Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Znaju oni sta rade :) odavno su njihovi korisnici cekali veci displej,e pa sada ce to sve apple lepo da naplati :)

Ko ima para uzece a ko nema ***..

Da stave cijenu $1000 prodavao bi se kao vruci kolaci :-devil-: Jednstavno, ljudi vole Apple-ove proizvode ispremni su na velike cifre, pogotovo kao sto kaze loznica, kada stize aparat sa fizicki vidljivim promjenama - displej...

nije strašno 800 / 950 evra za telefon,pošto će onda toliko biti u EU?ja mislim da jeste.Ako budu ovakve cene,komotno mogu da se pozdravim od iphonea posle toliko godina korišćenja...

Ovo je bezobrazluk,ako je istina,a nadam se da nije,jer ako jeste eto meni prilike da promenim marku i uzmem neki 1+1,nexus...
Cene su u dolarima...

Apsolutno su bolesne cene ali jedino sto ide u prilog iphonu je to sto ne gubi na ceni godisnje kao sto je kod ostalih prica!

Ma gube, samo sto u startu kostaju 250+ u odnosu na high end android uredjaje. Drug prodao svoj ip4 za 130 eura a ja svoj sgs1 mogu za 30. Razlika je sto je tada ip4 kostao 700 eura a sgs1 je kostao oko 430-450 eura.

Misljenja sam da ce Iphone sve da oduva, to mislim zbog ekrana od 4.7 inca.

Ma gube, samo sto u startu kostaju 250+ u odnosu na high end android uredjaje. Drug prodao svoj ip4 za 130 eura a ja svoj sgs1 mogu za 30. Razlika je sto je tada ip4 kostao 700 eura a sgs1 je kostao oko 430-450 eura.

Где ти налазиш те цене?
Пошто ја моје нађем овде: http://store.apple.com/de/buy-iphone/iphone5s где каже 700е
а онда рецимо овде за Xperia Z3 где каже 650е или овде за Ѕ5 који каже да је он 700е.

Нема потребе да се пљује ради пљувања...

Ако је икада била вест на коју треба да се остави коментар: ”немам коментар”, онда је то ова...

Где ти налазиш те цене?
Пошто ја моје нађем овде: http://store.apple.com/de/buy-iphone/iphone5s где каже 700е
а онда рецимо овде за Xperia Z3 где каже 650е или овде за Ѕ5 који каже да је он 700е.

Нема потребе да се пљује ради пљувања...

Ако је икада била вест на коју треба да се остави коментар: ”немам коментар”, онда је то ова...
Pljujem, molim te napiši gde sam to pljuvao. Na crno je koštao 2010 preko 700 eura po izlasku iphone 4 a sgs1 450. Možda ti trebaju naočare da lepo pročitaš.

А шта је ово:
Ma gube, samo sto u startu kostaju 250+ u odnosu na high end android uredjaje.
апсолутна нетачна информација, па како би ти назвао пласирање нетачне инфорамције ради потврде свог неког става?
Манипулацијом, лагањем? Може и тако... наочаре већ носим и скоро сам проверио диоптрију.

OK covece, Kada dodje z3 i iPhone 6, idemo kod nas u kupovinu, pa cemo da vidimo ko ce vise da kesira. Moze?

Uostalom na mediamarkt 5c kosta koliko i s5. Dok je 5s skuplji 130 eura.

Poslednja izmena:
Ne verujem da će biti 150 dolara skuplji od 5s... Previše je...

Једино преко огласа то можемо да урадимо јер се iPhone не продаје ни преко једног званичног дилера или дистрибутера у Србији...

Само један мали услов... да сачекамо да прво покупују певаљке и остала ”елита” своје примерке по 1000 и више евра, па ћу онда ја (под условом да није оваквог изгледа са штурећом камером и 1гига RAM меморије јер то немам намеру да купујем ма колико пута морао да гледам Џони Ајва како ми прича о ”дизајну без компромиса”).

п.с.
Ја не браним Apple а поготово не iPhone без разлога и нисам никаква ”слепа овца” (додуше слабије видим без наочара али и даље не толико лоше) већ си само изнео нетачно поређење, које је некада заиста било тачно док није било оволико препродаваца као данас, па су једни другима оборили цене.

Poslednja izmena:
Prva tri meseca nema šanse da bude ispod 700 eura tako je uvek bilo, još ako bude pomama zbog većeg ekrana bojim se da će se ove godine morati više eura iskeširati nego prošle godine.

Па неће ни Z3 бити у понуди барем до децембра код нас... (то ми је ионако први избор ако iPhone буде ово што се може видети по нету).

