Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

I kod mene???? WtF??

Zadnjih 12h je bilo zabolo nesto kod njih. I ja sam se malo zabrinuo jutros ali pre 45 mozda je proradila statistika uredno i sve je na broju ;)

Na jednoj mašini se povremeno dešava sledeće:

...hangs in OpenCL call, you need to restart miner

Neko zna šta bi moglo biti?

Claymore CryptoNote GPU Miner v4.0 Beta - POOL

mislim da ti je neka grafa nestabilna, mojne 6.1 lopovsku verziju, smao dodaj malo napona ili spusti takt.

Ok, hvala. Inače, u pitanju su 3 komada Vapor 280X.

nema veze sa hardverom. isto je i meni vapor pucao, možeš da digneš i na 2v. nema neke razlike na 24h u zaradi.

Naravno jer napon nikad nije ni uticao na novcice . Koje klokove drzis na vaporkama ako su 1100/1500 obicno traze 1163mv

pričam bre za napon vezano za pucanje ne za zaradu :D
kod mene 950/1250, ostale valute rade na 1050mv, monero sa 4.0 minerom puca na bilo kom naponu 1050-1150mv
na 6.1 radi danima na 1050mv
verzija minera je bagovita za neke karte i to je to.

Verovatno zbog ovoga je kasnila isplata:

Monero developers report attack to XMR-network.
New wallet was released as temporary solution with transaction fee 20 times more (0.1 instead of 0.005).

Drugari uletoh i ja u monero iz dosade pa treba asistencija oko kopanja tačnije hasha.

Ovo su rezultati:
2x MSI 280x klokovi 1020/1250 - 800h/s
2x Asus 280x klokovi 1000/1250 - 893h/s
2x GBT 280x klokovi 1020/1250 - 767h/s
2x GBT 270 klokovi 1020/1250 - 623h/s

Kopam na dwarfu i dodao sam samo ono -a 3 u bat sve ostalo je klot.

Valja li ovo sve?

Hvala.

Za hash-eve, baš ne znam, jer imam samo jednu kartu. :D Međutim, savet je da staviš minerproxy.

Monero [XMR] (CryptoNight)

Drugari uletoh i ja u monero iz dosade pa treba asistencija oko kopanja tačnije hasha.

Ovo su rezultati:
2x MSI 280x klokovi 1020/1250 - 800h/s
2x Asus 280x klokovi 1000/1250 - 893h/s
2x GBT 280x klokovi 1020/1250 - 767h/s
2x GBT 270 klokovi 1020/1250 - 623h/s

Kopam na dwarfu i dodao sam samo ono -a 3 u bat sve ostalo je klot.

Valja li ovo sve?

Hvala.

Za 280x prosjek je 450h/s, za 270 330h/s, sa konzervativnim klokovima.
Koju memoriju imaju Gigabyte i Msi?

nigde, sve je "ok". tako rade elpide na 280x

Ah dođavola :)

Inače kakva je potrošnja u odnosu na X11?

E sad probaj da posaljes 2 novcica da vidis dali ce da radi ;) Danima se dopisujem sa Jojatekok-om oko tog gui wallet-a.
Simplewallet mi je proradio.

pslao jutros pre nego sto sam posao na posao 3 XMR-a i uredno stigli sad ih vidim na bittrex

edit:
UPRAVO SAM POSLAO JOS 8 XMR-A , SAD CEKAM DA SE POJAVE NA BITTREX I KACIM SS...

ja imam neki stariji gui wallet i samo u njega u folder resources iskopiram novi wallet i bitmonerod i to kod mene tako sljaka vec 2 meseca ...
EDIT:

EVO POJAVILI SE U PENDING BALANCE
xmr.jpg

Poslednja izmena:
Aha cool... tnx.

Ps. Ima li neko uputstvo za duduke kako se podešava minerproxy?
Pratio sam instrukcije koje stižu u paketu ali bez uspeha.

Poslednja izmena:
sa minerproxy....ja dobijam manje...nego suv claymore....mada je to cupavo zbog promene diffa...

pslao jutros pre nego sto sam posao na posao 3 XMR-a i uredno stigli sad ih vidim na bittrex

edit:
UPRAVO SAM POSLAO JOS 8 XMR-A , SAD CEKAM DA SE POJAVE NA BITTREX I KACIM SS...

ja imam neki stariji gui wallet i samo u njega u folder resources iskopiram novi wallet i bitmonerod i to kod mene tako sljaka vec 2 meseca ...
EDIT:

EVO POJAVILI SE U PENDING BALANCE
Pogledajte prilog 148325

Cek, cek, cek... Koristis onaj gui wallet? Uspeo si da posaljes 8 novcica odjednom i nije ti zabo wallet? Meni zabada wallet na sve preko 1, bas me muci. Kazem ti, kuckam s likom koji je pravio walleg svaki dan i dajem mu feedback da bi popravio a nisam ni jedini s problemom. Ustvari, nisam ni znao da nekome radi kako treba.

Nazad
Vrh Dno