Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Njegov predlog je dobar, samo gde crna boja ima da dumrete sa tom majicom na suncu.

Valjda cemo boju moci da biramo? Ja sam za belu ili svetlo sivu...

Ja za roze i ljubicastu.. ! :)

Dajte ljudi malo ozbiljnosti ;)

A da se premeste postovi u temu o majicama?
Kakve veze imaju majice sa rostiljem?
I da, posle rostilja, bench-gulas!

Svakako ne pre riblje corbe :d
U svakom slucaju glasao sam za predlog br. 1 ali mi se dopada veoma i Borisov predlog, tako da je svejedno sta od ta 2 bude na kraju.

Njegov predlog je dobar, samo gde crna boja ima da dumrete sa tom majicom na suncu.

OT:
Kad se koristu glagol DUMRETI, ne treba ispred njega jos jedno da, dakle, dumrem, dumres, dumrete, dumremo...itd....aorist> dumreh, pluskvamperfekat> dumrejah...
Isto vazi i za DIDEM, D'DODJEM, itd...

dajte novi link za majice.

Мени се не свиђа Борисов предлог, де изабра црну боју...

Nije poenta u crnoj majici, mada najbolje cuci crveni deo logoa na crnu pozadinu.. Fora je (bar meni) da se natpis ne razlikuje previse od boje majice, ako je bela, da natpis bude svetlo siv, itd..

Crna maja i bela slova? :) hm?

Било каква само не црна :D

Da li neko, ko moze da prima novac na PayPal, moze i zeli da mi izadje u susret? :) Posto nisam u zemlji, poslao bih nekom novac na PP samo da plati majicu za mene. On ili neko drugi, ko ima volje, moze i da je pokupi pa cu ja kasnije da organizujem nekakav transport iste ovamo. Ili ce mozda neki benchmarkovac put ViJene. :) Dobrodosao.

Da li neko, ko moze da prima novac na PayPal, moze i zeli da mi izadje u susret? :) Posto nisam u zemlji, poslao bih nekom novac na PP samo da plati majicu za mene. On ili neko drugi, ko ima volje, moze i da je pokupi pa cu ja kasnije da organizujem nekakav transport iste ovamo. Ili ce mozda neki benchmarkovac put ViJene. :) Dobrodosao.

Mogu ja. Kako god odlucis

A da stavite neonsku reklamu da se vidi i u mraku za svaki slucaj? :D
Bez zezanja ali Boris je demonstrirao kako majca moze da izgleda diskretno i lepo.
A zasto mora da bude diskretno?
Jel te mozda sramota da nosis majicu s natpisom benchmark pa zelis crna slova na crnoj majici?
Ja vecu glupost nisam video.
Bela majica i crna slova i cao,sta ima tu puno da se filozofira,nije to dizajnerski projekat od milion dolara pa da se raspravlja 5 dana o tome.
Gizmo,pravi majice kakve god hoces,ja uzimam sigurno :)

Ja sve cekam da se gizmo javi sa finalnim izgledom :)

Kakav god bio ja cu ga uzeti :)

Zar mora sve da bude ciganski, sareno, prenaglaseno i sto mora samo bela? O ukusima ne vredi raspravljati a tvoj ukus mi je jasan :)
Veci problem je stav koji imas. Zasto ne ostavis nekome drugome opciju da uzme crnu majcu? Firmi je svejedno na kojoj ce majci stampati.

Sta je sareno na beloj majici s crnim slovima?
Moze i crna s belim slovima.
Ako cete crnu s crnim slovima onda ne treba trosti pare na stampu posto se svakako nista nece videti.

Sta tebe briga. Neces ti da je platis, neces ti da je nosis, niti se pitas sta cu ja da obucem :)

Ne mogu ni da zamislim,posto mi je ukus nikakav i nemam pojma kako majica treba da izgleda:)

Citao ovih poslednjih par strana i ne mogu da verujem!

Oko cega se vi natezete... ?!?!

Pod 1. da li znate da svaka majica moze da bude unikatna jer ne radite sito stampu pa da vam treba jedna priprema.
Vizioshop ce raditi ili digitalnu stampu na tekstilu (otvoris fajl i kazes PRINT) ili ce raditi flok (ili slican materijal) gde isti ubacis u kater, iseces unikatno i peglom zalepis na tekstil.

Dakle svaka ****na majica moze da bude unikatna - ko kako zeli (bela, roze, sa sibom stampom, napred logo, bez nicknamea, helveticom ili eurostyle fontom...)!

Osim ako ne zelite da budete fudbalski tim pa da svi imate iste uniforme.

Pod 2.

Cak iako sve odjednom narucite mozda dobijete popust od 10% (ili 100din) sto mislim da nije vredno cimanja jedne osobe koja bi sakupljala novac.

U svakom slucaju proverite koji popust bi vam dali na koju kolicinu!

Ako se ni to be isplati, pravac web browser i narucite od vizioshopa sta hocete; logo imate, treba samo jos da znate sta hocete.

Dot.

Evo jos jedna ideja..

Na brzinu ovako napravio te varijante sa manjim natpisom, opet mi ne deluju kako treba...

@kovacm

Totalno se tako gubi poenta, ja sam hteo da odradimo prventsveno majice za skup, a ako ćemo svi da dolazimo u različitim varijantama onda u čemu je više poenta, ne moramo onda ni da naručujemo majice...

Prilozi

• majica_bela.jpg
    majica_bela.jpg
    300.8 KB · Pregleda: 175
  • majica_crna.jpg
    majica_crna.jpg
    281.9 KB · Pregleda: 173
Nazad
Vrh Dno