Нудим аутомобилски превоз о мом трошку до швице оном ко ми поклони ајфон за узврат :d

@aYs: A neki LG G3 ili Note 4?

@aYs: A neki LG G3 ili Note 4?

Note4 делује примамљиво али имам лични проблем са Самсунговим телефонима који се базира на чињеници да имам Самсунг веш машину и фрижидер који су боље израђени него њихови мобилни телефони. Ја се искрено надам да ће Note4 бити први корак унапред са квалитетом израде самог кућишта.

G3 има мој бураз и има ужасну батерију... оно што бих вероватно сачекао (пошто ми iPhone 5 ради још увек добро и сасвим ми је довољан за тестирање iOS апликација) је нови Nexus X који би требала Моторола да прави.

@Шоми303 добар! :d

Па неће ни Z3 бити у понуди барем до децембра код нас... (то ми је ионако први избор ако iPhone буде ово што се може видети по нету).

Malopre sam video na nekom UK sajtu da Z3 pocinje da se prodaje najkasnije do kraja septembra (cak je pisalo da isto prodajno mesto dobija N4 u oktobru) a to i ne cudi jer Z3 menja Z2, nije to potpuno nov model pa da otezu. Mislim da ce u oktobru stici kod nas.

Note4 делује примамљиво али имам лични проблем са Самсунговим телефонима који се базира на чињеници да имам Самсунг веш машину и фрижидер који су боље израђени него њихови мобилни телефони. Ја се искрено надам да ће Note4 бити први корак унапред са квалитетом израде самог кућишта.

G3 има мој бураз и има ужасну батерију... оно што бих вероватно сачекао (пошто ми iPhone 5 ради још увек добро и сасвим ми је довољан за тестирање iOS апликација) је нови Nexus X који би требала Моторола да прави.

@Шоми303 добар! :d
Reci bratu onda da update software - tako je i meni bilo u pocetku dok nije izasao software update, inace drzi baterija mnogo bolje nego na iPhone 5 - meni otprilike duplira. Ako i posle update bude imao problema onda neka aplikacija oravi ogromnu potrosnju ili bi ga mogao reklamirati ako nije to. Izvinjavam se na off-u.

Btw. Ja se nadam da ce stici neki retina iMac 9. Septembra.

Svi ste sigurni da ce imati giga rama, i nista posebno drugo sem veceg ekrana, a telefon nije ni izisao. Kao i da ce izgledati kao na renderima i video klipovima.

@hsv.stoned,
То је лепа вест... :)

@n1tr0,
Урадио одмах првог дана.

Svi ste sigurni da ce imati giga rama, i nista posebno drugo sem veceg ekrana, a telefon nije ni izisao. Kao i da ce izgledati kao na renderima i video klipovima.

Овако близу изласка мислим да су шансе мале да Apple све време ”пушта” нетачне информације да долазе до корисника како би нас све изненадио 9ог када представе iPhone6. Колико год да бих ја волео да је то случај, када погледам ово: https://www.apple.com/ipod-touch/design/ све мање имам наде да ће бити ишта другачије него на видео оних Руса.

Ono što je počelo kao nekakav entuzijazam fanova, pretvorilo se u biznis - pošto redovi za ajfon uvek privuku pažnju medija, kompanije plate likovima da prvi stanu u red i čekaju sa sve njihovim majicama, kapama, itd. Likovi dobiju dobre pare, tv ekipe ih intervjuišu, kompanije dobiju jeftinu reklamu, a mi naivni nasedamo na priče o "redovima"...

Poslednja izmena:
Bas bi bilo interesantno, da 9.9. apple predstavi dva iphona 6, oba od 4.7incha skrin, ali jedan ovaj za koji su izasli svi ovi renderi i specifikacije, i jedan koji ce biti bolji, nesto kao iphone 5c i 5s

Mozda odatle ta ideja za dve 6ice kad se 9tke okrenu naopako

Poslednja izmena:
Па шта му онда дође овај од 5.5”, трећи модел?

Pricalo se da ce to biti krajem ili pocetkom sledece godine.

a i ako ima neki render od tog 5.5 vidi se da je isto kuciste kao i za model 4.7 samo vece. po meni nema sanse da apple predtavi dva modela a istog izgleda

Poslednja izmena:
Ja mislim da će predstaviti i 5.5 i 4.7. Samsung nije nešto uradio sa Note 4, tako da ako je Apple rešio da udje i u ovu trku, mislim da ne treba da kažem ko će odneti pobedu u prodaji.

Vrh Dno