Cene su u dolarima...nije strašno 800 / 950 evra za telefon,pošto će onda toliko biti u EU?ja mislim da jeste.Ako budu ovakve cene,komotno mogu da se pozdravim od iphonea posle toliko godina korišćenja...
Ovo je bezobrazluk,ako je istina,a nadam se da nije,jer ako jeste eto meni prilike da promenim marku i uzmem neki 1+1,nexus...
Ma gube, samo sto u startu kostaju 250+ u odnosu na high end android uredjaje. Drug prodao svoj ip4 za 130 eura a ja svoj sgs1 mogu za 30. Razlika je sto je tada ip4 kostao 700 eura a sgs1 je kostao oko 430-450 eura.
Pljujem, molim te napiši gde sam to pljuvao. Na crno je koštao 2010 preko 700 eura po izlasku iphone 4 a sgs1 450. Možda ti trebaju naočare da lepo pročitaš.Где ти налазиш те цене?
Пошто ја моје нађем овде: http://store.apple.com/de/buy-iphone/iphone5s где каже 700е
а онда рецимо овде за Xperia Z3 где каже 650е или овде за Ѕ5 који каже да је он 700е.
Нема потребе да се пљује ради пљувања...
Ако је икада била вест на коју треба да се остави коментар: ”немам коментар”, онда је то ова...
апсолутна нетачна информација, па како би ти назвао пласирање нетачне инфорамције ради потврде свог неког става?Ma gube, samo sto u startu kostaju 250+ u odnosu na high end android uredjaje.
@aYs: A neki LG G3 ili Note 4?
Па неће ни Z3 бити у понуди барем до децембра код нас... (то ми је ионако први избор ако iPhone буде ово што се може видети по нету).
Reci bratu onda da update software - tako je i meni bilo u pocetku dok nije izasao software update, inace drzi baterija mnogo bolje nego na iPhone 5 - meni otprilike duplira. Ako i posle update bude imao problema onda neka aplikacija oravi ogromnu potrosnju ili bi ga mogao reklamirati ako nije to. Izvinjavam se na off-u.Note4 делује примамљиво али имам лични проблем са Самсунговим телефонима који се базира на чињеници да имам Самсунг веш машину и фрижидер који су боље израђени него њихови мобилни телефони. Ја се искрено надам да ће Note4 бити први корак унапред са квалитетом израде самог кућишта.
G3 има мој бураз и има ужасну батерију... оно што бих вероватно сачекао (пошто ми iPhone 5 ради још увек добро и сасвим ми је довољан за тестирање iOS апликација) је нови Nexus X који би требала Моторола да прави.
@Шоми303 добар! :d
sto se lepo ne otvori tema da svi zainteresovani mogu da se prijave i "pronadju" i da tako odu kolima, lupam cetri pet ljudi, em se tako vise isplati, em mozda i bude korisno, ko ima ke$a za tu avanturuЈа озбиљан ,)
Svi ste sigurni da ce imati giga rama, i nista posebno drugo sem veceg ekrana, a telefon nije ni izisao. Kao i da ce izgledati kao na renderima i video klipovima.
Ono što je počelo kao nekakav entuzijazam fanova, pretvorilo se u biznis - pošto redovi za ajfon uvek privuku pažnju medija, kompanije plate likovima da prvi stanu u red i čekaju sa sve njihovim majicama, kapama, itd. Likovi dobiju dobre pare, tv ekipe ih intervjuišu, kompanije dobiju jeftinu reklamu, a mi naivni nasedamo na priče o "redovima"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari