Šta je novo?

LG G3

uh pa sa 720p lagano bi izvlačio 10h SOT-a. to nije loše imati u šteku kada se ide na neko dugačko putovanje

Poslednja izmena:
ma i qHD daje sasvim solidan prikaz zar ne. gotivno ako se prijaviš u survivor recimo.

to ti najbolje znaš pošto je furaš na svojoj bednoj s2 :)

Poslednja izmena:
Pri kraju bas ubija mada ga ne crpim nesto al opet
ezytyzu9.jpg

Kako ovaj dasa dobi 469 dpi, kad je full hd na 5,5 in oko 400 dpi? Bezveze ako sve od lg ne radi.... uzmi G2 onda i rešen problem

Kako ovaj dasa dobi 469 dpi, kad je full hd na 5,5 in oko 400 dpi? Bezveze ako sve od lg ne radi.... uzmi G2 onda i rešen problem

Mešaš ppi i dpi. Ovaj drugi možeš da menjaš i da staviš koliko hoćeš, stock je 640 dpi, a quad hd na 5.5'' ima 534 ppi.

Ukoliko se smanji rezolucija na Full HD, a ostavi dpi na 640 radiće sve aplikacije bez ikakvog problema

to ti najbolje znaš pošto je furaš na svojoj bednoj s2 :)

qHD je 540x960. Galaxy S2 ima 480x800 (WVGA) rezoluciju. Sto mu dodje 217 ppi na pentile matrici, sto je manje ostro od 720p IPS ekrana od 5.5 incha.

Poslednja izmena:
^ nije pentile S2 nego rgb, da je pentile sa 217ppi to bi bas bio problem.

[YOUTUBE]ZFjJr4wvk9c[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
prilična razlika bogami. što u količini svetlu što u drmusanju

Druze mislio je na video snimak. Smanjivanjem softwareske rezolucije ekrana nikako ne mozes dobiti jace osvetljenje samog jer je to hardware...

Bogme telefonski razgovori deru bateriju kao ekran - screen 2h 30m, phone calls 2h 31m, a evo ss:
qetamy2u.jpg

he3u7yne.jpg

Bas cudno za snap 801, posto sam ja na G2 pricao i pricao i pricao ihaj. trebalo bi da je jos stedljiviji za pozive 801 od 800 verzije.

mislim da to zavisi od kvaliteta mreže. npr meni na n5 ista stvar, 1h razgovora slobodno možeš da prebaciš u 1h manje sot-a

Poslednja izmena:
Moguce da je do toga jer mi mreza varira izmedju full signala na edge do 1-4 crtice hsdpa. Sada ide na punjenje, a evo kako smo zavrsili dan(ovaj update definitivno doneo poboljsanja):
6yqybyqe.jpg

uqyga5y4.jpg

e8use2uq.jpg

Možda bi trebalo da se pripazi pri kupovini 3/32 verzije i proveri RAM pre nego što se daju pare, zbog ovoga.
Nekoliko ljudi je prijavilo da su dobili 2 GB rama sa 32 GB store

Ja sam proverio moj i ima 3GB :)
Cool! Nije to česta pojava ali ipak se desilo na nekoliko mesta pa treba obratiti pažnju.

Nego mogu li vlasnici/korisnici G3 da napisu sada po neki utisak nakon sto ste ga koristili neko vreme kao "daily driver" i posle ovih par update-ova? Uključujući vidljivost ekrana napolju/unutra, zagrevanje, lag, baterija ....

Jedina stvar koja je meni smetala je povremeno mini seckanje prilikom najprostijih radnji ala ulazak u meni i skrolovanje levo desno...
To sinoc reshih instaliranjem nova launchera. Nova mi je ama bash svaki telefon preporodila...

Jedino me sad nervira shto nemam onaj "G" screen zbog LG healtha a to izgleda sad ne mogu da vratim, ili bar ne znam kako...??

Shto se ostalih stvari tice, zaista sam zadovoljan telefonom, kako tom cuvenom vidljivoshcu na suncu tako i ostalim aspektima...
:wave:

Cool! Nije to česta pojava ali ipak se desilo na nekoliko mesta pa treba obratiti pažnju.

Nego mogu li vlasnici/korisnici G3 da napisu sada po neki utisak nakon sto ste ga koristili neko vreme kao "daily driver" i posle ovih par update-ova? Uključujući vidljivost ekrana napolju/unutra, zagrevanje, lag, baterija ....
Kao sto sam rekao slabija je vidljivost od iphone na suncu i to update ne moze da promeni - 100% ce uvek biti max nits, ali to ne znaci da je los na suncu - jedino ako bas sunce bljesti pod odredjenim uglom moze zbog refleksije biti malo teze vidljiv. Ono sto mi se cini je da svetlost ekrana se sada podesava ravnomerno (pre je ispod 80 se nenormalno smanjila odjednom). Baterija takodje mnogo bolje drzi. Potvrdjujem za razna seckanja u ovom launcheru sto je default, a i u nekim aplikacijama prilikom brzog skrolanja, kao kod facebook ili instagram, mada to jedino fluidno radi na ios uredjajima - desava se i kod note 3 i htc one m8 ista stvar a i ostalim android telefonima.

Jedino me sad nervira shto nemam onaj "G" screen zbog LG healtha a to izgleda sad ne mogu da vratim, ili bar ne znam kako...??

LG aplikacije zahtevaju LG launcher da bi mogao da ih postavis kao widget. Tako je i kod Samsunga, HTC-a, Sony-a itd itd ;)

Uzeh danas ... Dodjem kuci, prikacim na usb da odradim update, uradim update i instalira mi brdo nekih francuskih aplikacija i neke vodafon . Ima li neko iskustva sa ovim problemom, telefon je iz vip-a, otkljucan kodom?

:D Nasao sam tvoj odgovor u g2 temi :) Hvala Daco, probacu nocas, ludim od ovih appova a vecina ne moze da se obrise.

<model>LGD855</model>
<suffix>A6HUWH</suffix>

Madjar, beli ... Ne znam koji mu je djavo pa mi ubaci ove gluposti . Ne znam da li da probam na osmici da odradim back to stock ...

Poslednja izmena:
Vrh Dno