D
Deleted member 9456
Guest
Kod mene proradilo pre pola sata, hvala bogu.
Teske reči...
A svi ostali posteni. Nije tema vlasnik firme, nego sama firma. Svi smo išli u maksi a znali smo ko je vlasnik. Koristimo šećer, kupujemo ulje i majonez... Nije bitno ko je vlasnik, retki su posteni, a i ako je posten i uspe, mora da se pokvari.
Neverovatno olako prelaze preko zahteva za raskid ugovora...Na zalost to mi govori da buducnost nije svetla...
I meni sve radi savršeno, da ne pogledam nekada ovu temu ne bih ni znao da postoje neki problemi. I naravno ne pišem ništa ovde..
Ovde preovladava "da komšiji crkne internet" (umesto krave), prvo od onih koji nisu imali mogućnost da uvedu, a sada i od korisnika koji imaju probleme, ono, kada meni ne radi nadam se da će propasti pa da niko nema.
Nije realno da sva uložena oprema ostane tek tako, neko će preuzeti, samo ne bih voleo da bude neki od postojećih velikih provajdera, tipa telekom, sbb itd. Ako mogu da biram voleo bih da to bude Telenor npr![]()
A možda se izvuku i sami :/
. Da li znas sta ovaj broj predstavlja - 80,960,710.49?
Imaju toliki dug, koji se iz dana u dan povecava, nemaju nove korisnike skoro dve godine a stari korisnici masovno odlaze.
!
Niko nikome ne zeli da mu "crkne krava", vi kojima radi predstavljate manjinu. Komsija kome je tek danas proradio net kad je pitao da li mnogo ljudi ima ove probleme dobio je odgovor DA. Rok za popravku je uvekA sta bi trebalo da radimo i pisemo mi korisnici koji nemaju problema? Mi možemo samo da se nadamo da se sve reši i da nam sve i dalje radi. Ne vidim sta drugo činiti.
Misliš da neko uopšte razmišlja o tome. U ovoj temi je stav skoro svih korisnika "Bitno je da net radi meni, i bitno je da radi sad". Skoro niko se ni ne trudi da gleda dalje od svog pojedinačnog dupeta, u sadašnjem trenutku. Taj odnos Targa prema poslovnim partnerima će biti osnovni razlog zašto će na kraju svi i da ostanu bez neta, pitanje je samo kad. Prebacivanje para na Nubu samo dodatno ubrzava ceo proces.
Pitanje za MarcusS-a. Posto imas igraonicu, da li znas da ako ti se nesto desi sa netom u petak popodne, korisnicka podrska na terenu moze tek u ponedeljak da ti pomogne jer ne radi petkom popodne, subotom i nedeljem? Da li je to normalno?
Moguće da misle, zašto da platimo kad ne moramo? Kad im zakon to dozvoljava? Kad 90% ljudi ne plaća TV pretplatu? Kad sila ljudi ne plaća infostan, prevoz, struju... Ne podržavam ih, ali verovatno ovako čekaju ishod, da vide ko će ih kupiti, šta će se dalje dešavati. Misliš li da čovek - firma koji su investirali milione u infrastrukturu ima problem da obezbedi te pare? Pretpostavljam da je onaj prenos potraživanja zakonski, da nije već bi neko reagovao. Tu naravno ispaštaju radnici i korisnici, među kojima sam i ja.Kako su tuđe pare sitne i nebitne. Kad već nije nikakav poseban novac, zašto su uopšte u blokadi? Pa valjda takav telekomunikacioni gigant može da skupi tu neku "siću" i namiri dobavljače. A ko zna koliko tek ima kredita i obaveza koji će tek da dođu na naplatu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari