Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Treba da idem na malo duzi put za nekoliko dana, pa mi treba neka app koja ce da zapamti rutu kojom sam išao. Postoji li tako nesto ili mozda iGo ima tu opciju?

1) probaj prvo da deinstaliraš apdejtove pa onda convert

2) jednostavno obrišeš aplikaciju i skineš je sa play store. Tada je u startu user app.

1) probaj prvo da deinstaliraš apdejtove pa onda convert

2) jednostavno obrišeš aplikaciju i skineš je sa play store. Tada je u startu user app.
Ово друго сам и одрадио, него ми је било чудно што неће.

Па тако је кад купиш телефон у Теленору...

A da to su oni za dinar telefoni... Ili jel stavljaju i u ove jace? Nije dosta sto ovi ostali stavljaju bloat nego i operateri ga jos natrpaju

Не знам за јаче, буразер на zte blade g има све те глупости...

Dizer je na skoro svim telenorovim fonovima sistemska. A Fb je na nekim, to zavisi do fona samog. Npr na mom HTC-u kada sam ga kupio fb je bio sistemska aplikacija.

Vidim treba API Key za Wunderground, za njihovu app ne treba, ali za ostale apps tipa Chronus i druge koje koriste njihovo vreme. Čemu ovo?

Sto je dobra ova nova opcija na Textri - lock mode quick reply. Mnogo ljepse izgleda i lakse je za koriscenje.

AIK banka izbacila Android aplikaciju.

Koja je logika da trebam karticu da skinem nešto što je besplatno? Ima li neki način da se zaobiđe ova glupost na storu?

dy2upeqe.jpg

Јеси пробао са неким VPN-ом? Tunnel Bear нпр.

Едит:
Нисам одмах сконтао да је серија, чини ми се да за то нема помоћи него мора картица.

Poslednja izmena:
Koja je logika da trebam karticu da skinem nešto što je besplatno? Ima li neki način da se zaobiđe ova glupost na storu?

Pa kako misliš da kupiš nešto ako nemaš para na kartici? Neće ti ništa skinuti, samo moraš da imaš karticu. Ne može da se zaobidje.

Pa ako se skidanje besplatnog podrazumijeva pod kupovinom onda ima logike. Koliko ja vidim najveći problem je što ja u Austriji pokušavam skinuti nešto pa mi on traži da preko kartice potvrdim odakle sam što opet i ima neke logike, ali opet bespotrebno jer ako je besplatno besplatno je.
PS Nema veze. Nemam sad karticu kod sebe pa cu kad dodjem u Bosnu gledat da riješim ovo.

Poslednja izmena:
Pa ako se skidanje besplatnog podrazumijeva pod kupovinom onda ima logike. Koliko ja vidim najveći problem je što ja u Austriji pokušavam skinuti nešto pa mi on traži da preko kartice potvrdim odakle sam što opet i ima neke logike, ali opet bespotrebno jer ako je besplatno besplatno je.
PS Nema veze. Nemam sad karticu kod sebe pa cu kad dodjem u Bosnu gledat da riješim ovo.

Zato što se npr pre plaćalo i onda treba ti kartica, da bi kupio. Sad isto kupuješ samo što "plaćaš" 0.00€... Ma to je očas posla da izvadiš karticu, uplati 5€ mislim da je to najmanje, pa kupiš usput nešto zanimljivo ili čuvaš za popuste, pa kupiš mnogo više za 5€.

Vrh Dno