- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Izgleda sam ja od retkih koji svakodnevno koristi olovku
ja koristim obilato.Zato mi se i jako svidela opcija na N4 selektivnog označavanja teksta.Kao i scrapovanje slika.Dobra ideja.
Izgleda sam ja od retkih koji svakodnevno koristi olovku
NAdam se da nikada nece da izbace to dugme, mrzim soft dugmitje koji kradu ekran, i po meni ogavno izgledaju kada se mob upali.
Ne vidim nigde rupu za samozadovoljavanje na toj futroli,jel sam ja slep ili!?!
Nista gore od fizickog dugmeta na prednjoj strani moba.. Ogavno izgleda na bilo kom mobu. Ovo pricam iako sam furao galaxy s1 2god.
Mnogo bolje resenje su capacitivni dugmici iz cistog razloga sto prednja strana moba izgleda mnogo bolje kada je displej ugasen. Nema rupa niti uzvisenja
Što se krade?
Podesiš aplikacije koje hoćeš da budu fullscreen, a možeš i aplikacijama da ukloniš navigacijske dugmiće![]()
Važno je imati mogućnost izbora, što sa hardverskim nije slučaj![]()
Bazeli...
Nova launcher i namestis da npr. swipe na gore otvara recents i nema drndanja sa home dugmetom.Furao S1, S2, S3 x2, S4 oko 4god sve ukupno i jedva sam cekao neki tel sa on screen, dozlogrdio lag. Recents nisam ni koristio, da drzim home dugme 2 dana ne pada mi na pamet, pre cu izaci (iz app u kojoj sam) i uci u app u koju zelim.
A ovi da kradu ekran kradu, ali je barem milina koristiti
Hvala Bogu imamo izbora, pa ce svako naci sta njemu odgovara![]()
Moras opet izlaziti iz app na pocetni ekran da svajupjesjos vise zakomplikovano
E pa *** sad.Moras opet izlaziti iz app na pocetni ekran da svajpujesjos vise zakomplikovano.
Pa vec imaju dva kapacitivna. :dJa se samo nadam da nece nikad da predju na kapacitivne.
Ne postoji bolji osecaj od dostupnosti citavog ekrana u svakom momentu sto se telefona tice.
Za tablete bi mogli da razmisle ali za telefone ne nikad.![]()
Pa već imaju kapacitivne. Mislio si na on screen.Ja se samo nadam da nece nikad da predju na kapacitivne.
Ne postoji bolji osecaj od dostupnosti citavog ekrana u svakom momentu sto se telefona tice.
Za tablete bi mogli da razmisle ali za telefone ne nikad.![]()
Samsung ni tako ne radi kako treba,sav ram zauzme pre installed bloatPure android ili nexus radi kako treba samo u skroz golom izdanju.
Samsung ni tako ne radi kako treba,sav ram zauzme pre installed bloat
Stock android i tw ne smeju da idu u istu recenicu,nebo i zemlja.
Kasne na posao zbog "laga". :d
Svaka stotinka im je bitna.
Samsung ni tako ne radi kako treba,sav ram zauzme pre installed bloat
Stock android i tw ne smeju da idu u istu recenicu,nebo i zemlja.
Kakve veze ima koliko rama zauzme? Koji je zadnji Samsung koji si koristio?
S1??
Zamisli da kupis mecku novu, i da ti "laguje". Kako bi onda stigao na posao?![]()
Kakve veze ima koliko rama zauzme? Koji je zadnji Samsung koji si koristio?
S1??
E aj ne kupaj ako nemas pojma. Naravno da ima veze. Sta mislis gde se smesti 30 ostalih app koje instaliras a koje stoje u pozadini. Zato posle dve nedelje imas stalno ucitavanje aplikacija iz pocetka jer samsungovo djubre zasedne.
Meni Samsung ne laguje. Tebi laguje jer ti tako zelis. Ako ga uopste koristis.
Ili...ti malo lagis??
Ne kupam. Samo ne treba da se prica sa vama koji koristite S1/S2/S3 o lagu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari