Meni stigao pre 10-ak dana uno, placen 8$ i nekih 200 din postarina. Samo sam isprobao blink primer i to radi. Za sada je ok, videcemo kasnije kad budem nesto konkretno radio.Kupovao neko Kineske kopije Arduina?
Gledao sam nesto tu da se malo "igram", a nano kod Kineza za neke bedne pare ima..jes da bi malo pricekao ali taman da razradim teoriju oko projekta...
Ili jednostavno da preskocim nano i uzmem mega![]()
Banka rezervis do 10% koje posle proknjizenja uplate (7-10 dana) vraca. Zato pri kupovini moras da imas nesto vise novca nego sto planiras da platis.
Na carini ce ti naplatiti pdv 20%, otvaranje paketa 100-300 dinara i carinu (ako predjes 50€ robe). Mozda ne platis nista, ali to je stvar srece... Sve ovo sa carine placas na ruke postaru kada ti donese paket.
Aham..Ali ne uzima neku proviziju?
Znaci ako Danas kupim nesto za 10e,a na racunu imam 15e..Oni mi skinu 11e..I recimo za 10dana mi vrate taj jedan evro..Tako da mi je na kraju stanje na racunu 5e?
Trebalo bi da ti naplate. Tako je po pravilima. Ali u praksi te sitne stvari ne diraju.Ja imam jedno pitanje, hoću da poručim pet nekih sitnica od različitih prodavaca. Te sitnice koštaju po jedan i po evra (neki kablovi i slično) da li će meni da naplate za svaku tu sitnicu to otvaranje paketa po trista dinara?
Ja ne znam za tvoju banku. U Banci Intesa je tako. Za svoju ces morati da pitas. Da, trebalo bi da ti ostanu 5 evra, tj nesto manje zbog kursne razlike.
Meni leglo ( intesa ) za 3 - 4 dana .Koliko se u proseku čeka da vam vrate novac kad se dispute završi u vašu korist uz full refund. Tamo piše do sedam dana ali evo to polako ističe a na računu još ništa nije uplaćeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari