Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Nema teorije da to kopa 15k po trenutnim cenama.

Pa gledao sam onaj kalkulator na moneropool.org, po njemu ispada toliko. Nisam bas pratio zadnje dve-tri nedelje koliko se zaista iskopa.

2600 khs za 48h 3.2 XMR

0.9 za 12h danas

Poslednja izmena:
jos malo za kiflu i ratluk ce se radi.

Monero developers report attack to XMR-network.
New wallet was released as temporary solution with transaction fee 20 times more (0.1 instead of 0.005).
Therefore on the pool minimal autopayouts were increased, also temporarily.
For exchange-wallets 10XMR/day or 20XMR/hour.
For standard wallets to 0.5 XMR.

Monero developers report attack to XMR-network.
New wallet was released as temporary solution with transaction fee 20 times more (0.1 instead of 0.005).
Therefore on the pool minimal autopayouts were increased, also temporarily.
For exchange-wallets 10XMR/day or 20XMR/hour.
For standard wallets to 0.5 XMR.

Rekoh i ja to pre par strana ali izgleda niko nije ni pogledao.
Sto ce reci ode cena dole :(

Drustvo, stoji mi ovako vec odavno, ima li neko tih problema?
Izvinjavam se ako sam prevideo odgovor :)

Screenshot_2.png

Kad ukucam EXIT on zaglavi i nece da zatvori prozor, task manager ne pomaze. Samo hard reset
Brisao sam i folder u app data. Skidao ponovo blockchain. Skidao poslednji daemon, sve od 0 radio i nece.
Probao sam i GUI wallet ali isto, stoji i ne mrda.
Sta sam zeznuo? Do pre 7 dana je sve bilo ok ( 2.2 gb mi je bio blockchain.bin)
ima li neko negde zakacen noviji/veci od 1.8gb?

Poslednja izmena:
Drustvo, stoji mi ovako vec odavno, ima li neko tih problema?
Izvinjavam se ako sam prevideo odgovor :)

Pogledajte prilog 148403

Kad ukucam EXIT on zaglavi i nece da zatvori prozor, task manager ne pomaze. Samo hard reset
Brisao sam i folder u app data. Skidao ponovo blockchain. Skidao poslednji daemon, sve od 0 radio i nece.
Probao sam i GUI wallet ali isto, stoji i ne mrda.
Sta sam zeznuo? Do pre 7 dana je sve bilo ok ( 2.2 gb mi je bio blockchain.bin)
ima li neko negde zakacen noviji/veci od 1.8gb?

a jel ti stoji zaglavljen na tom bloku 156039? Probaj diff komandu u daemonu u razmaku od recimo 60 sec cisto da vidis da li sinhronizacija ide jer ce on da ti pokaze poslednji blok do kog je stigao. Ako se pomera pusti ga da radi, 24 dana nece bas tako brzo sinhronizovati

Zaglavio je tu , i po 3h ga ostavim i ni da mrdne, pre , sa starim daemonom je izbacivao crvena slova i greske, a sada nista :)
Gad otkucam diff i enter, nista. izgleda kao da opet blokira, jer mi ne daje da kucam dalje vise nista, samo kursor predje u drugi red i kraj
20 X sam resetovao, non stop mi radi DSKCHK, crci ce nesto :)

bez 4gb ram nema vajde da pustaš wallet a ako nećeš swap 6gb je minimum

8 gb
i sve je pogaceno, mislim radi winamp , browser, skype...gluposti neke
oko 2gb used pre startovanja
Radilo je to lepo i odjednom .... :)

ostavi ga preko noci, jedino da ti neko da blokchain koji je sinhronizovan

Znam da nije mesto ali kad videh novog člana da reklamira pool za monero setih se......ljudi gde nam je vlax32 nema ga odavno u ovim temama...:trust:

Verujem da prati temu, pool-ovi su i dalje tu, samo nema ko da kopa, pa su suspendovani.

@Bojan.zex Hoces da kazes da mora da bude fixna ip na masini gde je proxy?ili na svim masinama u lan-u?pitam jer mi je fixna adresa na 60+ masina veliki problem,pocne da se gubi ruter/swich,neznam tacno,prekidaju se konekcije,gubi se net....da li treba uzeti neki swich 500e + ili je nesto drugo u pitanju

Poslusaj Bojana i namesti po njegovom upustvu meni na taj nacin radi vec mesec dana bez problema.

Namestio.Hvala.
Sta koristite za pracenje veceg rudnika na moneru,tv mi je bas cimanje,ima li nesto da daje info o recimo temperaturama svake grafe ponaosob da moze da se vidi kad neka bleji?

Cgwatcher/remote radi bas to sto sam naveo gore,zna li neko kako ga naterati da radi sa minerom za monero?

MONERO.RS POOL UPDATE :

Sreca je na nasoj strani, u poslednjih 12h iskopali smo 6 blokova!

Veliko hvala Benchmark clanovima koji kopaju sa nama!

ostavi ga preko noci, jedino da ti neko da blokchain koji je sinhronizovan

Ostavio nekih 12 h ali ni makac...
Neka ideja?
DA li on koristi neki .net ili neku drugu glupost za rad, pa da sam ja to nekako zeznuo?

Screenshot_1.png

Obirisi stari blockchain i skini novi. Imao sam i Ja ranije taj problem da jednostavno zaglavi i nece dalje i zagusi masinu.

Probaj iz vise puta. Meni stane na npr 14 dana, pa sledeci put na 5. Al svakako je bitno da kad izlazis da izadjes sa exit i sacekas do kraja.

Poslednja izmena:
Obirisi stari blockchain i skini novi. Imao sam i Ja ranije taj problem da jednostavno zaglavi i nece dalje i zagusi masinu.

Probaj iz vise puta. Meni stane na npr 14 dana, pa sledeci put na 5. Al svakako je bitno da kad izlazis da izadjes sa exit i sacekas do kraja.

Brisao sam 2-3x SVE. Skidao blockchain sa 2-3 linka, ostavljao po par sati ali nista.
Posebno me cudi sto zakuca cim otkucam EXIT !!
Kursor samo predje u red ispod i treperi i to je to
Nece ni task manager da ubije proces . Nece ni masina da se resetuje , moram na dugme :(

Screenshot_2.png

Vrh Dno