To jednostavno nije tacno. Zadnja naplatna rampa prema Segedinu iz pravca BG je Srbobran. Od Subotice nema nikavih rampi do Segedina (sem granicnih)
Пази, најидеалније би било да имаш 4S, 5 i 6 за тестирање али... пара кошта то...
Sto se tice avion, sa swiss air moze da se kupi karta za 89chf do zeneve, povratna. Ja vec evo godinu dana putujem sa njima po tim cenama, jedino treba videti za jedno 2-3 meseca unapred, i obicno je to ponedeljak ili cetvrtak sa tim cenama
U zenevi isto ima apple store
Evo bas sad gleam let sa swiss air za 12 sept, 12:50 BGD-GEN 32 eur u jednom pravcu, i povratak 15. septembar 10:15 GEN-BGD za 30eur
Mislio sam na Madjarsku granicu jer bi mi to bilo zgodno plus povrat AFA...Да ли си ти икада ишао преко београдског аеродрома негде (и слетао на исти)? Јер ако јеси знао би да су шансе да те наши цариници стартују за такве ствари врло мале... а и да те стартују за 3-4 неотпакована уређаја можеш да прођеш без проблема ако тврдиш да је за поклоне твојима (family discount) па си искористио прилику када си већ био послом у Швици.![]()
Sve "sverceri" a niko nije razmisljao koji model ce da kupi i sta ce se traziti.
Brzo se to isplati. iOS (i Android) se sada bas trazi, tako da tri telefona i nisu mnogo (polovni). Veci problem je dobar Mac, po mogucstvu sa retina rez. Telefoni mogu da budu i "cuknuti", ograbani itd. + da imaju 8/16 gb memorije.
Ma nisam gledao da odem zbog telefona, vec cisto da dokazem da karta za Svajcarsku nije 200eurDzabe gledas za taj datum, nece ih biti u prodaji sigurno do oktobra meseca, plus ako CH bude u drugoj turi, to ce biti daleko od 12.09....
Moze llink za ove rezervacije? Gledam nema nista ispod 180 eur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari