Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

47mr7jYTroxQMwdKoPQuJoc9Vs9S9qCUAL6Ek4qyNFWJdqgBZRn4RYY2QjQfqEMJZVWPscupSgaqmUn1dpdUTC4fQsu3yjN
snaga na .fr pulu je oko 29Khash, to je kontam ona standardna fee adresa

43s6EqN1qPGDVBrEUPdaUEhxeJgNgF9SagHDgq6ADKLyZfq7h4zoQgQNq5tvFtCkvMcs9RHJZKv6wRcPQoXPvwiC2ZdubEm
snaga oko 9.5Khash, to je verovatno ova nova.

ukucah ovu poslednju je i u .com i tamo je oko 10khash\

kakav lopov, ne verujem

ps ako kopipejstujete adrese iz postova na benchu obratite paznju da se napravi razmak na pola adrese, pa moze da zbuni to, obrishite ga posle paste-a.

pps sa 4.0 verzijom, prijavljuje samo ovu drugu, stabdardnu fee adresu kao i moju adresu, a sa 6.1, obe fee adrese i dva puta moju adresu.

Poslednja izmena:
ima i ova sto je toogood prijavio
41yKL4ZptU9Qw2LBJ97DR5UJ8zCrT72tSaUG5PGnGdmNG1vnMUWGdZ57kaKuma5or9Jo8cHEvE8zuBt1Cx5CXNRuADjnggr
proverio sam ima je na svim poolovima.. na .fr je 25khash, na .com je 22khash/s

mozda ima jos neka koju nismo otkrili
sta tebi prijavljje ovaj proxy test?

Poslednja izmena:
ima i ova sto je toogood prijavio
41yKL4ZptU9Qw2LBJ97DR5UJ8zCrT72tSaUG5PGnGdmNG1vnMUWGdZ57kaKuma5or9Jo8cHEvE8zuBt1Cx5CXNRuADjnggr
proverio sam ima je na svim poolovima.. na .fr je 25khash, na .com je 22khash/s

mozda ima jos neka koju nismo otkrili
sta tebi prijavljje ovaj proxy test?

probah na prvom majning rigu, i izbacio mi je moju i tu adresu samo.

probah i rig jedan na drugoj lokaciji, isto izbaci kao ovo gore.

i jedan rig na trecoj lokaciji i isto je.

e sada, ono shto iam razlike je shto je na mom kucnom kompu gde je izbacio moju adresu dva puta i one druge dve adrese, 14.6 drajver odnosno ta verziaj 6.1 majnera

a po majning rigovima su mi svuda 13.12 verzije kako drajvera taka i majnera.
tako da, lik ima uvid lepo koliko ko koje drajvere/verzije majnera koristi :D

lepo ubaci sve ove adrese u blokadu, pa da damo shansu 6.1 majneru da radi punom parom.

Poslednja izmena:
Mozda ubacio clay 10tak adresa, mora da pravi wallet za svaku posebno, malo bi mu teze bilo da ih generise kao na btc

Eto još jednog razloga da se sjatimo večeras u 20h. Svi lepo prijavite Vlax-u adrese, one koje nisu Vaše tiptop jednostavno blokira i to je to.

a ok onda cu da prebacim na 4.0 sa ovim novim proxyjem dok ne izbacimo krimosa :)

ne vredi domaci pul bez barem 300-400khash, a toliko nemamo.

Misliš? :D

Oce li biti prebacivanja na domaci pool u 20h ?

mislish da moze i sa manje hash-a, ili pak da imamo lagano toliko?

cek jel sada sa 4.0 verzijom ako unesem lepo moju adresu u proxy 0.61 umesto fee, meni ide taj fee ili nesto trece???

lepo ubaci sve ove adrese u blokadu, pa da damo shansu 6.1 majneru da radi punom parom.

Ne vredi, majner 6.1 ne valja. Kad uracunam klejmora (5%) i fee pool-a 2% i jos neka bude 3% na stale to je 10% a meni danima sa 6.1 fali na pool-u snage za 25% snage kao i od 20-30% novcica.

Ja se prebacujem u 20 na domaci pool, a nadam se i ostali.

Postavite tacan link naseg pool-a, sa moba ne mogu da udjem...?

A kakva je situcija sa minerom 5.0 i 5.1? jesu li i oni sa proxy-jem ok?

meni proxytest izbacuje moju adresu i ovu:

kombinacija miner 6.1, proxy 6.1, drajveri 13.12

sad sam probao miner 4.0, on pokazuje ovu adresu:
47mr7jYTroxQMwdKoPQuJoc9Vs9S9qCUAL6Ek4qyNFWJdqgBZRn4RYY2QjQfqEMJZVWPscupSgaqmUn1dpdUTC4fQsu3yjN

Poslednja izmena:
sta mu dodje low a sta mid a sta high end HW? :)

pu , ja stavio 3334 :D

Nazad
Vrh Dno