву си Славиша, само не за те датуме, дан касније и карта кошта 72е али треба још и да платиш да останеш тамо све те дане... а Женева је све само не јефтина.
Док са друге стране, у истом дану лет за Цирих је 212е и осим да поједеш нешто у међувремену немаш друге трошкове.

још да телефон буде довољно добар разлог да идеш...

Ok, to je jedina prednost sto je karta isti dan i za nazad, ali da li imas dovoljno vremena da odes do Ciriha, dok ne pronadjes apple store, dok ne dodjes na red da kupis telefon, pa nazad do aerodroma, da li to sve moze za to vreme? A Cirih je jos skuplji od Zeneve.
Evo sad da ne postavljam link, sam pronasao kartu do zeneve za 20 oktobar, povratak 22 oktobar 66eur. i evo hotel za dve noci za 95eur dvokrevetna soba http://www.budgetplaces.com/offer/d...014-10-22&guests=2&room_arr=50173x2x1&slot=19
znaci ako ide dvojica 45 eur po glavi za nocenje. 66+45=111eur za do 200 sur sigurno ces imati dovoljno da pojedes nesto i popijes, nemora biti u restoranu, i jos mozes da razgledas zenevu, jezero, i da stojis u redu za iPhone.

Al dobro da ne idemo vise u off.

Bas je povoljan ovaj let u Zenevu. Kontam kad bi se potrudio da bi mogao preko booking-a naci neki hostel za ta 2-3 dana. Moze se to sve fino upakovati da bude jedan lijep turisticki odlazak i da se ujedno uzme telefon.

Slavisa kako je organizovan prevoz od aerodroma do grada, kakve su cijene...

Poslednja izmena:
Aku budes trazio smestaj, pogledaj vise sajteva, ponekad booking zna biti skuplji od drugih ( bar je tako u poslednje vreme ).
Prevoz kosta 3 chf za sat vremena voznje po gradu ( ne mora biti isto prevozno sredstvo milsim na tramvaj, ili trolejbus. ) sa aerodroma ide tramvaj 10 , izadjete na stanici bel-air , to je jedna velika raskrsnica, a stanica je na mostu, kad se izidje iz tramvaja krenes levo , ima ta raskrsnica velika, ima jedna ulica desno, zove se "rue de rhone" , tu produzis pravo i onda se dolazi do centra, to je sve nekih 150-200m od stanice gde si izasao, od stanice ides pravo, treba se proci pored banke credit suiss, i kad vidis veliku UBS banku, koja je na par metara od credit suiss,i tu pocinje ulica "rue du Marche". To je glavna ulica za shopping. ima veliki shop interdiscount XXL, to je shop za tehniku, onda ima fnac malo nize, izmedju interdiscount XXL i Fnac je Apple store ( blize je fnac-u) sve u svemu ulica za prosetati, , neka vrsta korzoa, nema se gde zalutati, samo ides pravo. sa desne strane je apple store, da bude lakse pri orijentaciji. Zeneva nije nesto komplikovan grad, , nedaleko od te glavne ulice je i jezero, i sve ostalo.

A i znate valjda neki jezik, engleski, nemacki, italijanski, francuski, nije tesko pitati :)

Slavisa, sad si me zainteresovao da stvarno skoknem sa curom do Zeneve :d Mozes li mi reci koje jos sajtove da pogledam za smjestaj, a sto se tice lokacija evo sad cu upaliti Google maps pa cu malo pregledati. Uz danasnje telefone lako se snaci u koji god grad dodjete :wave:

Ja idem za katolički božić u Kanadu, e sad još da nađem investitore za par telefona :)

Цене:

Screen_Shot_2014_09_03_at_3_15_18_PM.png

http://www.phonearena.com/news/iPhone-6-prices-for-all-models-leaked_id60138

nije strašno 800 / 950 evra za telefon,pošto će onda toliko biti u EU?ja mislim da jeste.Ako budu ovakve cene,komotno mogu da se pozdravim od iphonea posle toliko godina korišćenja...

Ovo je bezobrazluk,ako je istina,a nadam se da nije,jer ako jeste eto meni prilike da promenim marku i uzmem neki 1+1,nexus...

Poslednja izmena:
Vald, to decembra ga uzimas za 500 Evrica opusteno :type:

Čuj nije strašno. Pretvori u evre i eto. Plus 16 giga je smešno, znači 32 giga... Baš su ga preterali.

Тренутно је 5Ѕ по ЕУ око 700е (800/900 за 32 и 64) што значи да ће ово бити поново поскупљење... за 1GB RAM меморије и 4.7” екран који има 720р резолуцију... а да га не претерују мало?

Nazad
Vrh Dno