Šta je novo?

LG Nexus 4

Ma to Google video da se z@jebao, da niko nece da menja N4 jer je jos uvek dobar, pa resili sofverski da nam naprave problem da predjemo na N5...hahahaha....

Kod sw problema trebalo bi da se problem ispoljava tako sto se ponekad(ne svaki put) jedan pritisak ponasa kao dva pritiska na pw dugme, jel kod vecine tako ?

Kod sw problema trebalo bi da se problem ispoljava tako sto se ponekad(ne svaki put) jedan pritisak ponasa kao dva pritiska na pw dugme, jel kod vecine tako ?
Meni i dupli klik i da ponekad nece da klikne.

***, tako uvek biva sa top modelima telefona, sw pokusavaju da im skrate vek, hd2 je bio jako dugovecan model, ovaj N4 ima sve predispozicije da postane isto to, videcemo, verujem da ce google srediti ovaj problem.

Ja mislim da ce da ispeglaju to.

Da se upišem i ja u klub... I mene je počelo da zeza dugme u poslednjih 5-6 dana.

Kolko vas ima prosto da čovek poželi da i njega počne da zeza dugme

Imas li instaliran xposed modul neki ? On zna da brljavi

Па онда није ништа чудно што неће на арт.

moraš da obrišeš xposed framework da bi radio art

Uhhh, sve mi je sredjeno i namjesteno... Mogu li kako da sacuvam podesavanja?

Kakva podešavanja?

imaš u framework installeru opciju uninstall

Jel imao neko sledeci bug sa kamerom.... Kada se slika, telefon se restartuje, a nekad pocne da slika jednu za drugom kao burst mod ? Nije rutovan, sve stock.

Jel imao neko sledeci bug sa kamerom.... Kada se slika, telefon se restartuje, a nekad pocne da slika jednu za drugom kao burst mod ? Nije rutovan, sve stock.
To je onaj poznati bag sa kamerom koji nikako da reše, meni se restart dešavao kada islikam više slika zaredom.

^ Ali ovo da okida više slika zaredom nije poznat bag. Prvi put čujem za to.

Kako ste me istraumirali s tim dugmetom :)

Dva komada, oba rade kao prvog dana. Puj, puj, da kucnem o drvo :D

To je onaj poznati bag sa kamerom koji nikako da reše, meni se restart dešavao kada islikam više slika zaredom.

Dva puta restart, nije mi se desilo da okine više puta.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno