Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Ne serrrriiiii?! :( ...s njim je mesto sa mnom delila I onaj tvoj cili kecap? ...eto sta su ti zene :lupko:

Ni baqtu poštenu i nevinu u današnje vreme ne možeš naći....

Da ***, kud li srlja ovaj svet :thumbsdown:

...nego posto sam ja jedna vrlo pragmaticna osoba, a opet imo sam vremena da odvrcem film unazad moram nesto da vas pitam - jel bre jel se secate kad me pitala jesam li ja tu glavni na paradi? ....secate, dobro a jel se secate da sam joj odgovorio - skoro pa sam najglavniji a od mene je glavniji samo onaj tamo kod rostilja sa gospodskom bradicom? ...secate se - e pa sad ja vas lepo pitam jel tacno da zene vole uspesne, visokopozicionirane muskarce? Tacno je Naravno. Eeeee tu je catch - jel se secate da je upravo kad je ona otisla, odjednom KAO FOL kovacm otiso na cesmu? ...I dugo se nije vraco. Bem mu misa I logici al ima tu nesto

Ti si bio Prvi Potnajglavniji tamo a to nije titula koju bi žene olako odbacile. Mada....to što kažeš za Milana...na njemu je da se sad pravda...

Da, kao sad da gledam - Dj. mu cerupa bradu I ponavlja "osh jos nekad na cesmu,a?"
...a on se vadi "ma pusti marxa on to sve izmislja..."

Al dzaba mu, tako mu I treba :p

Inače ljudi, ostalo je devet majica, neko nije uzeo a platio, neko nije platio, neko je možda i platio a nije mi poslao uplatnicu pa ga nisam upisao, jer mi online banking kod nekih uplata ostaje nejasan, itd.

Osvežena tabela sa uplatama https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nd2jE0CzPV4F-fr9GQL0BNxyHQ8wykZqkvjK7qMru4g/edit#gid=0

Kako ćemo regulisati preuzimanje, da li ti je cimanje da ih šalješ nekim kurirom? Nije žurba što se mene tiče.

Moguce, mozda nju u stvari kod muskih privlace obline a kovac je tu tanak?!

Muškarac bez stomaka, kao mercedes bez znaka! :)

Ja placam danas, najkasnije sutra ujutru. Haos na poslu nisam stigo ovih dana

Da ***, kud li srlja ovaj svet :thumbsdown:

...nego posto sam ja jedna vrlo pragmaticna osoba, a opet imo sam vremena da odvrcem film unazad moram nesto da vas pitam - jel bre jel se secate kad me pitala jesam li ja tu glavni na paradi? ....secate, dobro a jel se secate da sam joj odgovorio - skoro pa sam najglavniji a od mene je glavniji samo onaj tamo kod rostilja sa gospodskom bradicom? ...secate se - e pa sad ja vas lepo pitam jel tacno da zene vole uspesne, visokopozicionirane muskarce? Tacno je Naravno. Eeeee tu je catch - jel se secate da je upravo kad je ona otisla, odjednom KAO FOL kovacm otiso na cesmu? ...I dugo se nije vraco. Bem mu misa I logici al ima tu nesto

hahahaha :D :D - da... vidis da sam i majicu u jednom trenutku skinuo! :d

samo da kazem da je stvarno bilo odlicno druzenje!
hvala puno Gizmo na cimanju i organizovanju celog dogadjaja!
smith sledeci put ranije izvadi dice-less board game :)
pixell hvala sto si me izvukao oko žara koji sam prethodno uspeo totalno da userem! :)
Ghost'n'goblins koji je igoritza spominjao link - kako si prosao na basketu? :D
...

i dok je stvar jos uvek vruca, predlozio bih da za nekih mesec dana organizujemo kotlić kod mene u slankamenackim vinogradima:

https://www.google.com/maps/dir/Bel...53:0xcd078b54ddd4f2ae!2m2!1d20.183333!2d45.15 (na pola puta izmedju NS i BG)

totalna divljina :) nema struje, voda se izvlaci na cekrk iz bunara... ali je zato mir i tisina, divna priroda, vazduh cist... idealno mesto za okupljanje i kotlic :)

mogla bi da bude prva ili druga nedelja septembra sa pocetkom u 8h ujutru!

sta mislite?

Prilozi

• photo copy.jpg
    photo copy.jpg
    486.6 KB · Pregleda: 280
Poslednja izmena:
Zdravo drugari, samo da potvrdim da je sve bilo super, samo zamerka ostalim članovima što nisu došli, zar je moguće da od ovolikog foruma nas bude samo 15

Sad videh poziv za kotlić, ja sam za, na mene uvek možete da računate :d, kad je bilo kakvo druženje u pitanju

Poslednja izmena:
Inače ljudi, ostalo je devet majica, neko nije uzeo a platio, neko nije platio, neko je možda i platio a nije mi poslao uplatnicu pa ga nisam upisao, jer mi online banking kod nekih uplata ostaje nejasan, itd.

Majice su kod tebe? Meni nije hitno, mogu da obavezem nekog ortaka/ortakinju da dodje do tebe da je pokupi.
Mada, bolje ti je da dodjes za Bec....:)

Ja sam za Kotlic :)

kovacm, kako sam prosao - odem, ubodem se 5-6 puta u ruke sa iglom da smirim umor i anksioznost, overim 20ak trojki, pobedim 8 basketa zaredom, 2 izgubljena, 10 total, dodjem kuci i umrem, i onda u kafanu sinoc :) Nama IT ljudima bi bilo sasvim fer da bog produzi dan na 36 sati majke mi :) Ustadoh jutros, 4ta kafa i jos ne mogu da se sabiram da radim :\

Na konto celog rostilja - forum dobija sasvim drugaciju perspektivu kad ljude vidis uzivo. Nekako je sve bilo i dalje Benchmark, nije bilo puno offtopic-a :D a razmene se veoma interesantne price medju ljudima. kovacm i smith riznice informacija sto raznih sto zanimljivih :) Niko da spomene Special guest appearance Bahatog ? :d

Poslednja izmena:
Igore, jesi li postigao dogovor sa Pecom da ti bude vraćen stari nick i da se spoje postovi sa 4 naloga u jedan :D

Svaka čast na okupljanju. Jako mi je krivo što je termin pao u vikend kada ja nikako nisam mogao da dođem.
Nadam se da će sledećeg puta biti bolje.

@kovacm
S pbzirom da sam sasvim nesrecno propustio rostilj, definitivno sam raspolozen za kotlic. Treba videti koliko ljudi jos zaista zeli doci pa da se organizujemo, jos pogotovu sto je u slankamenu.

GIZMO, rekoh ti da nam prvo pošalješ RAW slike da se malo sredimo.
Ovako izgleda da je ovo bio skup trudnica pobeglih sa GAK kojima eksperimentalno daju testosteron :d. (kad je marxista rekao da imamo mister pivskog stomaka :d). I gde me uslika na pola-proždranog ćevapa??? :zgran:
I sto ste slikali ovog Aliju Sirotanca :D, došao tu da nas ometa sa nekim sekirama, bicycleovima i nekim fuš Msi grafičkim koje je prodavao ranije :).

Sve u svemu, lepo druženje, krivo mi što mi trebalo toliko da vas nađem.
Mogli bi opet, nekad.

@Peca
Smith i ja ćemo te gnjaviti za veći inbox :)

Do sledećeg susreta, pozdrav od mene iz Smog grada

video sam kad me je slikala jedna od onih deovojaka sa klupe, znao sam da cu se naci u galeriji :D

@kovacm
S pbzirom da sam sasvim nesrecno propustio rostilj, definitivno sam raspolozen za kotlic. Treba videti koliko ljudi jos zaista zeli doci pa da se organizujemo, jos pogotovu sto je u slankamenu.

evo napravio sam novi sheet (u staroj tabeli - da ostanu "istorijski" podaci naših okupljanja ;)) za kotlić:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18XkfTZbtPWEleSsw-i2PRb35belB3jbSWQOR_fo2YZA

pa da krenemo polako da vidimo ko je sve zainteresovan... :)

Lepa su ova okupljanja, zaista je šteta što u to vreme nisam u Srbiji ali ako se nekad poklopi sa mojim rasporedom dolaska u Srbiju, rado bih došao.

Da li će ovo letnje okupljanje od sada postati tradicionalno (bilo je i prošle godine ako se sećam dobro) i hoće li biti dvaput godišnje kao sada, ili je ovaj drugi put sada samo izuzetak ?

Inače, lepo je što je kovacm stavio u tabeli da li je neko vegetarijanac ili ne i one druge strari. Ima samo grešaka u kucanju nekih, ali dobro. :)

@kosta10 mozes slobodno ispraviti greske u tabeli :)

@smith_bre evo upisao sam te u tabelu ;)

Nazad
Vrh Dno