Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Tiptop, da li MinerProxy radi na minergate-u?

Ako imaš želje i vremena, ako ne, nema veze. Ionako si već dovoljno pomogao. :wave:

Idem uskoro na more, pa mozda kad se vratim.. ako do tad CN bude jos u zivotu :p

A-ha, zato si i ugasio test stranicu sa podacima o CN novčićima. :D

Meni nije jasno kako moze neko da digne ovoliko taktove, kolike su tu temperature? ovo 32 stepena nije istina jedino ako je na azotu

sa bitcointalk foruma iz jula meseca post:
edit1: Powercolor 270X - 400h/s - 1175/1500/1093mV - v4.2 win 8.1

moje dve Powercolor 270X zajedno daju 400H/s - 1060/1250/1163mV - v4.0 win7

da li je moguce da toliko usporavaju zbog windowsa 7? a ni napon ne mogu da resim da spustim :S:

uh to je baš malo. win 7 nije problem. kod mene na 1000/1250 oko 312 na 4.0 mineru.
jesi li stavio drajvere 13.12, i miner za njih?

drajveri su 14.4 sa binovima od 14.6 i samo ovaj algoritam zeza u ostalim je sve po defaultu, a kakve minere spominjes?
probao sam malopre sa 4.2 minerom prvi put sam primetio da spominje nesto na pocetku neki warning:
linking two moddules bla bla barrier target dropped
ako ovo ista znaci rade 3 karte zajedno mada ista brzina sto se PC 270x karti tice kao kada rade samo one. U odnosu na 4.0 za niansu brzi rezultati neznatno

Evo ovde ima nesto o tome nista ne razumem nazalost
http://stackoverflow.com/questions/...nking-two-modules-of-different-target-triples

Poslednja izmena:
ovo je x11, jel ti vidiš u kojoj si temi? :D
binovi su za sgminer ne za drajvere

instaliraj 13.12 drajvere i skini miner za 13.12. imaš link za sve verzije minera u bitcointalk claymorovoj temi

to je generalni problem sto se tice tih drajvera 14.6 ni ne secam se vise tacno nije moglo da se oc ili slicno tako da nema to veze samo sa sgminerom ;) zato i ovo zezanje sa 14.4 i ubrzavanjem u sgmineru no nije vazno uglavnom zbog drugih algoritama nisam presao na 14.6. U sekciji za download Clayovog programa stoji 13.12 i 14.6 drajveri i to je jedino sto sam primetio da moze da bude problem posto koristim 14.4. Ostaje mi jedino da probam sa 13.12 posto ovi 14.6 nisu upotrebljivi. Javicu sta sam uradio

nego kako vam rade poolovi? dwarf je nešto počeo da zeza i da me krati, prebacio se na fr i 2-2.1 xmr sa 2600 khs za 24h... jel ima neki bolji? jel neko na dwarfu, jel se vratio na staro?

nego kako vam rade poolovi? dwarf je nešto počeo da zeza i da me krati, prebacio se na fr i 2-2.1 xmr sa 2600 khs za 24h... jel ima neki bolji? jel neko na dwarfu, jel se vratio na staro?

To je to, svi kradu. Dwarf je poceo da krade kad je dobio mrezu.

Ne lupetajte ovde razbija kako radi :
moria.dwarfpool.com:8050

kopam uporedo na fr sa nvidiom i dwarfu sa radeonima, fr mi se cini nikad bolje nije davao dwarf onako moguce da malo kraduckaju. Uspeo sam sa 13.12 drajverima da ubrzam 3 karte sa 500 na 842h/s :) temp se povecala za 7-8 stepeni i sada je oko 60stepeni. Vojkane koliko je kod tebe temperatura na tim vrednostima sto si spomenuo?

Poslednja izmena:
da bio sam u toku, ne krade se nego uzima 5% claymore za svoj closeminer, ja dobijam oko 12 komada sa 12 kh/s sto je negde u redu, ne bunim se :)

@shaolin tako negde kao kod tebe, 60ak c na 1.1v. nije za poređenje jer ovde karte same rade regulaciju temperature odnosno obrtaja pa zavisi od biosa do biosa.

ja sam isto na 6.1... apple daj neke brojke za dwarf, hash, zarada, miner...?

@Vojkan to je onda tu negde kod mene 60C na 1.163 46% posto ventovi zakljucani, verovatno kad bi uspeo nekako da smanjim voltazu dobio bi jos koji stepen nizu temp. Stavio sam na jednu kartu bios sa PC 270 dva stepena je niza temp. mada to zavisi od mnogo faktora tako da ne verujem da je bios pomogao
Da li je ovaj 6.1 nesto brzi u odnosu na 4.0?

Poslednja izmena:
na 270 kartama i nije baš, par hs. na 280(x) 30ak hs po kartici.

845 h/s pokazuje u konzoli 4.0v

Status DWARF pool EREBOR
13 Aug, 14:33 Current time
13 Aug, 14:31 Last seen
0.74 khs Current approx.speed
0.70040000 XMR
0.00240000 BTC
1.318800 USD Next 24h earning
very approximated
diff = 1252378023.00

Poslednja izmena:
Super radi dwarf, ne krati nista. Sinoc je imao malih problema, nije radio neko vreme, mozda zato imate manje. Ja sam zadovoljan za sada.

pustio sam na moria server pa ćemo da vidimo
evo kako je počeo da zeza pre neki dan, grafik mojih šerova

WE7cca2.png

ljudi svi mineri na ovom linku https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.0 su zarazeni kako prijavljje avast moze li neko na brzinu da da predlog miner-bat-pool imam 280x asus win 8.1 13.12 drv
..prvi put sam u ovome.citao sve i svasta u ovoj temi i ostao zbunjen ni nalik scrypt,scrypt-n ,x 11 kopanju

pustio sam na moria server pa ćemo da vidimo
evo kako je počeo da zeza pre neki dan, grafik mojih šerova

WE7cca2.png

dwarf mi odgovara iskljucivo zbog prijavljivanja greske na mineru.. znaci ne moram da ustajem usred noci i gledam da li se nesto zaglavilo ali ako imate nesto boljeeeeee i pametnije slobodno mi otvorite oci

Untitled.png

ljudi svi mineri na ovom linku https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.0 su zarazeni kako prijavljje avast moze li neko na brzinu da da predlog miner-bat-pool imam 280x asus win 8.1 13.12 drv
..prvi put sam u ovome.citao sve i svasta u ovoj temi i ostao zbunjen ni nalik scrypt,scrypt-n ,x 11 kopanju

ti bi još i da biraš minere :d
ugasi avast

dwarf mi odgovara iskljucivo zbog prijavljivanja greske na mineru.. znaci ne moram da ustajem usred noci i gledam da li se nesto zaglavilo ali ako imate nesto boljeeeeee i pametnije slobodno mi otvorite oci
izgleda da je opet ok sudeći po prva 4h :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno