Inače ljudi, ostalo je devet majica, neko nije uzeo a platio, neko nije platio, neko je možda i platio a nije mi poslao uplatnicu pa ga nisam upisao, jer mi online banking kod nekih uplata ostaje nejasan, itd.
Osvežena tabela sa uplatama https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nd2jE0CzPV4F-fr9GQL0BNxyHQ8wykZqkvjK7qMru4g/edit#gid=0
Da ***, kud li srlja ovaj svet :thumbsdown:
...nego posto sam ja jedna vrlo pragmaticna osoba, a opet imo sam vremena da odvrcem film unazad moram nesto da vas pitam - jel bre jel se secate kad me pitala jesam li ja tu glavni na paradi? ....secate, dobro a jel se secate da sam joj odgovorio - skoro pa sam najglavniji a od mene je glavniji samo onaj tamo kod rostilja sa gospodskom bradicom? ...secate se - e pa sad ja vas lepo pitam jel tacno da zene vole uspesne, visokopozicionirane muskarce? Tacno je Naravno. Eeeee tu je catch - jel se secate da je upravo kad je ona otisla, odjednom KAO FOL kovacm otiso na cesmu? ...I dugo se nije vraco. Bem mu misa I logici al ima tu nesto
Inače ljudi, ostalo je devet majica, neko nije uzeo a platio, neko nije platio, neko je možda i platio a nije mi poslao uplatnicu pa ga nisam upisao, jer mi online banking kod nekih uplata ostaje nejasan, itd.
Igore, jesi li postigao dogovor sa Pecom da ti bude vraćen stari nick i da se spoje postovi sa 4 naloga u jedan![]()
Sto ga bockas u oko ? :d
@kovacm
S pbzirom da sam sasvim nesrecno propustio rostilj, definitivno sam raspolozen za kotlic. Treba videti koliko ljudi jos zaista zeli doci pa da se organizujemo, jos pogotovu sto je u slankamenu.
Ti i tvoja transparentna Excel tabla ste napravili zaveru da ne mogu da se upišem......ccccccc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari