Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ma kakvi crni hardverski navigacijski dugmići, nije za poređenje koliko su bolji softverski...

Meni je Note serija telefona jedina zanimljiva od Samsunga, čak ovaj Note 4 deluje lepo u odnosu na Galaxy seriju...

Ova koža mi je super, hardver deluje odlično, softver neki rom i to je to :)
Jedino baterija i cena su ?

Poslednja izmena:
Nista gore od fizickog dugmeta na prednjoj strani moba.. Ogavno izgleda na bilo kom mobu. Ovo pricam iako sam furao galaxy s1 2god.
Mnogo bolje resenje su capacitivni dugmici iz cistog razloga sto prednja strana moba izgleda mnogo bolje kada je displej ugasen. Nema rupa niti uzvisenja

Poslednja izmena:
Ma to je feature. Znam ja zbog cega je to, ali uopsteno na samsungu postoji input lag od sekundu sigurno.

Postoji input lag i na kapacitivnim... Stisne recents i ceka dve sekunde

Nista gore od fizickog dugmeta na prednjoj strani moba.. Ogavno izgleda na bilo kom mobu. Ovo pricam iako sam furao galaxy s1 2god.
Mnogo bolje resenje su capacitivni dugmici iz cistog razloga sto prednja strana moba izgleda mnogo bolje kada je displej ugasen. Nema rupa niti uzvisenja

Furao S1, S2, S3 x2, S4 oko 4god sve ukupno i jedva sam cekao neki tel sa on screen, dozlogrdio lag. Recents nisam ni koristio, da drzim home dugme 2 dana ne pada mi na pamet, pre cu izaci (iz app u kojoj sam) i uci u app u koju zelim.
A ovi da kradu ekran kradu, ali je barem milina koristiti :)

Hvala Bogu imamo izbora, pa ce svako naci sta njemu odgovara :)

Poslednja izmena:
Što se krade?
Podesiš aplikacije koje hoćeš da budu fullscreen, a možeš i aplikacijama da ukloniš navigacijske dugmiće :)
Važno je imati mogućnost izbora, što sa hardverskim nije slučaj :)
Bazeli...

Što se krade?
Podesiš aplikacije koje hoćeš da budu fullscreen, a možeš i aplikacijama da ukloniš navigacijske dugmiće :)
Važno je imati mogućnost izbora, što sa hardverskim nije slučaj :)
Bazeli...

Znam da moze, ali kad vec kazu da kradu, nek bude nesto minus i njihov, da ne ispadne da ih samo dizem u nebesa.

Furao S1, S2, S3 x2, S4 oko 4god sve ukupno i jedva sam cekao neki tel sa on screen, dozlogrdio lag. Recents nisam ni koristio, da drzim home dugme 2 dana ne pada mi na pamet, pre cu izaci (iz app u kojoj sam) i uci u app u koju zelim.
A ovi da kradu ekran kradu, ali je barem milina koristiti :)

Hvala Bogu imamo izbora, pa ce svako naci sta njemu odgovara :)
Nova launcher i namestis da npr. swipe na gore otvara recents i nema drndanja sa home dugmetom. :)

Moras opet izlaziti iz app na pocetni ekran da svajpujes :) jos vise zakomplikovano.

Poslednja izmena:
Ja se samo nadam da nece nikad da predju na kapacitivne.
Ne postoji bolji osecaj od dostupnosti citavog ekrana u svakom momentu sto se telefona tice.

Za tablete bi mogli da razmisle ali za telefone ne nikad. :D

Sve sami nuklearni fizicari pa vam smeta lag koji je toliko besmislen da ne znam ni da li postoji. Imao sam i pure androide i toliko su celavi da dok instaliram programe koje moram da imam dobijem taj lag o kom pricate. Pure android ili nexus radi kako treba samo u skroz golom izdanju. Pre cu da zazmurim na taj vas lag nego na gomilu drugih stvari koji nose te vase ultra brze vanile. Da se razumemo nisam niciji fanboy pogotovo ne samsungov ali ako neko napravi kvalitetan i zaokruzen uredjaj skidam kapu. Ove godine za mene je to note 4.

Poslednja izmena:
Ja se samo nadam da nece nikad da predju na kapacitivne.
Ne postoji bolji osecaj od dostupnosti citavog ekrana u svakom momentu sto se telefona tice.

Za tablete bi mogli da razmisle ali za telefone ne nikad. :D
Pa već imaju kapacitivne. Mislio si na on screen.

Pure android ili nexus radi kako treba samo u skroz golom izdanju.
Samsung ni tako ne radi kako treba,sav ram zauzme pre installed bloat:)
Stock android i tw ne smeju da idu u istu recenicu,nebo i zemlja.

Kasne na posao zbog "laga". :d
Svaka stotinka im je bitna.

Kakve veze ima koliko rama zauzme? Koji je zadnji Samsung koji si koristio?

S1??

E aj ne kupaj ako nemas pojma. Naravno da ima veze. Sta mislis gde se smesti 30 ostalih app koje instaliras a koje stoje u pozadini. Zato posle dve nedelje imas stalno ucitavanje aplikacija iz pocetka jer samsungovo djubre zasedne.

Kakve veze ima koliko rama zauzme? Koji je zadnji Samsung koji si koristio?

S1??

Izvini sto nisam burzuj pa nemam poslednji model.
S4 mi je bio poslednji samsung koji sam nazalost koristio.

E aj ne kupaj ako nemas pojma. Naravno da ima veze. Sta mislis gde se smesti 30 ostalih app koje instaliras a koje stoje u pozadini. Zato posle dve nedelje imas stalno ucitavanje aplikacija iz pocetka jer samsungovo djubre zasedne.

Ne kupam. Samo ne treba da se prica sa vama koji koristite S1/S2/S3 o lagu.

Meni Samsung ne laguje. Tebi laguje jer ti tako zelis. Ako ga uopste koristis.

Ili...ti malo lagis??

Trenutno ga ne koristim, skartirao sam ga iz navedenog razloga. A nosio sam alu samsunge kad ovaj n4 nije bio ni u planu. Od samsunga, fabricki sistem, symbian i android. Sve sam ih prosao i uzduz i popreko. I sad me ti pitas da li lazem? :) Pa znam im svaku manu i vrlinu, a nemam zbog cega da lazem, nisam ja tamo neki crnja pa da dobijam pare da bih hvalio ili kudio nesto ;)

Ne kupam. Samo ne treba da se prica sa vama koji koristite S1/S2/S3 o lagu.

Neka ja to djubre od samsunga ni da mi poklone ne bi vise uzeo. Mozda kada im poenta bude da im telefon ne izgleda kao cigan mala, mozda i razmislim. Preko svega mogu preci ali da ponovo uzmem samsung i da ponovo sebe lazem kako je sada bolje, neka hvala. Od s1 se ceka kvalitetnija izrada i poboljsanje softvera, a svake godine se hardver anulira softverom umesto da je obrnuto.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno