Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nepamtim kada je zadnji put BTC skocio 4% za jedan dan ...

Pritom sada su LTC i DRK zeleni ...

Mozda sve u svemo mozda jesen dodje ranije nego sto smo ocekivali ;)

Nemoj da se radujes. Ovo je verovatno skok da se ljudi ponadaju malo pre nego sto padne opet i ubije im nadu ;)
Lako moze ispod 3$ pasti i ostati tu sledeca 2 meseca pre nego sto stvarno krene. Sada samo istresaju ljudima novcice iz dzepova. Videcemo uostalom. Bilo bi lepo da krene gore ali prerano je ovo, nije to ono sto cekamo. Ja sam sumnjicav.

Mislim da ce na 10-15 za neki dan i onda pad da pokupe jos jeftinih.

Gotivim studenta zali za dobrobit svih nas... Slozio bih se s tim :D

Neeeeee Nesicu, neeeeeee. Prodaj!

Ako hoce neko 0.6 BTCa(to mu dodje trenutno 63 ltca) za 26 000 dinara nek mi se javi na PM ..saljem posle uplate na tekuci u intesa banci

Poslednja izmena:
Lako moze ispod 3$ pasti i ostati tu sledeca 2 meseca pre nego sto stvarno krene. Sada samo istresaju ljudima novcice iz dzepova. Videcemo uostalom. Bilo bi lepo da krene gore ali prerano je ovo, nije to ono sto cekamo. Ja sam sumnjicav.
Mozda je ovih 2 meseca ispod 10$ bilo ono najgore. Ukazace nam se narednih par dana...

Sad se malo LTC pumpa sinoc je bilo vece DRK-a.
Kako cemo da kukamo sto nismo LTC kupovali za sve pare na 4-$

svi su na berzi ....zatisje na forumu :)

Hahaha sa BTC-e chata:

galic1987: i lost so much dinaros ;(

:d

postoji li neka aplikacija za komp pomocu koje se prate promene na vise menjacnica odjednom ?

ako bude ponora, a meni ovaj stepenicasti grafikon govori da najgore tek sledi, nadam se da će se zaustaviti na 420 $.

ako se ne zaustavi, može da bude svačega.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno