Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Ovaj novi radi?
Gui je cist krs za sada. Jedva ga nekako nateras da radi i onda vise ne mozes izvuci novcice iz njega :d
Jos mi nije jasno kako ovaj novcic ne propadne kad nema ni krsten wallet a da ne pricamo o nekom ozbiljnom razvoju.
Ja sam ovde samo jer je isplativ i to je sve.
Edit: Ne radi i dalje poslednji wallet.

Poslednja izmena:
Ne radi , Mige i Ja pokusavamo ali nema sanse.

Saj ovo ce da radi dok bude bilo za pivo i pljesku preko struje :)

sad sam probao moj wallet i :
2242.jpg

dali salje to nisam probao ali stize u njega :d

Monero [XMR] (CryptoNight)

Wallet je oduvek i radio, jedino sto nije gui. Barem ja nisam imao niti jedan problem, sem ako racunate to sto smara sto ne moze da se salju vece transakcije vec mora da se usitni.

Poslednja izmena:
Ja ne znam o cemu vi govorite, kako ne radi!? Wallet radi normalno samo sto je UI glup ali sve sinhronizuje normalno i salje i prima lovu.

st mu ovo dodje ? sinhronizuje lepo do zadnjeg bloka wallet radi beZ problema ali onda krene ovo neke transakcije ispod 0.1 u nedogled...da nije mozda onih 5 posto sto su isli nama da su osakatili ovim apdejtom ?untitled.jpg

imao sam to pa sam ugasio i upalio blockchain i sve normalno sinhronizovalo...to je od onog bloka prekjuce gde je bio napad

ja mislim da one sitne transakcije koje smo primali zbog koriscenja minerproxyja vise ne postoje ne stizu vise ....primam samo sto stigne sa poola

Od miner proxija ne stizu nikakve transakcije vec serovi na pool..

sta se desava sa dwrfom? ja sam poslednju isplatu imao 23.08. trenutno za isplatu imam preko 9 monera.

sta se desava sa dwrfom? ja sam poslednju isplatu imao 23.08. trenutno za isplatu imam preko 9 monera.
meni isplacuje redovno u wallet .... za sada ....

edit:
ja upravo poslao jedan monero na manjacnicu (za probu) i sve je proteklo regularno, samo jos i da stigne :d

Poslednja izmena:
Pa ne mora da bude bas tacno 10 , sacekaj jos par sati pa ce prebaciti ;)

Moze li sa dwarf-a na mintpal direktno a koristeci miner proxy pokusao sam adresa.id da ubacim u proxy ali dwarf ne prepoznaje workera,mnogo je ovo 0.1xmr fee preko novcanika po transakciji,svaki dan prebacujem po 1-1.5 xmr i pretvaram u drk

sada jos moram da cekam do 10 monera da prebaci na menjacnicu direktno divno :crash: ajde neko ko ima nvidiu neka pogleda brzinu na slici, nesto sam cackao oko podesavanja cisto da uporedimo da li je ok, ove padove zanemarite to je zbog slabog cpu.
750tiMONERO.jpg

To bi trebalo da je to, a mozes da instaliras, npr. process lasso, i da dodelis realtime prioritet ccmineru. Tako ces imati manje padova, a drugo, ne moras svaki put da to radis u klasicnom task manageru.

Moze li sa dwarf-a na mintpal direktno a koristeci miner proxy pokusao sam adresa.id da ubacim u proxy ali dwarf ne prepoznaje workera,mnogo je ovo 0.1xmr fee preko novcanika po transakciji,svaki dan prebacujem po 1-1.5 xmr i pretvaram u drk

U proxiju ubaciš adresu poola a u .bat fajlu umesto adrese poola staviš boldovanu adresu, takodje u .bat fajlu pod -u (user) treba da stoji adresa novčanika sa menjačnice+payment ID odvojeni tačkom (deposit addres.payment ID)...
Sa 6.1 (Clay..) minerom radi MinerProxy v0.72 što nam je tipitop poklonio :)

Instructions

- Enter proxy port, ex. 5555
- Enter pool addresses and pool port without stratum+tcp:// or http:// (ex. xmr1.crypto-pool.fr:3333) and restart proxy
- Enter Your Coin Addresses where DevFee coins will be payed
- Point your miner to MinerProxy
(ex. -o stratum+tcp://127.0.0.1:5555, if proxy is installed on localhost)

edit:
Šta mu ovo znači?
buf: {"id":1,"jsonrpc":"2.0","error":{"code":-1,"message":"exchange address valid only with payment-id"}}
Mislim, toliko znam Engleski ali ne znam razlog za ovu poruku kad je sve kako treba (wallet addres+paymentID odvojeno tačkom)...kad sklonim tačku dobijam istu poruku...

Poslednja izmena:
Ovaj novi radi?
Gui je cist krs za sada. Jedva ga nekako nateras da radi i onda vise ne mozes izvuci novcice iz njega :d
Jos mi nije jasno kako ovaj novcic ne propadne kad nema ni krsten wallet a da ne pricamo o nekom ozbiljnom razvoju.
Ja sam ovde samo jer je isplativ i to je sve.
Edit: Ne radi i dalje poslednji wallet.

zar bese ne vazi za monero da ima neku odlicni tehnologiju iza? da je valjda novcic kome je prakticno nemoguce uci u trag zbog mikrotransakcija? i sl?

zar bese ne vazi za monero da ima neku odlicni tehnologiju iza? da je valjda novcic kome je prakticno nemoguce uci u trag zbog mikrotransakcija? i sl?

To vazi za sve CN novcice, imas i mixing count da dodas kad placas pa onda izmesa ni Bog otac ne moze da ga ispetlja vise.

To bi trebalo da je to, a mozes da instaliras, npr. process lasso, i da dodelis realtime prioritet ccmineru. Tako ces imati manje padova, a drugo, ne moras svaki put da to radis u klasicnom task manageru.

zasto nece realtime opciju da ukljuc? samo high moze u task manageru dok radi da se salta da li mora realtime sa komandom fajlu da se zada pre starta? Ima malo poboljsanja na high vidi se odma

Kakva tehnologija kad svo vreme ne mogu da naprave krsten wallet?! Ok je on meni na papiru zvucao jos u startu ali im izvodjenje svega ne ide bas najbolje. Tada ga nisam kopao jer se kopao procesorom, posle ga nisam kopao jer nema wallet-a normalnog, sada ga kopam samo zbog isplativosti jer je sve drugo iole normalno u bunaru. ***.

edit:
Šta mu ovo znači?
buf: {"id":1,"jsonrpc":"2.0","error":{"code":-1,"message":"exchange address valid only with payment-id"}}
Mislim, toliko znam Engleski ali ne znam razlog za ovu poruku kad je sve kako treba (wallet addres+paymentID odvojeno tačkom)...kad sklonim tačku dobijam istu poruku...
Ima li neko ideju, predlog?

Nesto ne valja u drzavi Dwarfu.....od juche u 22:21 nemam vise nijedan share...a i prihod je tipa 0 bambija...

Nazad
Vrh Dno