Šta je novo?

LG Nexus 4

To je onaj poznati bag sa kamerom koji nikako da reše, meni se restart dešavao kada islikam više slika zaredom.
Ok hvala ;) Skoro sam ga uzeo, pa nisam bas upoznat sa svim bagovima. A to da uslika vise slika zaredom, verovatno je i to povezano, jer je danas slikano dosta slika u kratkom vremenskom periodu.

Bug br.2 - U dzepu mi se istiska 200 puta u roku od jedne-dve sekunde. Na moru mi se jednom otkljucao telefon i sam promenio vreme i datum, aktivirao internet, otvorio nekoliko aplikacija i pozvao nasumicno iskucan broj! Sva sreca nije mi napravio trosak. Nema sanse da sam ja to u dzepu slucajno sam uradio.

Bug br.3 - "Mute" se aktivira u 70% slucajeva kada primim poziv.

Znaci ovo je sve pocelo da se desava u poslednjih 2-3 meseca. Ne znam sta mu je?

Poslednja izmena:
@Zli bokser
To što se otključa u dzepu hoće da se desi ako koristiš touch2wake.

da se uclanim u klub, i mene zeza power dugme :mad: pa sam instaliro Power Button to Volume Button

Poslednja izmena:
nemoguće ja da se svima ovo dešava i da je hardverski problem u pitanju, jednostavno je neverovatno.. ajde nek se javi još neko ko nikad nije radio update na 4.4.3. ili 4.4.4. a da ima isti problem, baš me sad zanima

Jel probao neko ko ima takvu opciju da slika sa power dugmetom, da li i tad zeza?

Prekjuce sam popizdio zbog power dugmeta i tako ga krvnicki stisnuo i od tad radi kao prvog dana savrseno

Dajte link za tu apk sto menja vol za power button :)

Prekjuce sam popizdio zbog power dugmeta i tako ga krvnicki stisnuo i od tad radi kao prvog dana savrseno

Evo i ja probao sad. Nije baš ko prvog dana ali jeste bolje. :D

EDIT: Mnogo bolje. Što krvničkije stiskam, sve bolje radi. Ko kaže da bes nije produktivan?

Ljudi, stavljajte ovaj metod u prvi post, faq, širite internetom, otvarajte ljudima oči.. :D

Poslednja izmena:
Ja ne videh igde da se žale ljudi na power button, samo ovde :D

@corvus
Vise ni ja nisam pametan ali sad radi kao prvog dana.

@sasa95
Meni radi savrseno poslije krvnickog stiskanja. Evo i danas citavi dan ga koristim i sve je super.

I mene od kada sam updateovao purity 4.4.4 r2, zeza power dugme. Desi se nekad kad pritisnem power dugme, da se kao ugasi/upali ekran (ono zatrepne). Sumnjam da je hardwareski problem preko noci :)

Meni na 4.4.4 CM 11.2 radi dugme odlicno, mada sve manje i manje ga stiskam da me ne zadesi taj bed.

Kako se ovih dana zalite na power dugme, extra sam obratio paznju pri otkljucavanju i zakljucavanju fona i sve extra.
Ni jednom nije zakazao ili slicno.
Inace latest purity i helscore, treca revizija moba mislim, ona prije onih izbocina na ledima kod zvucnika.

Meni pocela pucati mreza na 4.4.4 , citao sam da je neko isti problem imao, ali ne mogu naci stoga cu pitati zna li neko kako da sredim to?

Opasno sam se zainteresovao za G3, a opet jako sam zadovoljan sa N4. U problemu sam. :D

A ti tetra kao da si vec zaboravio kakvu si podrsku imao na proslom lg g2 fonu.
Ja cekam da vidim kakav ce biti sledeci nexus pa tek onda cu razmatrati upgrade.

Do juče je bila akcija u VIPu sa 40% sniženjem G3 je bio 23400 din iz paket od 2000 din. To je bila super ponuda. Ali, ipak sam ostao veran N4. Do daljnjeg :)

Nazad
Vrh Dno